Victor Ponta anunta ca nu va candida la sefia partidului

Liderul PSD Victor Ponta anunta ca nu va candida la sefia formatiunii si face publice o serie de propuneri de reformare a partidului, intre care regandirea finantarii interne, construirea sau sprijinirea transparenta a unor institutii media si protectia membrilor PSD care au ocupat functii publice, relateaza Mediafax.

Partidul Social Democrat se afla intr-un alt moment de cotitura, esential pentru viitorul sau pe scena politica a Romaniei, sustine liderul PSD intr-un document intitulat „Un proiect PSD pentru România – România corectă!”, postat duminica, pe site-ul propriu.

Ponta afirma ca PSD nu a iesit invingator in mod decisiv din competitiile in care a intrat in ultimii sase ani. „Dupa 2004, aceasta realitate ne-a facut sa cautam, ca partid, solutii de rangul doi, inclusiv de compromis cu cei impotriva carora am luptat in alegeri. Dupa o guvernare 2009 in care n-am stiut sa ne aparam mai bine oamenii si proiectele, dupa o campanie electorala in care am pierdut din nou, suntem la un moment necesar de analiza dar si de decizii fundamentale privind viitorul nostru”, scrie Ponta. El afirma ca Romania guvernata de PSD trebuie sa fie „o Romanie Corecta”. HotNews.ro

Comentarii

  1. Alicia a zis:

    asteptarea moarte n-are .astept si eu sa vad/audori sa ctisec un tanar activist care se exprima corect si gramatical recunost: sunt un nostalgic!

Adauga un comentariu

*