Din abuz in abuz – Primarul demolator

Viorel Miron, primarul orasului Comanesti, a demolat, se pare cu de la sine putere, chioscul unei societati comerciale din localitate. Fara sa tina cont de faptul ca intre Primaria orasului si SC Acvila Prod Com SRL Comanesti exista un litigiu pe rolul instantei, Viorel Miron s-a suparat tocmai sambata seara si si-a pus subalternii sa demoleze chisocul societatii respective.

Primarul orasului Comanesti, Viorel Miron, continua sa administreze localitatea dupa bunul sau plac. In numarul trecut al saptamanalului nostru prezentam o situatie in care, edilul sef al Comanestiului era acuzat ca a semnat o adeverinta conform careia o suprafata de teren aflata la iesirea din localitate ar apartine zonei rurale. Adeverinta a fost folosita pentru primirea unor fonduri SAPARD nerambursabile cu care Georgel Merlusca, un om de afaceri din zona, a construit “Casa Georgia”. Ca si cum sesizarea organelor competente in acest caz nu i-ar fi fost de-ajuns, Viorel Miron a mai facut o boacana, sambata seara. Enervat la culme pe un concurent in ale comertului, pentru ca se cunoaste ca Miron are un lant de magazine in oras, a profitat de o decizie a instantei emise pe data de 13 mai, nedefinitiva si neirevocabila, avand un termen de apel de 15 zile de la comunicare, a adunat politia comunitara si i-a demolat spatiul comercial aflat in litigiu.

Litigiul  care consuma nervii

Intre Primaria Comanesti si SC Acvila Prod Com SRL exista un litigiu mai vechi. Societatea respectiva a ridicat un chiosc provizoriu pe terenul Primariei, in suprafata de 12 mp, situata pe strada Republicii, in urma unui contract de inchiriere nr. 50/1.05.2004. Acest contract era o prelungire a altui contract de inchiriere, 9/21.05.2002. La expirarea termenului prevazut in contract, SC Acvila Prod Com SRL Comanesti a solicitat Consiliului Local prelungirea contractului de inchiriere cu inca cinci ani.  Prin Hotararea Consililui Local al orasului Comanesti nr. 72/11.05.2009, solicitarea a fost respinsa si s-a cerut SC Acvila sa elibereze terenul. S-a ajuns in instanta, iar in sedinta publica din 13 mai 2010, Judecatoria Moinesti a admis actiunea Primariei Comanesti si a dispus evacuarea SC Acvila prin ridicarea chioscului provizoiriu de pe teritoriul Primariei, acordand 15 zile pentru apel din momentul comunicarii.

Primarul are un alt fel de calendar

Conorm actelor oficiale, Judecatoria Moinesti a expediat comunicarea pe data de 27 mai 2010, iar la SC Acvila a ajuns pe 28 mai. Din acel moment curgeau cele 15 zile pentru ca sentinta sa fie apelata. Numai ca sambata calendarul indica data de 29 mai, ceea ce inseamna  doar o zi de la primirea comunicarii si posibilitatea ca SC Acvila sa introduca apelul. Nu se stie ce l-o fi suparat atat de tare pe primarul Viorel Miron, cert e ca i s-a “impaienjenit” mintea si, confundand datele din calendar, a zis ca sambata este 15 iunie, si-a adunat politia sa comunitara si au scos chioscul de pe terenul aflat in litigiu!

Dreptul la aparare, incalcat flagrant!

Bineinteles ca SC Acvila Prod Com SRL Comanesti a introdus apel, considerand ca prin decizia instantei i-a fost incalcat flagrant dreptul la aparare si la un proces echitabil, prin respingerea cererii de suspendare a solutionarii acestei cauze pana la solutionarea definitiva si irevocabila in dosarul 3592/110/2009, aflat pe rolul Tribunalului Bacau. In acest dosar, cu termen la data de 9 iunie 2010, se contesta legalitatea hotararii Consiliului Local Comanesti nr.72/11.05.2009, adica exact hotararea care statea la baza actiunii introductive formulata de catre Primarie. Aceasta

Hotarare, contestata de SC Acvila la Tribunalul Bacau, constituie temeiul “evacuarii” societatii Acvila. Normal era ca, pana in ziua in care Tribunalul Bacau urma sa se pronunte asupra legalitatii acelei hotarari de Consiliu Local, judecarea de catre instanta de fond a Judecatoriei Moinesti nu se putea realiza.

