Acuzatii de delapidare la Berzunti

Directorul Scolii din Berzunti, afirma ca peste 300 de mii de lei, bani veniti pentru renovarea cladirii nu se regasesc in investitiile facute. Lucrarile au fost realizate de firma controlata de Neculai Lupu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Bacau.

Bogdan Botezatu, directorul Scolii „Alexandru cel Bun” din Berzunti, sustine ca mai bine de 300 de mii de lei, bani veniti in urma unei Hotarare de Guvern, prin Consiliul Local pentru renovarea scolii din comuna s-au „evaporat”. El mai afirma ca suma alocata pentru lucrari a fost de 538 mii de lei, iar conform notei de control intocmite de Inspectoratul Scolar la receptia constructiei s-au regasit doar 208 mii de lei. „Toti banii care au venit prin Hotararea de Guvern au fost virati catre firma care a facut lucrarile. Toti! In realitate lucrari s-au facut mai putine. Nu stiu unde au disparut banii. Este o nota de control care demonstreaza acest lucru. Nu s-a luat nicio masura atunci”, afirma directorul scolii. Societatea care s-a ocupat de reconstructia cladirii este Infrarom Moinesti, controlata de Neculai Lupu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Bacau si care este in administrarea fratelui acestuia. Actualul director al scolii a mai adaugat ca exista mari diferente intre proiectul initial si ceea ce s-a realizat concret, de aceea a solicitat Inspectoratului Scolar un nou control. „Instalatia electrica trebuia facuta prin interior si a fost realizata in exterior, aductiunea de apa prevazuta in proiect nu a mai fost realizata, grupul sanitar a fost transformat in doua fose de decantare a apei. Practic, nu s-a mai respectat proiectul”, a mai explicat directorul Botezatu, care a adaugat ca Primaria nu detine documente justificative pentru investitiile realizate in scoala. „M-a uluit faptul ca in devizul de lucrari apare ca s-a instalat centrala termica in corpul A si B in perioada 2006-2007. Fals! Centrala s-a instalat in 2003”, a explicat Botezatu.

„Daca e vreo frauda, sa o caute!”

Dan Sandu, fostul director al Scolii „Alexandru cel Bun” din Berzunti, cel care era la conducere in perioada renovarii cladirii, afirma ca tot ce s-a realizat a fost conform legii si ca la mijloc nu este nicio  delapidare. „Sa inceapa ancheta, daca se considera ca este ceva in neregula. Acum sunt doar prezumtii. Sa vina si cu dovezi! Eu acum nu vreau sa mai fac nicio afirmatie. Daca e vreo frauda sa o caute si sa o demonstreze!”, a declarat fostul director al scolii.

Inspectoratul a inceput ancheta

Virginia Braescu, inspector teritorial pe probleme de management, afirma ca a socicitat actualului director acte doveditoare si ca s-a inceput o ancheta. „Am facut fotografii ca sa comparam ce era prevazut in proiect si ce s-a facut in realitate. Deocamdata este devreme sa tragem vreo concluzie”, a declarat inspectorul Braescu. „Intr-adevar, s-au sesizat niste probleme la Scoala din Berzunti, dar deocamdata nu avem ce sa spunem. Trebuie sa vina un audit financiar sau un expert contabil. Urmeaza sa vedem unde s-au pierdut banii, daca s-au pierdut”, a declarat inspectorul de management Adrian Silviu Munteanu.

Neculai Lupu: „La revedere!”

In ciuda insistentelor noastre Ioan Lupu, administratorul firmei care a renovat cladirea scolii nu a putut fi contactat, iar la numerele de telefon afisate pe siteul societatii nu a raspuns nimeni. Am reusit sa il contactam totusi pe Neculai Lupu, fostul presedinte al CJ si fratele administratorului societatii de constructii. „De ce ma intrebati pe mine ce s-a intamplat la Berzunti in 2007. Nu e treaba mea! Aia e firma lui frate-miu. Ce, eu raspund pentru toate neamurile mele? Eu nu mai sunt persoana publica! Nu ma mai deranjati! La revedere!”, ne-a spus pe un ton ridicat fostul presedinte al CJ Bacau, dupa care ne-a inchis brusc telefonul. (Olimpia FILIP)

Comentarii

  1. acewstea sunt mctivele de solile din berzunti arata ca niste rine…..halal…primar si lui ceata care au furat ca-n codru inpreuna cu domnul director SANDU nu vaq-ti gandit nici oclipa la copii din berzunti

  2. Încet, încet o să iasă adevarul la iveală. Măcar acum să înceteze să mai fure,parerea mea e că s-au realizat destul de pe urma furatului. lumea vede!..

