Amical : FCM Bacau – FC Vaslui 1-2

Fotbal. FCM Bacau – FC Vaslui 1-2 (0-1) Au marcat: Marius Dobos, min.85 / Christian Pouga, min.32, si Martins Adailton, min 55. Dumitru Sechelariu a castigat pariul pus cu Adrian PorumboiuUn rezultat de egalitate ar fi fost mai potrivit si mai bun pentru moralul “meseriasilor.” Ar fi rasplatit munca si curajul tinerilor jucatori pregatiti de Gheorghe Poenaru.

Pentru cei mai multi dintre manjii lui Poenaru, jucatori precum Wesley, Gerlem sau Adailton sunt niste vedete adevarate, dar acest statut nu i-a timorat in niciun fel, jucand aproape tot meciul de la egal la egal cu formatia de pe locul trei din Liga 1.

Echipa lui Viorel Hizo, una cu pretentii, din toate punctele de vedere, clasarea pe podium la finalul campionatului, iar in ceea ce priveste jocul cu FCM Bacau a stabilit toate conditiile priviidn diputatea lui (Localitate, teren, ora,etc) a fost destul de inghetata pe Municipal.

Primul gol a cazut oarecum, dar asa se intampla cand ai jucatori de valoare care stiu sa deschida jocul. Golul de 0 la 2, a fost cam mincionos, dar fotbalul e nedrept.

Golul lui Marius Dobos a fost cel mai frumos. Mijilocasul bacauan a primit o pasa excelenta de la Vald Pavel, (viitorul ii suna foarte bine, daca ramane cu ghtele pe pamant) si a sutat, in diagoinala, mingea plecand din gheata precum o racheta programata pe coltul lung si care trebuia sa se opreasca in plasa laterala.

La finalul jocului, atat Gheorghe Poenaru, cat si Dumitru Sechelariu s-au declarat multumiti de prestatia echipei lor.

Dealtfel, Dumitru Sechelariu a castigat si pariul pus cu Adrian Porumboiu, cei doi au urmarit impreuna jocul, ca Marius Dobos va marca.

Poate si din cauza asta, dupa meci, Adrian Porumboiu nu a vrut sa stea de vorba cu presa. La fel, si Viorel Hizo. S-au grabit sa fugareasca Porsche-ul Chayenne spre Vaslui.

Bravo, FCM Bacau, succes FC Vaslui.

Actori:

FCM Bacău: Roca – Codreanu, Mihalachioaie, Ursu, Eudean Lipovanu, Bursuc, Apostol, Luncanu, Boghian, Vraciu.

Poenaru i-a aruncat in lupta de pe gheata si pe: Stamatin, Taban, Apostu, Intuneric, Dobos, Curiliuc , Hurdubei si juniorii celebri, Scanteie si Pavel.

FC Vaslui: Cerniauskis – Jovanovic, Farkas, Milanov, Cânu, Razvan Neagu, Gerlem, Costin, Milisavlievic, Temwanjera si Pouga.

In repriza secunda, Viorel Hizo nu i-a protejat pe Kuciak, Sânmărtean, Wesley, Adailton, Rivas, Papp, Bello, Campano si Gencev

Judecatori (in negru): Cristi Sava, central care l-a cam suparat pe Gheorghe Poenaru. Tehnicianul bacaunilor a vazut un hent in careul de 16 metri-11 metri neacordat. (prelungiri.ro: hentul a fost in afara careului) “Inteleg sa tii cu o echipa mai buna, dar au fost faze in care ne-a dezavantajat pe fata.” La cele doua linii inghetate au fost moinesteanul, Marian Fridl si Ionel Popa, navetist din Pascani .

PRELUNGIRI.RO

Adauga un comentariu

*