Familia Madalinei Manole ingroapa securea razboiului

Avocata Comaniceanu: „Se impaca de dragul Madalinei Manole”

Parintii Madalinei au ingropat securea razboiului cu sotul artistei, Petru Mircea. Avocata familiei Manole, Beatrice Comaniceanu, a declarat ieri, pentru CANCAN, ca parintii regretatei artiste au intrerupt demersurile indreptate impotriva lui Puiu.

Chiar in ziua in care urmau sa demareze procedurile in justitie pentru a obtine tutela micutului Petru Jr. si o parte din averea Madalinei Manole, care considerau ca li se cuvine, Ion si Eugenia Manole s-au razgandit. Parintii artistei au contactat-o ieri, prin intermediul unui apropiat, pe avocata pe care o angajasera saptamana trecuta ca sa se lupte in instanta cu sotul Madalinei, Petru Mircea, si i-au cerut sa opreasca orice fel de actiune in instanta. „Mi-au transmis ca de acum inainte vor sa faca toate demersurile pe cale amiabila, de dragul Madalinei Manole si al copilului. Nu vor sa ramana cu nici o pata pe memoria fiicei lor si nu doresc sa mai existe discutii pe marginea acestui subiect, nici in presa, nici in familie”, a declarat pentru CANCAN Beatrice Comaniceanu, avocata familiei cantaretei. In aceste conditii, avocata nu va mai depune la Judecatoria Buftea actiunea prin care parintii voiau sa solicite magistratilor tutela micutului Petru, iar acestia vor astepta ca sotul cantaretei sa porneasca, la un notar, succesiunea pentru averea Madalinei Manole. Toata agoniseala a fost evaluata, provizoriu, la circa 500.000 de euro, din care trei sferturi o reprezinta contravaloarea vilei din Otopeni.
O coroana de flori de pe mormant a luat foc!
Evenimentele misterioase despre care se tot vorbeste de la moartea Madalinei par sa nu se mai opreasca. In urma cu doua zile, una din coroanele de flori depuse pe mormantul ei a luat foc, fapt care nu s-a mai intamplat pana acum in cimitirul Bolovani din Ploiesti. Pe de alta parte, familia ei a stat de vorba cu administratorul unei firme de monumente funerare care ii va construi regretatei artiste o cruce pe care va fi amplasata o chitara stilizata.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*