  3. nobody a zis:

    Maria, atata timp cat un analfabet se considera ”barosanul” nimic nu se va schimba plus de asta se bazeaza pe alcoolistii care se lasa cumparati cu nimic.Foloseste primaria si bunurile acesteia ca pe bunuri personale….ca doar ii apartin dupa parerea lui.Chiar ma mir cum de nu au inceput lingusitorii sa-i ia apararea.Am ajuns la concluzia ca e prea multa comoditate din partea populatiei Berzunti…sunt furati la ochi,insa nu fac nimic…atunci inseamna ca le convine ca cei din primarie (se stie destul de bine care sunt )sa se bucure de banii comunei.

  4. eu sunt primarul comunei betivan si fara carte dar am si ofacultate a zis:

    balaioru cei primar cel mai mare boschetar dar si hot de ne descris sa vedeti cum o mai scoate ca furat comuna frate dna sa vina sa faca lumina boschetaru i boschetar doar e al nostru primar la culita sau costel o sa dai numai de el sta si bea caa un mirlan si cauta sa cunune sa boteze si fraieri casa l voteze e la al doilea mandat a furat si anselat casa la baiat ii face multifunctional sia luat in vacanta a plecat ca acum cit va mai tine sa puna si el un ban bine dar nu poatr si nu poate de andries mai frate ca e hotu hotilor cu relatii si cu pile mergi la el sa te convingi daca vrei tu sa cistigi siau luat tractoare in vacanta au fost masini facultati centrale pe lemne cu cumnatu lui andries sandu dan sa minjit si el dar sa vezi cum o va scoate ga

  5. Jitaru Monica a zis:

    Buna ziua,
    ‘eu sint primarul…’ chiar dvs. Gheorghe Balan, primar Berzunti a-ti comentat?
    Sa se creada din cele spuse ca este altcineva deasupra primarului care trage sforile??????
    Numai Bine.
    Jitaru Monica,
    profesor de engleza, Berzunti, ( Dragomir 2 )

  6. Lenuta a zis:

    Relatiile celor din primaria Berzunti sunt la Procuratura, la Curtea de conturi, la Consiliul Judetean, asa cum se lauda primarul Balan Gheorghe si contabilul Andries. In 2008 a fost curtea de conturi si cand a vazut ce jaf a fost in perioada 2004-2008 a plecat imediat, dupa ce si-a primit spaga, plocoanele. Hotii de la primarie si de la scoala se bazeaza pe faptul ca in furaciunea de miliarde de la Berzunti sint bagati cei de la ISJ Bacau si tot soiul de hoti din Bacau, precum Avram si Lupu. Au inceput sa umble disperati pe la Bacau ca sa nu fie anchetati.

  7. Lenuta a zis:

    Cei din primaria Berzunti si fostul director Sandu sunt disperati . Umbla pe toate drumurile, la Bacau , la Curtea de Conturi, Consiliul Judetean, Procuratura ca sa aranjeze eventuala arestare.

  8. Jitaru Monica a zis:

    Buna ziua,
    Am citit comentariile anterioare. Oare, in acest viespar de ce nu dati si date concrete, plauzibile asa cum se cer intr-un proces penal??????

