Prinşi în flagrant şi cercetaţi pentru furt calificat

Poliţiştii i-au depistat în flagrant pe M. Florin, T. Florin şi C. Constantin, în timp ce transportau bunuri despre care s-a stabilit că au fost sustrase dintr-o fermă din comuna Săuceşti. Cei trei  au intrat prin efracţie într-un birou  şi au sustras mai multe bunuri în valoare de 2000 lei, bunuri care au fost recuperate. Din verificări s-a mai stabilit că unitatea economică este asigurată cu personal de pază, în punctul de unde s-au sustras bunurile fiind de pază  C. Vasile, care însă nu şi-a îndeplinit atribuţiile de pază, nesesizând comiterea furtului. Faţă de Vasile C. s-a  luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 100 de lei.

Cei trei bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din comuna Dofteana l-au depistat în flagrant pe I. Costică, de 46 ani, localnic, în timp ce tăia cablul de alimentare cu energie electrică a unui transformatorul electric de la sondă, care se afla în stare de funcţionare.

Cu ocazia controlului bagajului care îl avea asupra sa, a fost găsit un transformator electric sustras de la o altă sonda din aceeaşi zonă. S-a întocmit dosar penalsub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.(D.M.)

Adauga un comentariu

*