Protest în Parlament: Un bărbat s-a aruncat de la balcon, strigând: „Boc, aţi luat drepturile copiilor”

Un accident a avut loc, joi, în plenul Parlamentului, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, o persoană aruncându-se de la unul din balcoanele sălii, strigând „Boc, aţi luat drepturile copiilor”. În acel moment Emil Boc se afla la pupitrul Parlamentului şi începuse un discurs, informează Mediafax.

În timpul intervenţiilor în plenul Parlamentului, un bărbat s-a urcat la unul din balcoanele sălii de plen, de unde a strigat „Boc, aţi luat drepturile copiilor”. Bărbatul purta un tricou pe care scria „Ne-aţi ciuruit/Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri/ Libertate”.

Imediat după aceasta, în jurul orei 10:30bărbatul pare să se fi aruncat de la balconul plenului, în cădere strigând „Libertate”. Mircea Geoană a cerut la microfon apelarea serviciului de urgenţă 112.

În cădere, bărbatul a rupt un pupitru.

10:40 – la faţa locului au venit un echipaj medical de la SMURD , care i-a acordat bărbatului primul ajutor.

Potrivit unor surse, bărbatul căzut de la balcon este angajat ca electrician la TVR. Această informaţie nu a fost confirmată deocamdată oficial.

10:50 – Bărbatul căzut de la balconul plenului Parlamentului a fost preluat de echipajul SMURD şi va fi transportat la spital.

11:00 – Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a suspendat şedinţa Parlamentului şi a convocat Birourile Permanente, pentru a decide continuarea sau suspendarea definitivă a dezbaterii moţiunii de cenzură.

Premierul Emil Boc a afirmat, după accidentul înregistrat în Parlament, că cel mai important lucru în acestmoment este să fie salvată viaţa persoanei care a căzut de la unul din balcoanele sălii.

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat că bărbatul este conştient.

Continuarea aici (MEDIAFAX.RO)

Adauga un comentariu

*