Doua hotarari de Consiliu Local care se bat cap in cap

Haosul din sedintele de Consiliu Local conduse de primarul Viorel Miron si-a pus amprenta si in acest caz. Daca in sedinta de Consiliu Local din 16 aprilie 2009, in actele premergatoare, cererea de prelungire a contractului a fost admisa, comunicandu-se insa ca a fost…respinsa, desi in procesul verbal al sedintei nu figura asa ceva, peste o luna, primarul convoaca o sedinta extraordinara, intr-o zi nelucratoare, si supune din nou Consiliului Local solicitarea SC Acvila, pe care o respinge! Ambele hotarari au fost contestate in contencios administrativ.

Interesul poarta fesul… primarului

Litigiul dintre Primaria Comanesti si SC Acvila imbraca un caracter comercial, aspect asupra caruia instanta de fond nu s-a pronuntat. SC Acvila are calitatea de comerciant, asa dupa cum aceasta este definita de Codul Comercial, imobilul – constructie a carui evacuare, respectiv ridicare/demolare se solicita prin actiunea introductiva facand parte din fondul de comert al societatii. In aceasta situatie, Primaria trebuia sa faca dovada indeplinirii procedurii prealabile, in caz contrar, actiunea sa urmand a fi respinsa pe cale de exceptie ca prematura. In realitate insa, interesele personale ale primarului orasului Comanesti, Viorel Miron, au determinat declansarea acestui litigiu, deoarece SC Acvila, prin actele de comert desfasurate, facea concurenta lantului de magazine in care acesta are interese financiare.

MIRON: Ce ma tot sunati?! V-ati pus pe mine?!

Solicitat sa-si expuna punctul de vedere, primarul Viorel Miron a parut destul de deranjat de 1ntrebarile reporterilor. “Am ridicat chioscul intrucat functiona ilegal. Nu ma intereseaza litigiul aflat pe rol. Chioscul era pe spatiul verde al Primariei si vrem sa facem curatenie”. Scurt, fara vreo alta explicatie.

Primarul e iritat pentru ca pierde teren… politic

Cum pe plan administrativ e codasul judetului  la investitii si atragere de fonduri nerambursabile, Viorel Miron s-a transformat tot mai mult intr-un primar dictator. Tot ce misca in Comanesti trebuie neparat sa aiba girul sau. Oamenii din Primarie nici nu mai raspund la salut celor pe care primarul nu-i agreeaza, de teama unor sanctiuni. “Intr-o zi am primit un cetatean cu o problema legata de asociatiile de locatari. Domnul primar a aflat ulterior si s-a apucat de urlat si amenintat pentru ca am vorbit cu acel om. Abia apoi am aflat ca e membru la un alt partid politic”, ne-a spus un angajat de la primarie. Cazul nu e singular. Se pare ca si litigiul cu Acvila Prod ascunde razbunarea edilului pe cei care nu impartasesc opiniile politice si administrative ale acestuia. Cert este ca la intrebarea”ce parere aveti despre activitatea primarului dumneavoastra” dintr-un sondaj de opinie realizat de institutul Ccsop, 76,9% din comanesteni au ales raspuunsurile: parere proasta sau foarte proasta. Dar detalii despre rezultateale acestui sondaj intr-unul din numerele viitoare.

Dan MINDIRIGIU

Comentarii

  1. Eu Cred Ca Astfel De Oameni Ar Trebui Inchisi Deoarece A Luat Locul De Munca La Niste Oameni Care Nu Aveau Nici O Vina P.S: Sper Sa Fie Oprit

  2. Nu stiu de ce va agitati atat, omul asta nu are niciun Dumnezeu cand e vorba de interesul propriu. Dar orgoliul prostesc de care da dovada, adica ceea ce spune el e sfant, dorinta de putere, felul de a se razbuna pe orice oponent a facut multe victime. Poate ar fi cazul sa cercetati mai adanc in timp.
    Termocentrala comanesti, i se datoreaza falimentu.. Si ca membru in consiliul de administratie dar si prin felul cum a manipulat Consilil Local ca acesta sa respinga orice tentativa de reabilitare a acesteia, Si acolo erau 130 de salariati care dadeau de mancare la cel putin 230 de guri. Tot acolo si-a angajat fratele. Apoi trebuie vazut de ce echipa de fotbal A Finforest de ce a fost respinsa de primar si daca mai vreti va dau mai multe. Stiu foarte multe si cu probe. Se poate scrie un roman despre primarul economist sau economistul prima.