  9. Anonim a zis:

    puteti sa ziceti ce vreti ,comuna berzunti este o comuna de oameni vrednici si harnici ,care este umbrita de niste botosi de a lu botezatu care niciodata nu ar sa fie la conducerea comunei pentru ca nu s in stare de asa ceva, nu stiu decat sa se i a de oamenii care au facut cate ceva pentru aceasta comuna
    si sa scrie la ziar……

  10. ce poti sa ceri de la un om care nici parinti lui nu l incurajeaza…..ai bagat atata vrajba intre oameni bogdane ,sper sa poti suporta consecintele ca sincer tu mergi cu numele acestei comune in fata, tu te recomanzi de unde esti ….tu te faci de ras

  11. nu exista mai mare prost in comuna aia decat BOTEZATU BOGDAN , pt tine toti is hoti , dar tu ce esti? iti zic eu ….nici macar nu esti in stare sa reproduci 2 fraze, esti un dobitoc , un tampit, un bou lingau care manaca rahat tot timpul,,,,,cand o sa am ocazia o sa ma pis pe tine jigodie de 2 lei si o para…..

  12. catalin a zis:

    cand o sa te intalnesc fata in fata o sa te scuip in fata pentru ca mi ai facut de ras comuna ….rapan

  13. sufletel a zis:

    barosan , nebarosan va da clasa in multe domenii…….voi carcotiti si el se bucura de viata alaturi de familia lui….prosti de a lu botezatu

  14. Anonim a zis:

    abia astept sa vad ce o sa faci tu cand o sa ramai singur…..ca din cate stiu nu prea te suporta ,nimeni normal daca esti o jigodie de om

  15. Anonim a zis:

    vorba lui unu SA TE PIS IN FREZA bogdan botezatu

  16. cu respect a zis:

    asa primar,asa prosti!ai si tu internet si vorbesti ca la stana…ce tot atata va luati de Bogdan?lipsesc 300 de mii de lei,bani furati de cei din primarie si voi va luati de directorul scolii!!Ce sa le ceri la niste inapoiati care se cred importanti prin limbajul de mahala pe care il au.Nu va intereseaza adevarata problema,intrati aici sa aruncati cu noroi in cineva care a avut curajul sa arate mizeriile care se fac in primarie.Sigur sunteti pusi de barosanul care va conduce..ca doar ii jucati cum va canta.

  17. cu respect a zis:

    o idee uitata,voi faceti de ras comuna prin felu cum vorbiti,dati dovada de multa prostie. Multa minte iti mai trebuie tie”una” cea de sus..acelasi limbaj de mahala il ai si tu,in schimb tu iti permiti sa spui de un profesor care are mult mai multe studii decat tine ca nu e in stare sa lege doua fraze. Prin ce ii luati voi apararea primarului?ce argumente aveti?ca tot ce faceti e sa va luati de bogdan.

  18. de ce este palid Sandu in cancelarie? a facut ceva rau? ii este frica de DNA? crede ca toate aceste sesizari sunt doar pt presa? se inseala!

  19. MEFISTO a zis:

    Sa ne fereasca Dumnezeu de vremurile acestea!! A ajuns satul asta frumos de munte de rasul tuturor! de ce? pentru ca niste analfabeti „scoliti” impreuna cu magnatii Bacaului isi fac de cap. Ba mai mult sunt implicati si profesori,educatori chiar si preoti.
    Bogdane sper sa reusesti pana la urma sa-i rastorni si sa-i dai pe mana legii!!

  20. Anonim a zis:

    bogdane sper sa reusesti sa te trezesti…..ca ai fost adormit destul …..adevarul e ca tu si profesoara aia care zica ca un primar poate sa scrie ce zici tu mai sus in numele lui gh.balan nu da ti dovada decat ca aveti cu 2 clase mai multe ca trenul, ADEVARUL ESTE CA SUNT DOAR SENZATIII PT PRESA

  21. Anonim a zis:

    BAI RESPECT, SA NU NE LUAM DE BOGDAN, MA SCZ DE SF BOGDAN……VOI ATI AUZIT DE SF BOGDAN??????????? HAI SA L OMORAM PE PROSTUL ASTA A LU BALAN PT CA S A NASCUT…CE ZICI RESPECT???COPCHILUL ASTA NU STIE PE CE LUME TRAIESTE…….

  22. Jitaru Monica, a zis:

    il sustin pe d l bogdan botezatu ,pentru ca am voie sa mai intarzii la orele pe care le am la cls din dr nr 2 din cauza navetei

  23. Anonim a zis:

    tarfa asta ce se baga daca nu e din comuna aia????????

