Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

In cateva comune din judetul Bacau au avut loc evenimente rutiere care au necesitat intocmirea de catre politisti a unor dosare penale.

Pe DN 2 G, în  comuna Mărgineni, Angela P., de 40 ani, din  Bacău,  în timp ce conducea un  autoturism dinspre  Comăneşti  spre Bacău, l-a accidentat pe Viorel C., de 54 ani, din Bacău, care circula cu o bicicletă în  aceeaşi direcţie de mers şi care s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga fără să se asigure temeinic. În urma accidentului a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporal din culpă.

Comuna Sascut

O persoană de 72 de ani a suferit vătămări corporale uşoare în urma implicării sale într-un eveniment rutier ce a avut loc în comuna Sascut. Poliţiştii au stabilit că Alexandru S., de 44 ani, din judeţul Prahova, în timp ce conducea un autoturism,  a acroşat-o uşor pe  Safta C., de 72 ani, care a traversat drumul prin loc nepermis şi fără a se asigura. Victima a fost transportata la Spitalul Judeţean Bacău unde i s-au acordat îngrijiri medicale fără a necesita internarea. Atât victimei cât şi conducătorului auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Manastirea Casin

Traversarea neregulamentară a fost cauza unui eveniment rutier, produs sâmbătă, în Mănăstirea Caşin, în urma căruia o minoră de 7 ani a fost diagnosticată cu fractură la membrul inferior stâng. Din verficările efectuate s-a stabilit că  Alexandru B., de 26 de ani, din Bucureşti,  în timp ce conducea un  autoturism,  a acroşat cu partea laterală  spate o minoră  de 7 ani,  care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, în fugă şi prin loc nepermis. Minora a fost transportată şi internată la Spitalul Oneşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negative.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporal din culpă.

Poiana Sarata

Pe D.N.11,  în interiorul localităţii Poiana Sărată, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia o persoană a suferit vătămări corporale grave. Andreea P., de 21 ani, a condus un autoturism cu direcţia de mers Oneşti – Braşov, iar în localitatea Poiana Sărată, pe un carosabil umed, în curbă, a pierdut controlul direcţiei, părăsind partea carosabilă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea  Lenuţei P., de 43 ani, pasageră pe locul stânga spate, care a fost transportată la Spitalul Oneşti. Andreea P. a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat absenţa băuturilor alcoolice, ulterior recoltându-i-se probe bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal. (D.M.)

Comentarii

  1. Domnilor politisti de la Rutiera ,pe strada Vadul Bistritei ,in spatele fostei statii Selena ,exista un individ cu o masina inmatriculata in Olanda care efectiv i-si bate joc de vecinii lui din blocurile din jurul lui ! Acea masina scoate un zgomot infernal ,cred ca nu are toba de esapament ,cand iese din parcare si face la dreapta pe Nicu Enea zici ca-i un avion cu reactie la mica inaltime, ambaleaza masina de te scoate din tatani ,un zgomot infernal !! Vine si seara tarziu si cred ca de-al dracului ambaleaza masina sa se stie de tot cartierul ca a venit IDIOTUL acasa !!! Oare nu se poate ca acest individ sa fie oprit intrafic pentru poluare fonica ?? si stres creat prin zgomot ??? Nu exista in codul rutier o amenda pentru poluare fonica ??? Faceti ceva si opriti individul in trafic ,amendatil si obligatil sa i-si puna toba de esapament .

Adauga un comentariu

*