Conduceau vehicule fără a deţine premise de conducere

Pe DN 2, în localitatea Bogdan Vodă, poliţiştii l-au depistat în flagrant pe Valeriu B., de 51 ani, din judeţul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere. I s-a întocmit dosar de cercetare penală. Cornel B., de 19 ani, din comuna Cleja, i-a încredinţat autoturismul spre conducere lui Mihăiţă S., de 24 ani, din aceeaşi comună.

Autoturismul a fost oprit de un echipaj de poliţie, pe drumul comunal ce face legătura intre halta C.F.R Faraoani si D.N 2.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că Mihăiţă S.  nu poseda permis de conducere şi întrucât acesta emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea lui cu aparatul etilotest. Rezultatul testării a fost de  1,03 mg/l alcool pur in aerul expirat. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi încredintarea unui autovehicul spre conducere unei persoane care nu posedă permis. Constantin M., de 48 de ani, a fost depistat în comuna Balcani, în timp ce conducea un motociclu cu o capacitate cilindrică de 125c.c., fără a poseda permis de conducere. În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat că M. Constantin avea o concentraţie de  0,34mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Pe D.J 252, din comuna Buhoci, a fost depistat Benone C., de 59 ani, din Bacău, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal. (D.M.)

Adauga un comentariu

*