  24. sandu dan are mult tupeu pt ca toata furaciunea s-a facut prin caracatita mafiota care duce la Cojocaru, fost sef la invatamantul din Bacau! Cojocaru este pe pres, iar Sandu este sub pres! Acaru’ Paun plateste intotdeauna! Sandu este acarul Paun! Ardeleanu a plecat din inspectorat, dar Sandu va pleca din invatamant!

  25. Asa zisul tampit de director Botezatu Bogdan este foarte iubit de elevi si de parintii lor. Puteti sa verificati in comuna si nu sa va luati dupa tot felul de injurii calomnioase. De cand este profesor la noi in comuna lumea a inceput sa fie mai curajoasa si mai isteata. Este foarte adevarat ca are foarte mult curaj, fiind amenintat ca va ajunge in carucior cu rotile daca nu tace, dar bunul Dumnezeu ne va ajuta sa scapam de blestemul care a venit peste frumoasa noastra comuna de 20 de ani incoace. Toti cei care il puteti ajuta va imploram sa ne ajutati. Veniti la frumoasa manastire Sfantul Sava si o sa vedeti ca Beryuntiul a ramas in urma tuturor comunelor din judet . Noroc ca oamenii din comuna sunt foarte harnici si si/au mai construit case frumoase, ca altfel hotii din primarie ne calcau in picioare. Doamne ajuta-ne!!!!!!!!!!!!!!

  26. Jitaru Monica a zis:

    Buna ziua,
    Se vede ca ‘cineva’ isi permite sa scrie in numele meu ( comentariul anterior ). Oricum, cu numele de Jitaru nu e nimeni in Berzunti,….. iar numele meu vine de la jitar, pazitor de ogoare; stramosii mei pazeau ogoarele, o indeletnicire nobila in acele vremuri.

    Luni si Vineri cind merg de dimineata la scoala Dragomir 2, la fiecare circiuma din Berzunti 3-5 sateni ‘semneaza condica’, iar dupa-amiaza cind ma intorc numarul celor ce vin la circiuma creste. Sa nu mai pun la socoteala cei pe care ii vad beti turta, prin comuna. Din pacate sint si elevi ce gusta cite o bere, ori rachiu. Sper sa nu fie fiul lui ‘anonymous’ cel care intr-o dupa-amiaza bause mai mult de o bere. De doreste neaparat pot posta pozele cu acel fiu pe youtube.com.

    Iar ‘anonymous’ sa nu uite ca cei ce fac lucruri bune, oriunde ar fi ei nu sint singuri. Chiar de ne dam un nume fictiv, de ex ‘anonymous’ se poate afla cine a comentat, si de unde s-a postat comentariul.

    Jitaru Monica.
    profesor de engleza Berzunti, ( Dragomir 2 )

  27. Anonim a zis:

    bai zdreamta ai grija cum vorbesti de localnici din satul meu …..orice copac are uscaturile ei dar n ai tu nici un drept sa comentezi ca nu ti beau oamenii aia bani tai …si nici nu stau pe timpul tau….degeaba esti un cadru didactic…ne faci de ras proasta lumii

  28. una care lucreaza cu tine a zis:

    te crezi tu in stare sa judeci niste oameni?? oare de ce din toate cadrele didactice aflate in berzunti tocmai tu ai scos capul ??? esti dornica de afirmare???? uite bucurate ,ca te afirmi subliniezi faptul ca in loc de ati face meseria ta urmaresti oameni din carciumi…ma intreb oare cum ii vezi ?? esti mafalda sau mai bei si tu vreo cafeluta acolo cu ei?? hai fii sincera femeie de clasa superioara ca asa te consideri tu ,nu ca prostii aia unde lucrezi tu….mi e scarba de oameni ca tine

  29. MEFISTO a zis:

    Deja s-au format taberele pro si contra. Acum fiecare scoate ce-i mai urat din el si arunca aici. Poate va veni si ziua cand vom lua furci si topoare si va vom vizita stimati functionari ai Primariei Berzunti. „Vegheati caci nu stiti nici clipa nici ceasul”
    …..sau cel mai simplu,demisionati!!

