Băsescu, enervat de sinistraţi: Încetaţi să mai minţiţi în comună! Nu sunteţi la Tatulici sau la Diaconescu

Preşedintele s-a întors pentru a două zi consecutiv în mijlocul locuitorilor din comună Săuceşti, judeţul Bacău, acolo unde a dat din nou piept cu necazurile oamenilor. Le-a promis localnicilor că la anul nu vor mai avea parte de apă în case. „Se face dig aici. Promit”, le-a spus Băsescu.

„Doamnă, nici eu nu am încredere în cei care mă mint. Dacă dumneavoastră, spectaculoasă cum sunteţi aici, nu suntem la televiziuni, nu suntem la Tatulici, la Dan Diaconescu…. Dacă spuneţi că s-au furat bani, minţiţi. Pentru că nu s-au dat bani. Încetaţi să mai minţiţi în comună, pentru că nu vă luaţi după televiziuni pentru că nu au interesul să sprijine administraţia. În rest, încetaţi să minţiţi. De ieri doar cu asta sunteţi în gură. Nu vă mai ascult pentru că minţiţi. Nu vă mai ascult. Care, cum, aveţi o variantă. Un ministru care mă minte, îl dau afară, cer să fie dat afară. Eu vă spun ce se face. Se face digul. Eu promit că se face digul. O să fiu aici după ce încep lucrările. O să vin des.”, le-a spus preşedintele Traian Băsescu unor locuitoare din Săuceşti.
O altă doamnă i s-a plâns preşedintelui de durerile de spate. „Şi eu aici, doamnă. Haideţi să fim solidari, doamnă”, a replicat râzând, Băsescu.

„Bă, asta să se facă transparent, că de asta apar probleme”, i-a spus primarului comunei.

S-a adresat şi cameramanilor: „Mă, da’ de unde aţi apărut, că ştiam că nu sunteţi!”. S-a răstit uşor la un reporter apoi, care l-a întrebat cum dă afară un ministru: “Ce, e frământat Vântu, cum se dă afară un ministru? Care e problema la Realitatea?”.

Şi-a reluat apoi promisiunea ca digul să fie ridicat şi l-a atacat pe realizatorul tv Mihai Tatulici:  „Este tot ziaristul care le spunea românilor să meargă la Caritas. El ştia că nu s-au dat bani pentru dig.”

Preşedintele a fost şi sâmbătă ţinta reproşurilor unor localnici din Săuceşti, care au arătat că Puterea şi-a angajat oameni în ministere, în timp ce bugetarilor li se taie salariile. De acelaşi tratament avusese preşedintele parte şi vineri, la Dorohoi. „Hai să renunţăm la ţăţisme!”, i-a spus Băsescu unei contestare.

Sursa REALITATEA.NET

Comentarii

  1. Aici cam are dreptate Basescu !!

  2. Basesca are dreptate!
    Am convingerea ca se va construi dig la Sucesti. Asa a promis si refacerea poduluin de la Buzau si a fost construit ! Acum sunt in Republica Moldova la un seminar stiiintific in drept. Aici toti moldovenii tin cu Basscu ! Ilereaza ! Din strainatate se vede cu neutralitate. Felicitari !

Adauga un comentariu

*