  3. Foarte multe abuzuri face domn primar MIRON !!!!Parca ar fi el Dumnezeu in Comanesti ,le stie pe toate si numai el face si desface in oras !Toti ceilalti sunt „niste tarani prosti ” !

  4. comentator a zis:

    Pai Miron era prieten la catarama cu Muntean care s-a intors la directia de finante si isi bate joc de oameni acum.
    A facut sedinta cu noi si primul lucru pe care ni l-a spus a fost ca „roata se invarte”, o replica de „doctor in economie”. A inceput sa se razbune schimband atributiile unor oameni care chiar muncesc in finante cu alte atributii mult sub studiile lor si sa darame tot ce s-a cladit in lipsa lui. Atunci ce sa ne mai miram de ceea ce face Miron daca un „universitar doctor in economie” face asa. Intrebarea se pune , daca este asa grozav precum se lauda Muntean pe toate drumurile cu doctoratul lui in economie, de ce nu este doctor in finante publice.?

  5. Dar cate afaceri a facut Miron ci madam Stoica care a fost la sef de Admnistratie la Comanesti? Dzeu a avut grija de Stoica s-o dea afara, va avea grija si de Miron.

  6. Bun, iarasi incepem sa aruncam cu noroi. De data aceasta pe cine invinuim? Pe cel ce se ingrijeste de curatenie, de spatiile verzi, intr-un cuvint de infrumusetarea orasului, sau de cei ce au amplasat chioscuri in mod ilegal pe spatiile verzi ale orasului. Pentru a va convinge puteti sa va puneti picaturi in ochi pentru a vedea cit de frumos arata acum spatiul de unde a fost ridicat chioscul.
    M-ai uitati-va pe la televizor si vedeti ca nu este singurul oras in care se face ordine….

  7. De ce va agitati atat? Nu este bine ca se face ordine in oras? Abia acum simtim cu adevarat ca exista lege si este respectata.
    Oare de ce se agita Dorinel Miron (fostul primar) atat de mult dupa demolarea chioscului?
    I-o fi cerut Mazilu spaga inapoi pentru ca i-a dat voie sa-l ampalseze ilegal pe spatiul verde?
    Vedeti care sunt conditiile pentru vanzarea painii !!!! Oare de ce nu avea nici o autorizatie? Nicaieri nu mai este acceptata vanzarea painii fara sa fie infoliata.
    Politia sanitar-veterinara, ce faceti fratilor? V-a chemat Mazilu pe la cabana de la Ciobanus sau la cea din Delta? Cele doua cabane au fost facute cu banii din evaziunea vanzarii painii fara act !!! cred ca ar fi cazul sa intre in legalitate acest om, dupa aceia sa vorbeasca.

  8. il sustin si pe ionica in ceea ce o zis. pentru mine, care am circulat prin tari straine, spatiul verde e verde, nu colorat cu chioscuri si alte cele. Bravo Viorel Miron. Comanestiul te sustine mai ceva ca la alegeri, te asigur eu

  9. justitiarul a zis:

    Hai sa fim seriosi!nu credeti ca daca erau toate actele in regula si se respectau legile de catre acesti mult prea stimabili domni,unul fiind acest domn Mazilu,acum nu am mai fi avut niciun subiect de discutie,pentru ca aveau legea in spatele lor,toate actele fiind corecte nu aveai cum sa „ii deranzezi”?Se face ordine in oras,se respecta legea si lucrul acesta deranzeaza si nu este pe placul celor care au fost invatati cu altfel de primari pana a veni Viorel Miron la conducerea acestui oras!Tot va deranjeaza diploma obtinuta de Viorel Miron ca si cum acesta ar fi cel mai important lucru pentru un om!Luati-o si voi cu bani sau fara bani si demonstrati ca o meritati dupa ce ati obtinut-o.Asta este cel mai important lucru.Si Viorel Miron a demonstrat ca o merita prin toate lucrurile mai mici sau mai mari pe care le-a facut pentru aceasta comunitate.
    Cred ca aceste comentarii ,facute din rea vointa,nu-si au rostul pentru ca oricand puteti veni sa cereti documente care sa demonstreze ca ca SC ACVILA,si toate persoanele”deranjate”sunt suparate ca trebuie sa respecte legea si atunci cum pot riposta?Doar aruncand cu mizerii pentru ca doar asa stiu sa-si faca dreptate!