  30. una care lucreaza cu tine a zis:

    DEMISIONEAZA TU…

  31. alta care lucreaza cu tine a zis:

    pe cine iubesc copii pe bogdan botezatu?????asta se iubeste cu unele cadre didactice maritate tinere…..nu dau nume….cred ca si cu tine ALINO….asta n are darul de a da informatia mai departe turuie ca un prost la ore…..ce parinti sa l iubeasca asta nu stie pe ce lume traieste da pai sa stie numele parintilor elevilor sai….ma faci sa rad ALINO…

  32. un director dintr o comuna din imprejurimi a zis:

    va conduce un tampit care e mai mult interesat sa faca politica decat sa se ocupe de problemele scolii……de aceea nici nu participa la sedintele pe care le are la bacau…D L DIRECTOR ESTI TERMINAT,SCRIE O CARTE , PUBLICO FA CEVA UTIL LASA GARGARA….

  33. Anonim a zis:

    Oricum, cu numele de Jitaru nu e nimeni in Berzunti,….. iar numele meu vine de la jitar, pazitor de ogoare; stramosii mei pazeau ogoarele, o indeletnicire nobila in acele vremuri………….ACUM PAZESTI BETIVI DIN CARCIUMA
    DREPT CONCLUZIE ITI FACI NUMELE DE RAS

  34. Anonim a zis:

    afla ma haito…tie ti a trebuit afirmata

  35. doamne fereste a zis:

    haita,tarfa,si alte unjurii,voi sunteti praliile satului,voi faceti comuna de ras,ce revoltati sunt unii ca se scrie aici si de betivanii satului.halal comuna!!

  36. stupid people a zis:

    anonymous esti doar un prost crescut!..

  37. VOI CINE VA CREDATI ANONIMUS SI UNA???SUNTETI CUMVA DIN PRIMARIE???ANONIMUS TU NU ESTI CUMVA „DOMNUL” PRIMAR??AM VAZUT INTRUN COMENTARIU CA AI SCRIS CA STRAMOSII TAI PAZEAU OGOAREALE,IAR PRIMARUL A FOST PAZITOR DE IZLAZ INAINTE SA FIE PRIMAR. ANONIMUS SI UNA,PAREREA MEA ESTE K SUNTETI NISTE NEEDUCATI CARE NU AVETI CE CAUTA IN PRIMARIE SI MAI BINE V-ATI INTOARCE DRACULUI LA COADA VACII DE UNDE ATI VENIT.SE CUNOASTE DUPA CUM VORBITI CA SUNTETI NISTE NEEDUCATI.CE DRACU A FACUT IDIOTUL ASTA DE PRIMAR PT COMUNA??NU A FACUT NIMIC.AZI AM VORBIT CU DOMN BOGDAN SI MI-A SPUS K IN 2007 CAND S-A BAGAT NOUA INSTALATIE ELECTRICA,UN NEON CARE NU COSTA MAI MULT DE 40 DE LEI,ATINCI COSTA 400 LEI.ASTA E HOTIE PE FATA.CA SA BAGE APA LA SCOALA DE PE BUTUCARU AU FOST NEVOIE DE 3 MILIARDE,ACELE 3 MILIARDE AU DISPARUT SI NICI ACUM CEI DE LA BUTUCARU NU AU APA.MI-A SPUS DOMN BOGDAN CA NOI APAREM PE HIRTIE CU WC FACUT CU FAIANTA SI APA TRASA SI NOI AVEM UN WC CARE MAI ARE PUTIN SI SE DARAMA.TOTI BANII CARE AU VENIT PT RENOVAREA SCOLII AU DISPARUT IN BUZUNARUL PRIMARULUI SI AL CONSILIERILOR.NU CRED CA MAI ESTE VRE-O COMUNA IN JUDETUL BACAU IN CARE SA SE FURE IN HALUL ASTA!!

  38. Anonim a zis:

    ;)))))))))))) prosti si multi doamne.

