Florin Lazar, noul inspector general al ISJ Bacau

Florin Lazar a fost numit oficial in functia de inspector general al ISJ Bacau de catre ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.

In ziua cand avea loc numirea lui Florin Lazar, Adrian Fuioaga,  fostul „general” al invatamantului bacauan, ramanea  fara sustinerea politica a PDL, fiind revocat. Noul “general” a fost numit printr-un ordin de ministru. Florin Lazar a avut o intrevedere, la Bucuresti, cu secretarul de stat Oana Badea si cu ministrul Daniel Funeriu.  Instalarea oficiala a noului general va avcea loc, probabil, in jurul  datei  de 31 august, atunci urmand sa se finalizeze si delegatiile actualilor adjuncti. Florin Lazar se afla in echipa ISJ din 2007, de cand a ocupat functia de inspector de management ualizari.  “Sunt onorat de aceasta numire. O sa fie bine, atat pot sa spun in acest moment. E prea devreme de facut planuri. Pana la sfarsitul acestei luni lucrez cu aceeasi schema de personal”, a fost prima declaratie a noulo general.  Se pare ca si cei doi adjunct, Nicu Harasemciuc si Delia Pintilie, vor fi inlocuiti, cel mai probabil, cu Teodora Craus si Eugen Jalba. Pe lista se afla si numele lui Liviu Botezatu, care a mai fost inspector scolar adjunct timp de trei luni si care s-a retras, in luna septembrie, la catedra de profesor titular de discipline tehnice la  Colegiul Tehnic “Grigore Cobalcescu” Moinesti.

Comentarii

  1. Doamne Fereste… Pleaca un incompetent si vine altul? Sper sa plece si el cat mai curand posibil. De fapt, cea mai buna solutie ar fi sa se desfiinteze Inspectoratul Scolar de tot.

  2. somorici a zis:

    succes noului demnitar si asteptam sa rezolve pe deplin problematica ceangaiasca. speram sa puna pe cineva care sa raspunda de acest teritori care – dupa cate am aflat – acopera tot judetul si municipiul resedinta de judet.

  3. Felicitari, domnule inspector! In sfarsit s-a gasit cel mai potrivit om pentru aceasta functie! sper sa ramaneti cat mai mult timp in fruntea ISJ BC!

  4. Ne bucuram deosebit ca a venit unu deal nostru inspectoru general.Acum poate facem o scola magyara la Bacau ca suntem multi care avem copii cu magyara de acasa.Domnu Lazer veniti in tote satele noastre si faceti scoli magyare. Istenem !

  5. Vrei scolii in lb. maghiara ?? Dute in Ungaria . Acolo sa faci mofturi. Lasaneee lasaneeee bozgoreeeee.

Adauga un comentariu

*