Voiculescu: Preşedintele-Pinocchio e un domn agresiv, cu apă în urechi, care ne scufundă

Preşedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, comentează pe blog apariţia lui Traian Băsescu la TVR, despre care spune că „Preşedintele-Pinocchio e un domn rudimentar, agresiv, cu apă în urechi, care ne scufundă”.

„România are acută nevoie de preşedinte. Real, dinamic, proaspăt, credibil, nu uzat, depăşit, părăsit de apropiati si de propriul popor.Pinocchio este un domn rudimentar şi agresiv, cu apă în urechi, care ne scufundă. Este lipsit de substanţă, logică şi legitimitate. Trebuie schimbat: e prost pentru România”, susţine vicepreşedintele Senatului într-o postare pe blog intitulată „Bravo Traian! Respect Rodica!”.

El adaugă că „Pinocchio şi-a pierdut singurul avantaj pe care l-a avut: instinctul”, deoarece refrenul cu mogulul malefic s-a epuizat în decembrie 2009″.

„Începând din anul 2005, Pinocchio este preşedintele jucător al României, preocupat obsesiv să controleze totul. Din acest motiv, Preşedintele-Pinocchio este principalul responsabil şi pentru gazele ieftine ale domnului Ioan Niculae şi pentru Guvernul-dezastru Boc. După un car de ani în fruntea ţării, cu instituţiile la dispoziţie, e cumva pueril să te miri naiv de problemele cu care se confruntă românii”, continuă în acelaşi stil Voiculescu.

Senatorul PC scrie într-o nota bene că „luptătorul anti-moguli care visează, în secret, să fie unul din ei – are acum o nouă mărgică – TVR. Şi-i tare mândru„.

Sursa REALITATEA.NET

Adauga un comentariu

*