  39. Anonim a zis:

    nu stii nici sa scrii…cand folosti numele mic unei persoane nu i mai zici domnul….esti la fel de prost ca tu nici n ai plecat de la coada vaci cel putin asta facut . si a realizat ceva pe urma lui are o familie frumoasa, o gospodarie conduce o localitate datorita unor oameni care l au ALES tu bogdane ce ai realizat?? priveste in urma ta …ce vezi????iti zic eu ai 30 de ani ca maine si tot cu tactu stai tot maliga lui o manaci, stiu ce ai …ai multe comentarii lasate pentru anumiti oamne care nici nu le stii numele intreg , esti jalnic …. mi e mila de tine ……mi e mila de istitutia pe care o conduci ……

  40. bai CNV tu esti mai prost decat prevede legea ..daca crezi un papagal …gandeste si tu logic daca s au primit 3 miliarde cum sa fure 3 miliarde……crezi ca nu exista controale …DNA ce naiba esti asa prost

  41. Anonymous, cred si eu ca scolile din Berzunti sunt jalnice! Ce dracu a facut primarul asta? A furat si acum se teme de urmari! Prost a fost, prost a ramas! Ce sa-i ceri unui analfabet? Ce inseamna Moldova? Maliga 90% si 10% pita!!!! P.S. Pentru cei care nu au inteles (90% dintre moldoveni), 10% elita si restul jeg! Sarma este de voi!

  42. stupid people a zis:

    anonymous mi se pare ca te agiti prea mult!oare de ce?….bine spus…e cineva din familia balan…hai nu mai visa si uita-te in jur

  43. cineva a zis:

    ce frumos / Mai scrieti / Ma distrz ,pe seama celor scrise .

  44. vrabie ovidiu dan a zis:

    iar a inceput spectacolul??? are grija acest justitiar (botezatu) sa mai creeze cate un subiect, mai aveti si voi ocupatie postand tot felul de comentarii 😀 unele amuzante prin continut, altele prin exprimare :)) vad ca au mai prins curaj intre timp unii sa isi treaca numele real! Bogdane am o mare rugaminte la tine creeaza doua subiecte pe luna c zici t bagi ai atata imaginatie sau partidul nu iti poate fabrica 2 subiecte? :)) prietene fii si u barbat mai gaseste si u alte ocupatii k devii enervant parca esti o domnisoara din aia plangacioasa, mai joaca si u un fotbal, mai iesi la un gratar cu prietenii( ma scuzati nu are) . prietene e frumoasa viata dar trece degeaba p langa tine !!! nu iti faci dekt dusmani si e pakt d tine ca esti tanar ! si stii ce imi place cel mai tare k nu ai ce sa imi faci, nu o sa ajung la mana ta niciodata!!! si mai frumos e ca dak guverneaza portocalii tai tot asa in 6 luni nu va vad bine pe nici unu 😀 postul tau s clatina serios 😀

  45. ............................... a zis:

    Nu ca as fi un sustinator al primarului G BALAN dar a facut si el un lucru bun excluzandu-l pe excrocul ala nenorocit de Baluta din consiliul local xare daca a murit Ceausescu si nu a mai mers cu sifonatul agasit solutia sa-si faca pensie de nevazator si el se plimba cu pasatul pe drum . Asa ca aveti grija oameni buni pt cine munciti si pe cine carati in spate ca noi muncim si un hot de asta are pensie mai mare decat un salariu si….. cate alte drepturi f t l n gat de animal .

  46. Vasile-Berzunti va pupa, dar nu unde vreti voi a zis:

    Ce fel de individ este acel primar din Berzunti, daca ziua in amiaza mare arunca remorci intregi de rumegus langa drumul care duce spre Onesti, fiind vazut de zeci de oameni????? Stiti voi cata evaziune fiscala face acest primar, cu stirea garzii financiare din Onesti si Bacau, vanzand lemn de la Halaucescu din padure, facut scandura????? Intrebati-l pe inspectorul Hriban, prieten cu primarul cel evazionist si cu contabilul din primaria Berzunti!!!!!! De ce duce zeci de miei, ghitai si alta spaga la tot felul de sefi de pe la Bacau????? Ca sa fie salvat de hotiile si de abuzurile de neimaginat facute de 6 ani de cand e primar????? Sa stii, bai prostule, ca nu G Balan l-a exclus pe Balut din Consiliul Local, pentru ca nu avea voie, ci marele revolutionar Lupu Gheorghe, care are indemnizatie de revolutionar de peste 20 milioane lei si e scutit de la plata impozitelor. Plus ca are si somaj tehnic de vreo 40 milioane. Halal tara, cu atatia prosti!!!!

