Jaf în lumea mondenă! Adrian Minune a fost prădat!

Casa manelistului Adrian Copilul Minune a fost jefuită de trei bărbaţi.


Ieri dimineaţă, în jurul orei 4, trei indivizi care aveau feţele acoperite cu cagule au pătruns în somptuoasa vilă din Ştefăneşti a celebrului manelist Adi Minune.

Hoţii au apucat să fure doar o geantă, a mamei cântăreţului, în care se aflau mai multe acte, o brăţară şi un inel din aur. Bijuteriile au fost evaluate de Minune la 20 de milioane de lei.

În momentul jafului, în casă erau mama, bunica, soţia şi copiii manelistului, nici unul dintre ei nefiind rănit de vreunul dintre atacatori. Solistul era plecat de acasă, el revenind la domiciliu abia ieri după-amiază, când a şi anunţat Poliţia.

„Bine că nu am fost acasă, că se termina urât de tot. E clar că nu erau profesionişti că era casa plină de oameni. Au sărit gardul şi au intrat uşor în vilă pentru că era uşa deschisă. Din cauza gălăgiei, au ieşit trei prieteni şi i-au văzut.

Erau trei cagulaţi care au sărit imediat gradul şi au dispărut cu un BMW de culoare închisă. Îi am înregistraţi pe cameră şi sunt sigur că vor fi prinşi, aşa cum au fost găsiţi şi hoţii care mi-au intrat în casă acum şapte ani, la Bucureşti. Nu sunt prost să ţin lucruri de valoare sau bani în casă”, a povestit Adi Minune, pentru Click!.

În contradictoriu cu povestea spusă de manelistul numărul 1 al ţării, anchetatorii susţin că nu există nici un fel de imagini înregistrate în timpul jafului, deoarece camerele de supraveghere, care împânzesc vila din Ştefăneşti, nu funcţionau.

Deocamdată, poliţiştii încearcă să dea de urma maşinii care a fost văzută demarând în trombă din apropierea casei manelistului.

Sursa CLICK.RO

Adauga un comentariu

*