Actiuni de inlaturare a efectelor inundatiilor

În week-end-ul care a trecut, personalul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a continuat acţiunile de înlăturare a efectelor negative produse de inundaţiile din ultima vreme.

Sâmbătă au acţionat în teren 50 de cadre  pentru evacuarea apei din 17 curţi, 22 beciuri, 31 de fântâni şi 3 grădini din municipiile Bacău şi Oneşti şi din comunele Cleja, Măgura, Mărgineni, Gura Văii şi Helegiu. S-a acţionat cu  trei autospeciale de intervenţie, 2 camioane, 5 autoturisme, 19 pompe, 3 generatoare, 3 proiectoare, o unitate de intervenţie la dezastre şi 3 corturi. Duminică au acţionat în teren 32 de cadre pentru evacuarea apei din 10 curţi, 6 beciuri, 27 de fântâni, un garaj şi 3 grădini din municipiile Bacău şi Oneşti şi din comunele Cleja, Mărgineni şi Helegiu. S-a acţionat cu doua autospeciale de intervenţie, un camion, 4 autoturisme, 13 pompe, o unitate de intervenţie la dezastre şi un cort.

Luni, 2 august, pentru înlăturarea efectelor negative produse de inundaţii, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău au  acţionat în teren 36 cadre cu 24 mijloace. În municipiul Bacău, in cartierul CFR, pe strada Arcadie Şeptilici, 18 cadre, cu 6 pompe, o autospecială de intervenţie, un camion, o unitate de intervenţie la dezastre şi un cort. Pe strada Rozelor, cartier Izvoare, doi subofiţeri, o pompă. Pe Calea Moldovei, doi subofiţeri, doua pompe.În comuna Helegiu, 4 subofiţeri, o autospeciala de intervenţie şi o pompă. În comuna Oituz, 4 subofiţeri, o autospecială de intervenţie şi o pompă. În comuna Cleja, 3 subofiţeri, o autospecială şi o pompă. În comuna Scorţeni, 3 subofiţeri, o autospecială şi 4 pompe.

Adauga un comentariu

*