  47. ........................................... a zis:

    Vasile, prost esti tu bai repciuga a societatii , chiar daca nu vrei tot in cur ne pupi! Eu am spus clar ca nu-l sustin pe Balan si daca tu stiai mai multe puteai sa le spui intr-un alt mod , dar asta dovedeste ca esti mai prost ca noaptea.

  48. vrabie ovidiu dan a zis:

    bai c le mai stiti voi pr toate!!! daca voi nu sunteti in stare d nimic tot gasiti nod in papura la altii! faceti si voi ceva nu tot stati pandari si sifonari, munceti faceti ceva !!!

  49. prea jmeker pt voi a zis:

    ziar d kkt linge cururi portocalii, director de kko cu cur portocaliu !!!! pdl-isti lu peste se duce tara dracu cu voi are dreptate ovidiu.

  50. florin stan,un politai prost.... a zis:

    eu sunt florin stan,si primarul a furat tot fratilor,si bani pe lemne ai au in banca si va scoate ochi cu timier ce,,,,lume sunteti niste fraeri va pacaleste primaru cum vrea…

  51. prea jmeker pt voi a zis:

    sa i-o sugeti lu florin stan !!!

  52. va certati unii cu altii

  53. de ce va tot aruncatii vorbe unii catre altii caci mai citesc si altii comentariile voastre si uite-asa va faceti comuna de ras si nu cred ca e bine nici pentru cei cinstiti nici pentru cei mai putin cinstiti.

  54. frumos comentariu florin stan.ar trebui sa mai lucrezi la vocabularul pe care il folosesti caci ai totusi o functie din cate stiu

  55. GABRIEL a zis:

    Ce s-a mai intamplat in comuna aia nenorocita, Berzunti??? Aud ca nesimtitul ala de primar s-a apucat de daramat stani de pe islazul comunal, dupa care il mituieste pe idiotul de cioban- Astefanoaia il cheama, pentru ca nu cumva sa-l reclame la politia mafiota din comuna Berzunti. A darimat stana cu buldoescavatorul primariei, fiind beat manga sau bolnav la cap. Fiul cel mare i-a batut pe urmatorii — Simon Adi- baiatul viceprimarului. din echipa de hoti si borfasi a primarului, pe invatatorul Apostu Ioan, nasul primarului. Banii pentru lemne si ajutoare sociale se dau numai prin crasme de CONTABIL, VICEPRIMAR, BIBLIOTECARA COMUNALA- SOTIA HOTULUI de CONTABIL, care nu vine la servici cu lunile . Si atunci casierii din primarie ce dracu fac, inafara de a bea toata ziua in crasma la Pintea Costel?????? Copchiii primarului conduc dacia LOGAN a primariei, cu nr BC 10 PCB, fie beti, DRAGOS, fie fara permis de conducere, ALEXANDRU, seminaristul. Si idiotul de sef de post stie ce se intimpla, dar este ,,Prietenul de hotii si de pahar al primarului” BALAN GHEORGHE. Preotii din comuna sunt si ei in gasca de borfasi a primarului. Oamenii stiu de ce!!!!!!?????? UN MESAJ PENTRU OAMENII DE BINE SI NU PENTRU PAPAGALII SI HINGHERII PRIMARULUI