  10. Oricum de cand este primar MIRON, orasul Comanesti s-a schimbat mult in bine. O spune un om care trece destul de rar prin acest frumos oras. Ca face si abuzuri, este posibil, dar la ce abuzuri a facut PSD-ul intre 2000-2004, este joaca.

  11. acest ziar apartine psdului si e norma cat au fost la putere au faut treaba de mantuiala invidia este mare,acum se vede ce contur frumos a luat centrul orasului, cred ca va avea in vedere primarul asa cum a promis ca si cartirul nostru din zavoi sa fie un al doile cetru tot asa frumos o problema ar trebui sa aiba in vedere consiliu si primaru amenajarea standurilor unde isi vand marfa privatizatii din piata cu diverse produse de inbracaminte ,incaltaminte si altele e un aspect urat privind modul cum sant asazata tarabele , te strecori foarte greu printre ele atentie si la acoperisurile acestora in caz de un incendiu totul se preface in scrum ,tot in piata mai sant unlele chioscuri vechi care aceste dau un aspect urat ar trebui reparate (vopsite igenizate) s-au demolate si construite altele pentru un comert frumos si civilizat.

  12. Insasi articolul dumneavoastra il incrimineaza clar pe mult stimatul domn Mazilu. Se poate observa din fotografia postata pe site-ul ziarului dumneavoastra ca chioscul de paine se afla amplasat pe spatiul verde avand aproape in dreptul usii un mesteacan. In sectiunea articolului intitulata „Litigiul care consuma nervii”, afirmati ca in 2002 dl Mazilu primeste spatiul pt chiosc PROVIZORIU. DE 8 ANI DE ZILE NU CREDETI CA ACESTUI CHIOSC I-A EXPIRAT PROVIZORATUL? CAT INSEAMNA PT DUMNEAVOASTRA ”PROVIZORIU”? Consider ca primarul Viorel Miron a fost mai mult decat intelegator cu situatia dlui Mazilu si ca acesta AR TREBUI CHIAR SA II FIE RECUNOSCATOR!!! De altfel, nu stiu ca primarul sa detina vreo fabrica de paine si sa fie in concurenta cu dl Mazilu.

  13. un primar de nota 10

  14. un primar de nota 10 BRAVO

  15. marius esti prost….atat am avut de spus
    si pentru Ionela : mai schimba televizorul de pe telenovele ca te tampeste….de fapt e prea tarziu.

  16. Domnule Primar faceti va treaba ca pina acum si comunitatea va avea de castigat….comanestenii va sprijina sa va continuati proiectele….lasatii pe acesti hoti sa latre ca altceva mai bun de facut n au

  17. Nu stiam ca eu sunt subiectul acestei descutii.
    Totusi daca te legi de persoana mea atunci fa-o fata in fata si hai sa ne batem in ce vrei tu, domnule „inteligenta”.
    Daca vrei sa ma leg de tine atunci cu drag, fii atent aici:
    – la inceputul propozitiei cuvintul se scrie cu litera mare;
    – numele proprii se scriu cu litera mare;
    – inainte de semnul „doua puncte” nu se pune spatiu;
    – nu exista patru puncte de suspenisie ci doar trei;
    – hotii nu latra ci doar cainii;
    Si-ti vine sa crezi ca ai scris doar 25 de cuvinte.
    M-ai vrei mai Poker-ica?
    Si astea nu le-am invatat de la telenovele desteptule… Cind eu „imi toceam coatele” pe bancile facutatii tu faceai „hamuri la mate”.
    Nu te lega de ceea ce postez eu pentru ca nu ma cunosti si nu ai inca acest drept.

  18. Referitor la articolul care este baza acestei discutii, eu zic ca sunt mai multe pareri sunt pro decit contra. Minoritatea se supune majoritatii, deci s-avem pardon…
    Si nici macar nu ar trebui sa fim pro sau contra ci ar trebui doar sa deschidem ochii si sa vedem ce diferenta este inre orasul de acum 6 ani si cel de acum.

