Dan Diaconescu se distanţează de Băsescu: Fata mea nu e ca EBA!

Patronul OTV spune că vrea să fie un preşedinte model şi că fiica sa nu îi va călca pe podiumurile de modă, ca fiica cea mică a lui Train Băsescu.

Dan Diaconescu a declarat, în seara eliberării din arest, că vrea să înfiinţeze un partid al poporului şi să candideze la cea mai înaltă funcţie în stat.

Deocamdată, patronul OTV nu are o platformă-program şi nici nu a început să strângă semnături pentru înfiinţarea unei noi formaţiuni politice, dar ideea candidaturii nu a fost abandonată.

Într-un interviu acordat site-ului emulte.ro, Dan Diaconescu a afirmat că fiica sa nu îi va călca pe urme actualei fiice de preşedinte, fiind exclus să apară pe podiumuri de modă, aşa cum s-a întâmplat cu Elena Băsescu în urmă cu câiva ani.

Imediat ce va intra în rolul de preşedinte, Dan Diaconescu este hotărât ca el şi fiica sa să reprezinte un model bun de urmat şi să o înveţe pe Dona să se dedice în totalitate nevoilor telespectatorilor OTV, televiziunea pe care o va conduce. „Fiica mea nu va prezenta moda şi nu va candida niciodată la o funcţie în Parlament”, a declarat Diaconescu.

De altfel, nici Traian Băsescu nu a agreat faptul că fiica sa participă la prezentări de modă, sfatul său fiind să renunţe la acest hobby o dată ce s-a dedicat careiere politice.

Sursa REALITATEA.NET

Adauga un comentariu

*