Şerban Huidu, în comă după ce a suferit un grav accident de schi în staţiunea austriacă Innsbruck

Şerban Huidu este în comă după ce a suferit un grav accident de schi, astăzi (n.r. 29 decembrie), în jurul orei 19:00.

Prezentatorul Prima TV se afla în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Toata bunădispoziţia lor a fost însă una de scurtă durată, urmând să se întâmple o tragedie. Huidu, aflat pe pârtie, coborând cu viteză, a pierdut controlul schiurilor sale, a ferit un grup de copii şi s-a lovit de un pom. Din cauza vitezei, el a rămas inconştient după impact, neputând nici măcar să strige după ajutor. Ceilalţi schiori au fost cei care au anunţat salvamontiştii. Din primele informaţii ale medicilor ajunşi la faţa locului, starea prezentatorului TV este critică.

După producerea accidentului, familia „cârcotaşului” a cerut ajutorul Ambasadei României în Austria. Doamna ambasador a sunat personal la spitalul unde urma să fie internat Huidu şi s-a aigurat că medicii care îl vor trata pe  acesta sunt de cea mai bună calitate şi sunt conştienţi de imoportanţa pacientului pe care îl au pe mână.

Cancan a reuşit să stea de vorbă cu soţia lui Huidu, care disperată că soţul ei este în comă nu a putut spune decât că următoarele 24 de ore sunt critice. În maximum o zi, Cristina va afla care sunt şansele lui Huidu de supravieţuire. Cert este că ei i-au spus soţiei că s-au mai confruntat cu asemenea cazuri, iar pacienţii au trăit, reuşind să iasă din comă. El este internat acum la un spital din Austria, cu hemoragie craniană, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Fratele prezentatorului TV a plecat spre Innsbruck. Se pare că starea lui Huidu este atât de gravă încât nu a putut fi transportat la o clinică din Viena, motiv pentru care se află internat la Allgemeines Krankenhaus din Innsbruck.


Continuarea aici (CANCAN.RO)

Adauga un comentariu

*