Roxana Cristian, din Bacău, la „Next Top Model”

Roxana Cristian, din Bacău, este una din cele 12 finaliste care pornesc în lupta pentru titlul de „Next Top Model” şi marele premiu de 50.000 de euro. Băcăuanca va avea ocazia să simtă pe propria piele cum este viaţa unui top model.

Roxana are 25 ani şi îşi cunoşte calităţile, dar îşi recunoaşte şi defectele spunând că este impulsivă dar extrem de sufletistă şi speră că prin ceea ce va realiza, va contribui la o lume mai bună.

Deşi regretă că nu şi-a urmat visul de a deveni model mai devreme, consideră că show-ul „Next Top Model by Cătălin Botezatu” este o şansă reală venită la momentul potrivit.

Lux, petreceri glam, destinaţii exotice, evenimente mondene, sunt doar o parte din lumea fascinantă a modei pe care Cătălin Botezatu le-o va arăta fetelor în show-ul „Next Top Model”. La rândul lor, fetele trebuie să dovedească că merită statutul de top model şi trebuie să demonstreze că dincolo de măsurile 90-60-90, există şi alte calităţi care le definesc precum: inteligenţa, perseverenţa, optimismul şi puterea de muncă.

Show-ul poate fi urmărit începând cu 3 februarie, în fiecare joi de la 20:20, pe Antena 1.

Roxana Cristian
Varsta:
25 ani
Localitate:
Bacau
Zodie:
Scorpion
Inaltime:
1,80 m
Greutate:
60 kg
Despre:
Incep prin a ma descrie ca fiind o persoana sufletista, in acelasi timp rezervata fata persoanele pe care le intalnesc pentru prima data, retinuta in a trage concluzii pripite fata de ceilalti la prima vedere. Urasc nedreptatea, atat manifestata fata de propria-mi persoana, cat si fata de cei din jur. O alta latura a mea este ca sunt o fire foarte impulsiva, de cele mai multe ori, in detrimentul meu. Consider ca suntem datori in a ne urma visele, in a ne implini destinele. Sper din tot sufletul sa pot la randul meu sa contribui la o lume mai buna pentru generatiile ce vor urma. Cred ca singura putere reala pe care o avem asupra celorlalti este puterea de a ajuta.
De ce particip:
Unul din regretele cele mai mari cu care trait pana in prezent a fost acela de a nu-mi fi urmat visul. O cariera in modeling este visul pe care l-am avut inca din copilarie, dar pentru care nu am fost dispusa sa renunt la principii fundamentale ale sistemului de valori care ma definesc. Consider ca mi s-a oferit o sansa reala de a-mi realiza visul exact in momentul in care aveam mai multa nevoie! Prefer sa traiesc cu regretul de a nu fi reusit sa realizez ce mi-am propus decat cu acela de a nu fi incercat.

sursa: : www.24monden.net
inainte

Comentarii

  1. Fata ,tu n-ai scoli?Sau poate iti e rusine cu ele,cu rezultatele lor!? DAR esti bacauanca si nu pot sa-ti doresc decat sa-ti realizezi visul. M-a bucur cand aud ca sunt printre noi oameni cu vise ,facand pasii pentru succes.(succesul nu este o tinta de atins,ci un drum de parcurs.)Sincera reusita!

Adauga un comentariu

*