  56. curaj bogdane nu te lasa dus de amenintarile lor……..sunt sigura ca toate injuraturile iti vin din partea lor chiar daca is anonimi p net.parinti tai mi-au fost profesori,tatal tau diriginte,oameni corecti si a dreptati,,tot timpul domnul diriginte vb de nedreptatile facute la noi in comuna,dar nu avea nici o putere si sustinere sa poata demostra ceva,sper sa reusesti tu macar bogdane,,sunt fffffff nepasatori domnii si doamnele din primarie.nu sunt decat interesele lor.,,averi,vacante…etc.de straziile rau stricate de gropile ce aduc accidente rutiere,nu ai intereseaza…..caz de un accident………….viteza….si inchide toti ochii..doamne fereste ca si cu 40 la ora din cauza strazilor te poti trezi cu masina intr-un sant..chiar nu vd nimeni treaba asta???ca in cazul lui COJOC FLORIN DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE!!!!!!!!!!!nimeni nu sa intrebat ce cautau pe stanga cand el conducea regulamentar pe dreapta????????la interviu domnul politist zice VITEZA…….;;;fara nici o ancheta!,,da cum e posibil?dar nu o sa se termine asa!ca adv va iesi la iveala nu ma las asa usor!!domnul ce ia venit pe contra sens lui florin..a fugit de la locul faptei dupa ce ia fost salvata viata,nici macar un telefon la ambulanta nu a meritat florin pt ca ia salvat pe ei si a murit el,,adv il voi scoate la iveala clar….curaj pt toti ce sustin adv

  57. este un martor cum domnul ce ia taiat fata lui florin a marturisit in aceasi dimineata adv si fapta comisa de el,,,,,,,o sa plateasca scump acest om,pt neatentia lui,doi ooameni morti si unul in spital,fara nici o investigatie,,,in cazuri din astea se inchid dosarele fara bataie de cap si pt unul ce fura o gaina se ancheteaza de la cap la coada????????doamne fereste,alea zece minute conta pt viata celor din masina.dar acest om a fugit fara macar sa se uite in urma,,el poate dormi linistit chiar daca e vinovat de acest accident???,,dar nu pt mult timp.

  58. domne!!!!ma uit la video cu reportajul din ziua accidentului,durere si ura pt aceea persoana fugitiva!!toate la timpul lor !!!

  59. interesant,fiecare cu parerea lui nu k am ceva personal cu primarul sau cu altcineva dar ce se intampla in comuna Berzunti e de groaza,politia nu isi face treaba,primaria la fel,coruptia e la ea acasa…avem nevoie de schimbare,eu sper ca la urmatorul mandat sa vina cineva care sa face ceva si pentru Berzunti,ce sa mai zic,lasa-ti rautatea si fiti civilizati,e destul ca suntem condusi de niste incompetenti aroganti si rasisti care ne fac de ras,sa dam dovada ca mai sunt si oameni in aceasta comunitate nu doar derbedei,betivi si alte natii..
    cine ii mai sustine pe asti din primarie?????????????
    familia,betivi si romii!!!!!!!!!!!!

    dati un exemplu de ceva bun ce au facut in ultimi 2 ani,eu nu vad nimic,,,,,,,!!!!!!

  60. Are cineva o dovada care poate fi demonstrata in fata JUSTITIEI? daca da,sa ma contacteze si o duc personal la DNA Bucuresti. Cu martori,fara martori cum vreti…

  61. Banica spune.
    Rusine atat conducerii cat si celor care critica. Pacat pentru aceasta comunitate cu o adanca sorginte istorica, transformata intr-o arena de circ, an care clovnii sunt pe alese iar educatia si bunul simt adesea lasa de dorit. Cu mult respect pentru localitatea an care m-am nascut si crescut, pot sa va spun, caci an loc de critici si injurii, o abordare constructiva a tot ceea ce se antampla ar putea fii mult mai benefica pentru locuitorii Berzuntului.

  62. Banica pentru X.
    Domnule X, trebuie sa va spun ca nu m-ia placut deloc abordarea dumneavoastra fata de moldoveni, care este una de spurcaciune anti-moldava, desi nu v-ati exprimat adevarata identitate. Pentru cultura dumneavoastra generala, Moldova, a dat de-a lungul timpului multi oameni de cultura si savanti ilustrii.
    Cat despre mamaliga, nu stiam caci in restul asa-zisei Romanii, ea nu este cunoscuta, si ca pita nu a ajuns si pe plaiurile Bistritei si Siretului. Probabil graul si painea va fii cea din urma descoperire a moldovenilor. RUSINEEE !!!

Adauga un comentariu

*