Modernizare si supraetajarea Hotel Dumbrava

Miercuri, 30 iunie  a fost prezentat in sala de conferinte al Hotelului Dumbrava proiectul ,, Modernizarea si supraetajare Hotel Dumbrava din mun. Bacau” Acest proiect este selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala , 60 %  din valoarea investitiei fiind fonduri nerambursabile. Dupa cum a declarat Florin Balan, manager proiect si director general S.C. Agroindustriala S.A,  acest proiect isi propune ,, modernizarea si extinderea infrastructurii de cazare si a utilitatilor  din cadrul hotelului Dumbrava in vederea diversificarii serviciilor turistice si a cresterii numarului de turisti’’ Prin acest proiect vor fi modernizate 96 spatii de cazare, sala de agrement finalizata, 3 lifturi, spatii special amenajate pentru persoanele cu dizabilitati, sala fitnes, sistem de control acces in camere si sistem de supraveghere video, sauna, 2 sali conferinte, climatizare restaurant, rezervor apa 4000 l si vor fi create 29 locuri de munca.  (C.T)

Comentarii

  1. ar trebui pus stop increngaturii dintre PCR si gasca lui oscar. Dl.balan se apucase de alte afaceri nu ia miers? nu mai aveti salam de racaciuni de inainte de 90.

  2. Buba e mare acolo… Romica a dat o autorizatie pe sestache, si se mai ridica un etaj peste o cladire veche, cu ajutorul unei expertize tehnice neclare si imbarligate. Cine raspunde daca se prabuseste edificiul la un cutremur? Vor fi gasiti vinovati turistii care erau cazati acolo, nu?

Adauga un comentariu

*