Alina Bodnaru, mama fetiţei care l-a acuzat pe Cristian Tabără de abuz sexual, spune că realizatorul tv şi-a recunoscut faptele

Răzbunarea fostei iubite sau un adevăr cutremurător? Cunoscutul realizator de televiziune Cristian Tabără este acuzat că a abuzat sexual, anul trecut, fetiţa de 12 ani a Alinei Bodnaru, femeia cu care şi-a împărţit viaţa vreme de şase ani.


„Nu a putut să uite şi timp de un an a vorbit numai despre asta. A vrut cu orice preţ ca el să plătească pentru răul pe care i l-a făcut”, şi-a început povestea, cu vocea stinsă, Alina Bodnaru, mama fetiţei de 12 ani care l-a acuzat pe Cristian Tabără de abuz sexual.

Speriată de scandalul care s-a declanşat în urma mărturiei fiicei sale, femeia susţine că nu vrea nimic de la Cristian Tabără, care i-a rămas prieten şi după terminarea relaţiei.

Copilul a fost însă acela care nu a acceptat ca acela pe care l-a privit ani de zile ca pe un tată să nu fie tras la răspundere şi, la mijlocul lunii mai, s-a dus glonţ la Poliţie.

Aici a povestit cum a fost „pipăită” de fostul iubit al mamei ei. „Totul s-a întâmplat anul trecut, într-o noapte de mai, când noi eram la el acasă. Fetiţa mi-a zis, şocată, abia după o săptămână, ce s-a întâmplat. Cum i-a ridicat micuţei tricoul şi cum i-a pus mâna. Culmea! El a recunoscut, dar a zis că a fost doar o curiozitate. A vrut să vadă cum arată o fată de vârsta ei „, ne-a spus revoltată Alina.

Continuarea aici (CLICK.RO)

Comentarii

  1. o imputita si nerusinata, despre asta sant si emisiunile la care lucreaza, confunda emisiunile tv cu viata reala sper sa primeasca macar o amenda care sa o trezeasca la realitate, asa se intampla de obicei, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti

  2. Femeia asta pluteste si nici macar nu stie ce vorbeste.Declaratiile pe la diverse emisiuni sunt contradictorii.Pacat ca otraveste sufletul copilului cu dorinta ei de razbunare.

  3. speranta a zis:

    Da, cred ca este vorba de hartuire, lucrurile acestea, din pacate, se intampla si sunt intr-adevar greu de dovedit… Atata timp cat mama fetei a declarat ca nu doreste bani pentru asta… cred ca este o problema in care ele au nevoie de ajutor si de sprijin.
    Este clar ca el a avut tot timpul ceva de ascuns dupa felul in care a tratat relatia cu Alina, un om onest nu ar fi taraganat lucrurile cu o astfel de nunta… s.a., de ce ar recunoaste acum?
    Cei care le eticheteaza pe mama sau fiica fara a incerca sa inteleaga situatia prin care au trecut nu fac decat sa se caracterizeze pe ei insisi.

Adauga un comentariu

*