  19. In ce numar vor aparea rezultatele sondajului despre care mentionati in acest articol?Domnilor chiar credeti ca opinia publica are varsta unui copilas de 2 ani care crede toate aberatiile pe care dumneavoastra le scrieti?Hai sa fim seriosi!Sondaj,procentaj asa mare contra domnului primar,in nici intr-un caz,poate in visele dumneavoastra!Aaaaa,scuze poate pentru PSD parere prosta sau foarte proasta,da,atunci asta e posibil!

  20. ffffffff bine a facut…de cand este primar a schimbat f multe in comanesti, nu ca fostul primar care nu a facut decat sa fure si pana si primaria a lasat/o plina de datorii nici ton la telefon nu aveau cand domnul miron si,a inceput mandatul….cu siguranta era pe domeniul public si sa ma crede,ti ca e mult mai frumos fara cascarabeta aia la intrare in piata/….arunca mafiotii cu noroi ca nu se mai pot imbogati..nu le mai ajunge si fac numai scandal..bv domnu primar,,,daca mai asfaltati si in lunca de jos cu siguranta aveti votul la toti cetatenii din acest loc..bafta in continuare…..

  21. un cetatean a zis:

    Eu in locu lu miron mi-as deschide un service auto…bineinteles as elimina concurenta si as da drumu la treaba…pt ca la ce jeguri de drumuri sunt prin orasul comanesti, ar avea clienti cati nu ar putea duce…s-a fasait si fenomenalul plan de dezvoltare urbana…putea macar sa nu se mai infoaie doar stia bine ca nu o sa mai vada nici un banutz de la nemernicii astia de la pd-l…iar daca iese psd tot asa, nu ar primi nik nici de la dobitocii aia…pnl nu are nici o sansa sa mai guverneze…asa ca in orasu nostru nu se va mai face nimic muuult si bine…asta e concluzia simpla pe care o poate trage oricine indiferent ca il scuipati pe primar sau ca il lingeti in ureche…iar legea va fi aplicata preferential si acum si oricand in orasu ala pt ca sunt multe polite de platit…pana atunci puneti ban pe ban si luat-va centrale care nu aveti spalati-va cu apa de ploaie si pe cat posibil mergeti pe jos ca face bine la sanatate…nu de alta da numa in spital la comanesti sa nu ajungeti…

  22. E jenant ca la pregatirea pe care sustineti ca o aveti nu v-ati intalnit cu demnitatea, doamna Ionela. E clar ca faceti parte din privilegiatii d-nului primar Miron, si servilismul e pe masura. Pentru ce si de ce dezvoltati acest „mit”? De ce nu va uitati peste spatiile verzi si asa zisa curatenie ? Cu ce s-a remarcat orasul in anii ‘”domniei Miron Viorel”? Din cate stiu orasul abia iti trage sufletul, fara industrie, fara realizarii remarcabile, doar verdeata si gropi. Da sunt mai multe pareri pro decat contra, are vreo relevanta? Pentru cei care au ratiune nu, pentru cei plini de slugarnicie da. Am trecut recent prin oras (sunt plecata de ceva ani) si nu m-a impresionat, probabil pentru ca nu-l cunosc pe edilul preaslavit sau poate ca m-a dezamagit starea deplorabila a drumurilor, lipsa industriei, resemnarea celor pe care-i cunosc aici…

  23. Nu as da Comanestiul pe nici un oras din România. Asa cu gropi, cum spuneti voi.Oricum decind a intrat ca primar Viorel Miron sa schimbat total fata orasului, asta pentru cei ce vor sa vada realitatea. Cei care nu vor sa vada acest lucru, va spun eu ca si dupa ce va asfalta strazile cu ajutorul fondurilor europene, tot nu veti fi multumiti ! A-ti uitat ca Comanestiul a trecut 2 ani la rind prin inundatii catastrofale? Daca vreti sa vedeti mergeti pe malul Trotusului si constatati ca au inceput deja lucrarile la digul de aparare a orasului. De asemenea pe toata lungimea Trotusului se fac gabioane care vor apara Comenestiul de inundatii. Dar pentru unii din voi toate astea nu conteaza! Conteaza cit de mult puteti birfi primarul….ca la atceva nu va pricepeti!

