Barbatul din Ciuturesti care isi vindea copilul si-a ucis sotia

Monstru cu chip de om. Un băcăuan şi-a ucis soţia în bătaie sub privirile celor trei copii, niciunul mai mare de patru ani. Apoi i-a pus pe cei mici să doarmă în aceeaşi cameră cu cadavrul. Bărbatul fusese arestat anul trecut pentru trafic de copii, după ce a vrut să îşi vândă unul dintre fii. A fost însă eliberat după doar câteva luni.

Râde. Glumeşte cu poliţiştii. În urmă cu o oră şi-a ucis soţia. A bătut-o până i-a rupt oasele. Femeia are capul zdrobit şi zeci de fracturi.

Trupul plin de vânătăi al femeii se afla pe patul conjugal, fără haine pe ea. În patul de alături dorm copiii. Au văzut totul. Luni seară bărbatul a băut cu prietenii. Şi, ca de obicei, alcoolul i-a luat minţile.

Ea avea 22 de ani, el 33. Aveau cinci copii împreună. Trei acasă şi doi într-un centru de plasament. În urmă cu un an, bărbatul a încercat să-şi vândă unul dintre băieţi. Flagrantul a fost făcut de reporterii Antena 1.

A fost pentru prima oară când traficul de minori a fost dovedit cu un flagrant. Bărbatul îşi dăduse chiar acordul către cumpărător pentru prelevarea unui rinichi de-al copilului. Pe 14 martie 2009 a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru trafic de minori. Şi totuşi, după 7 luni era eliberat.

Bărbatul a fost reţinut pentru omor deosebit de grav. Miercuri va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

  1. cristina a zis:

    pacat de copii sunt plini de paduchi morti de foame am o nepoata ce loc. vecina cu ei niste ALCOLISTI dumnezeu a dat chin pe capul copiilor dumnezeu sa odihneasca an pace

Adauga un comentariu

*