Elena Udrea a preluat conducerea PDL Bucureşti: Misiunea mea nu este să candidez la Primărie (VIDEO)

Elena Udrea a preluat duminică organizaţia PDL Bucureşti. Udrea a venit încă de dimineaţă la sediul PDL şi a supravegheat cu ochii ei ca totul să meargă exact ca la carte. Mai ales că urma să conducă prima şedinţă a democrat-liberalilor din capitală, în calitate de şefă a filialei.

Udrea nu a venit la conducerea PDL Bucureşti ca să candideze pentru Primăria Capitalei. A spus-o chiar ea la şedinţa de duminică a Organizaţiei PDL Bucureşti.

Ca orice gazdă bună, Elena Udrea vrea ca totul să fie impecabil pentru prima şedinţă pe care o va conduce din noua funcţie, aceea de preşedinte interimar al organizaţiei PDL Bucureşti.

O armată de femei de serviciu, echipate corespunzător, cu mături, mopuri şi găleţi, cârpe şi substanţe de curăţat, s-au apucat de treabă. Nu de alta, dar aceasta a anunţat ferm că nu mai pune mâna pe mop, orice-ar fi. Frica de mop i se trage probabil de la comentariile pe care le-a stârnit în urmă cu doi ani, când a participat la curăţenia generală dintr-o şcoală bucureşteană.

Elena Udrea a avut şi alte apariţii publice în care a dorit să demonstreze că este o femeie obişnuită. În 2008, a apărut la televizor cu un ghem de lână, andrele şi o bucată de fular, la care a tricotat toată emisiunea.

Elena Udrea a fost numită preşedinte interimar al organizaţiei de Bucureşti a PDL, după ce Liviu Negoiţă, tot interimar, a anunţat că renunţă la funcţie.

Sursa ANTENA3.RO

Comentarii

  1. Botomei Vasile- avocat a zis:

    Cine spune nu, nu ! Se intelege , da, da! Va urma suspendarea din functia de primar general a primarului Oprescu, dupa care va candida Elena Udrea si chiar va iesi primar general al capitalei.

  2. La PDL Bucureşti era debandadă. Consilierii locali făceau doar ce-i tăia capul. Acum, cu Udrea va fi sigur mai multă ordine si disciplina. Bravo.

Adauga un comentariu

*