  24. Domnule Ionica, se vede clar ca sunteti un temeinic sustinator al domnului primar, numai ca aveti o mare problema… limba romana. Sau poate servilismul e primordial in viata dumneavoastra …restul este lipsit de importanta.

  25. Ionica tata primarul n are nici o treaba cu gabioanele. Gabioanele se fac de catre DIRECTIA APELOR SIRET. Ori la mintea ta gandesti ca Miron o fi primar de la GHIMES la ADJUD. Singurul merit al primarului legat de inundatii a fost impartirea ajutoarelor. Fratii Alboie le au impartit frateste

  26. Naspa primar

  27. Lucrarea in sine este finantata de BDCE (Banca de Dezvoltare a Comunitatii Europene) , dar forta de munca de unde este luata? Cine a facut demersurile pentru acest proiect? Sau voi contabilizati tot ce e rau pentru primar si in tot ceea ce se face bine primarul nu mai are nici o legatura!
    Cu impartitul ajutoarelor nu mai vorbim… Pentru ca voi asa ati fi facut. De fapt cum ati facut in cei patru ani de mandat cu Dorinelul vostru.

  28. Primarul Viorel Miron a intervenit pe linga firmele care executa lucrarile la gabioane sa angajeze forta de munca din zona Comanestiului,creind astfel 300 locuri de munca.

  29. Bai frustratilor impacati-va cu ideea ca vremea voastra a apus!

  30. o comanesteanca a zis:

    Cind intrati sa scrieti pe acest forum puteti sa va uitati si la celelalte subiecte in dezbatere din acest ziar. Si ve-ti vedea ce se spune despre copii nostri , despre aerul pe care-l respiram, despre ce face primarul asta si oamenii lui. hai mai nu mai circotiti si zilele orasului sunt bune, si florile si asfaltul din Leorda si cel di Supani, si decolmatarile si scolile reparate…. Cat de rau poate fi un om ca a facut atatea lucruri? Nu zic ca a facut numa bine, dar nici numa rele…

  31. licifer 2 a zis:

    de ce nu va duceti sa stati o zi de vorba cu el? sa va povesteasca ceea ce a facut, si va spun ca are cu ce: poze, carti, ziare (care spun adevarul), emisiuni TV, si cel mai important daca vreti mergeti la o tura cu masina si veti vedea cu ochii vostrii. legat de gabioane, stiti ce a facut primarul imediat dupa inundatii? a gasit un proiect si a realizat puntea de peste Trotus, pentru cetatenii cartierului Podei Podina. si mai ziceti ca a dat numai ajutoare. si sa mai stiti ca ajutoare a adus in COmanesti mai ceva ca in alte sate unde au fost sinistrati. Dar ce stiti voi? ….NIMIC!

  32. Pentru laudatori a zis:

    Eu zic sa va dati numele . Va trece primarul la prima, ca tot din banii nostri vo da

  33. leorzenii a zis:

    Noi stim cu totii ca nu primarul ne a facut asfaltul.Proiectul de asfaltare a venit odata cu inchiderea minei Leorda.Rusinica nu va mai laudati cu realizarile altora

  34. noi cei din podei a zis:

    SI noi stim ca puntea pentru Podei a fost facuta printr un proiect al domnului MARZA. Rusinica domn primar.Daca minti iti creste nasul

  35. curiosul a zis:

    Magazinul primarului de la piata nu este tot pe spatiul verde?

  36. Pentru curios a zis:

    Curiosule nu numai cel de la piata ci toate magazinele primarului sant pe spatiu verde ( gara,piata,spate BCR, Baranga) dar la el nu se pune

  37. rabdatorul a zis:

    mai avem doi ani

  38. Am scapat noi de un cizmar ,de un brichetar nu-mi fac probleme. Hai 2012!!!!!!!

  39. Va certati degeaba. In 2012 Miron nu va mai fi primar. Oamenii lui s-au saturat, nu-l mai suporta. Ei l-au pus primar ,tot ei il vor aduce cu picioarele pe pamant

  40. vox populi a zis:

    Miroane poporul nu te mai vrea. Mai ai cativa lingai carora daca le tai 25% te uita si ei

  41. vox populi a zis:

    Miroane pa

  42. Liberalii din Comanesti au inceput sa se sature de conducatorul suprem. S-a vazut la prezidentiale. Psd-ul a castigat Laloaia, Leorda, Supan, Zavoi, Lunca de Jos, Groapa cu lei. Pe oras au iesit pe primul loc cu 10 voturi in fata liberalilor. Daca vor sti sa se organizeze si daca vor iesi cu un candidat puternic (nu ca in 2008) in 2012 vor castiga primaria. Le urez succes.

