EXCLUSIV! Moni Columbeanu, în şatră pentru 3.000 de euro!

Soţia lui Iri a renunţat la traiul de prinţesă din vila somptuoasă de la Izvorani şi a acceptat să se mute, pentru trei zile, într-o şatră de lângă Suceava. Efortul ei de a dormi în cort a fost răsplătit pe măsură, cu 3.000 de euro.

Vestea că Monica a acceptat pe loc provocarea de a locui într-o comunitate de rromi a şocat-o până şi pe sora ei, Ramona, care a declinat imediat invitaţia la show-ul „Şatra” (Kanal D): „Vaaaai, nu pot să cred că merge acolo. M-au chemat şi pe mine, dar am refuzat”, ne-a declarat Ramona.

Obişnuită cu viaţa de cinci stele, în reşedinţa de la Izvorani, Monica a acceptat cu zâmbetul pe buze să renunţe la paharele de cristal şi să mănânce din strachină, să-şi dea jos hainele luxoase şi să îmbrace straie ţigăneşti.

Surprinzător, dar aceste schimbări drastice nu numai că nu au deranjat-o pe Monica, ba chiar s-a distrat de minune, în şatră: „Am mers în pădure, am tăiat lemne, i-am ajutat la treburile casnice. Am făcut curăţenie şi mâncare”, a declarat Monica, pentru Click!

Ea a fost remunerată de producătorii show-ului, pentru acest rol, direct proporţional cu notorietatea ei. Astfel, soţia lui Iri a primit 3.000€ pentru a roboti în şatră, fiind cea mai bine plătită vedetă de până acum.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*