Crima ingrozitoare in cartierul CFR

O crima oribila a ingrozit locuitorii din cartierul CFR in urma cu doua zile. Dorin Grozavu a ucis fetita de 11 ani,  a intretinut apoi raporturi sexuale cu victima  si a ingropat-o in gradina din spatele casei. Dupa ce parintii au anuntat disparitia fetei la politie, ucigasul a fost gasit repede. Omul a recunoscut senin crima si le-a aratat anchetatorilor unde si cum a ucis-o pe copila. O instantta de la Tribunalul Bacau a emis mandat de arestare pentru 29 de zile.

Ucigasul vorbeste relaxat despre  fetita de doar 11 ani pe care a omorat-o fara sa stea prea mult pe ganduri. A recunoscut fapta in fata politistilor si e condus in spatele casei, pe malul unui parau. Acolo le-a spus anchetatorilor ca a ingropat trupul.

Barbatul de 34 de ani este prieten cu unchiul fetitei, pe care copila il vizita zilnic. Faptul ca fetita se urcase intr-un pom din curte l-a enervat atat de mult incat a decis ca trebuie sa o omoare. A tarit-o in casa, a ucis-o si apoi, conform raportului medicilor legisti,  a intretinut raporturi sexuale. A ingropat-o in spatele casei, pe malul Nigelului. Potrivit anchetatorilor, fetita a murit in chinuri groaznice. “Avea capul zdrobit, o surubelnita infipta in gat, nu va puteti imagina…”, spune Maria C.

Mama copilei a avut nevoie de ajutorul medicilor cand a aflat ca fetita ei a fost ucisa. Fratele suspectului este inchis pentru o fapta similara. In urma cu multi ani a violat si ucis o fetita de 8 ani. Dorin Zugravu risca o pedeapsa maxima de 25 de ani. (Dan M., foto – kaysha.net)

Adauga un comentariu

*