  43. non profit a zis:

    Am vazut eu bine ??? La 2 milioane euro cifra de afaceri profit numai 78600 ron??? Evaziunea e la Miron acasa. Rusine domn primar Ce exemplu dai comunitatii

  44. In 2010 Garda Financiara l-a gasit pe primar cu casa de marcat nefiscalizata. Rusinica!!!!!!!!

  45. nu l-am votat pe primar, nici in 2004 nici in 2008, dar acum am inceput sa ma conving ca am gresit. acum realizez ca Miron se sbate pentru orasul asta. chiar daca este criza nu sta degeaba ci macar planteaza o floare, un pom, un gard viu ca sa nu mai zic de reimpaduriri. acestea sunt suficiente argumente pentru mine ca oricare ar fi fost altul, nu putea face mai mult asa ca in 2012 ma voi duce la vot si stiu si pe cine voi vota.

  46. ce grija mai aveti de primar! l-ati descusut pe toate partile, inseamna ca omul e bun, cei care nu sunt criticati nu au nicio valoare. dupa criticile pe care le-ati facut voi, omul e foarte bun, s-ar putea sa il votez si eu, desi nu am fost niciodata la vot, pentru ca toti candidatii mi-au parut neinteresanti, mi-e scarba de toata politica din Romania.

  47. pentru leorzeni a zis:

    proiectul de inchidere a minei leorda a fost finalizat in mandatul lui Dorinel. daca Dorinel se gandea si la strada voastra. dar uite ce noroc chior a avut Viorel Miron ca fara sa aiba nici o treaba sa i se astfalteze asa din senin o strada din orasul Comanesti si nu numai. tot un noroc chior, l-a avut si cu puntea peste Trotus care s-a construit tot in mandatul lui. acum se fac gabioane si diguri de protectie a orasului, inseamna ca Viorel Miron e norocos iar noi comanestenii beneficiem din plin de toate acestea. dar Viorel Miron nu are nici o treaba… mancate-ar norocul Miroane si in 2012.

  48. pentru nic a zis:

    Sa inteleg din gandirea ta ca cel mai criticat este si cel mai bun. Din cate stiu cel mai criticat om din oras este DORINEL MIRON fostul primar, sa fie el oare cel mai bun ? Multunesc NIC

  49. HAI PA VIORAS, PLEACA DIN ACEST ORAS

  50. Ne am saturat de tot. Vrem liniste

  51. Pentru Valy a zis:

    Daca in 2004 si in 2008 ai mers cu cei perdanti, de ce vrei sa o faci si in 2012? Tu chiar nu vrei sa fii alaturi de castigatori?

  52. o comanesteanca a zis:

    Va tot luati ca primarul nu a facut nimic ca de fapt erau proiecte de-a lui Dorinel si Marza…Daca e adevarat, de ce nu le-a finalizat Dorinel?
    Oare daca Dorinel era asa de bun de ce nu a m-ai iesit odata primar? Nu o data ci de 2 ori?
    E rau tare primarul nostru ziceti?
    A facut pe dracu-n patru si mana de lucru pt gabioane e de la noi din oras… si nu e putina, ci pe la vreo 200 de barbati? ( Aaaa …. am uitat lucrarea e facuta prin Apele Romane… ca doar si conteaza cine plateste daca se dau la oamenii din orasul nostru locuri de munca) . Si pe o perioada de vreo 8 ani, dar nu… primarul e rau …!

  53. Mie imi place ca respir aer curat, si ca e ordine in oras; si-mi place si puterea cu care tine friele acestui oras Viorel Miron .

  54. Ai inteles foarte bine, dar nu ma refeream la borfasi.

  55. Cand am vazut cit de mizerabili sunteti, mi-am dat seama ca nu pot face parte din echipa voastra niciodata. De aceia ma gindesc foarte serios ca daca mai candideaza Viorel Miron, il voi vota in 2012, desi pina acum nu l-am votat.

  56. frumos oras avem si curat de cand avem un primar foarte bun si corect

Adauga un comentariu

*