Cheloo are probleme în căsnicie

Neînţelegerile din familia cântăreţului de la Paraziţii sunt din ce în ce mai adânci. Pentru că a plecat de acasă după o ceartă cu soţia, Cheloo s-a trezit reclamat la poliţie de acesta.


Căsnicia lui Cheloo, pe numele lui adevărat Cătălin Ştefan Ion, se află pe muchie de cuţit, certurile dintre el şi soţia sa, Daniela, fiind la ordinea zilei. După ce în luna mai au fost amendaţi cu 300, respectiv 800 de lei, pentru deranjarea ordinii publice, în urma reclamaţiilor făcute de vecini, iată că acum Cheloo a fost la un pas să fie amendat din nou.
Săptămână trecută cântăreţul şi soţia lui au ţipat iar unul la celălalt. Sătul de acuzaţiile femeii, cântăreţul a dispărut de la domiciliu fără să spună unde pleacă. Îngrijorată, Daniela s-a apucat să-i sune pe toţi prietenii care ar fi putut şti pe unde umblă bărbatul ei, dar cum niciunul nu l-a dat de gol femeia s-a dus glonţ la poliţie, unde a întocmit o reclamaţie de abandon familial. Ştia că în acest fel îl va aduce înapoi, lucru care, de altfel, s-a şi întâmplat. Cei doi încearcă să îşi rezolve problemele de dragul copilului, un băieţel în vârstă de un an şi jumătate, pe nume Ştefan Mihai.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*