Andra si Catalin Maruta sunt in culmea fericirii! Vor avea un baietel

Sotia prezentatorului emisiunii „Happy Hour” de la Pro TV, cantareata Andra, este gravida in patru luni si va aduce pe lume, se pare, un baietel, in primavara anului viitor.

Dupa doi ani de casnicie, Andra si Catalin Maruta se pregatesc de cel mai important moment din viata lor de familie, acela cand vor deveni parinti. Cantareata este insarcinata in patru luni si este foarte posibil sa aiba un baietel. Vedeta se simte excelent inca din prima zi de sarcina, neacuzand greturi matinale si nici un alt fel de disconfort. Mai mult, de cand a ramas insarcinata, Andra a slabit patru kilograme, iar apropiatii spun ca arata mai bine ca oricand. Se pare ca pierderea in greutate se datoreaza noului regim alimentar al artistei, bazat pe multe fructe, legume si peste. In privinta faptului ca ar putea sa fie parinti de baiat, Andra si Catalin au fost luati putin prin surprindere, intrucat ei se gandisera doar la eventualitatea in care vor avea o fetita si pregatisera un prenume in consecinta, Maria. „Nu au inca un nume pentru baietel, dar au timp sa gaseasca unul”, ne-a declarat un apropiat al artistei, care ne-a mai precizat ca Andra se simte atat de bine si este atat de energica in aceasta perioada, incat merge in continuare la concerte. „Sambata a cantat la Sinaia Forever, iar duminica la Constanta. Iar saptamana viitoare mai pregateste o mare surpriza publicului ei. Va lansa o piesa noua, prilej cu care se va afisa cu un nou look”, ne-a marturisit sursa noastra.
Potrivit informatiilor noastre, vedeta este monitorizata inca de la inceputul sarcinii de conferentiarul universitar Nicolae Poiana, la clinica Mediplus, frecventata de o multime de femei din lumea buna a Capitalei. Printre vedetele care au apelat de-a lungul timpului la medicul Andrei se numara Ioana Basescu, precum si Ileana Lazariuc, care a fost tinuta sub observatie de specialistul amintit la ambele sarcini.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*