Onesteanca Miruna Oprea, câstigatoare la “Fii o vedeta Disney Channel”!

miruna-oprea.jpgDin sute de participanti din intreaga tara, Miruna Oprea, din municipiul Onesti, a fost selectata în finala concursului de muzica Disney Channel România.

Miruna Oprea din Onesti, a fost declarata câsptigatoarea concursului de muzica “Fii o vedeta Disney Channel”, inspirata de serialul de succes, Hannah Montana. Miruna, de 14 ani, a fost selectata din sute de participanti din toata tara, ajungând în marea finala. Ea a impresionat audienta cu o interpretare uluitoare a melodiei “Best of Both Worlds”, într-o competitie deschisa cu ceilalti patru finalisti. Juriul, alcatuit dintr-o serie de vedete, Simley, Alexandra Ungureanu si George Hora, a decis cine este câstigatorul.
Miruna Oprea urmeaza sa înregistreze propriul videoclip si sa experimenteze stilul de viata al unei vedete în drumul spre Londra, într-o excursie cu toate costurile incluse, unde îsi va vedea idolul, Hannah Montana (Miley Cyrus), în concert, pe 14 decembrie. Câstigatoarea competitiei a declarat: “Nu pot sa cred ca am câstigat concursul, mai ales ca au participat sute de concurenti talentati. A fost uluitor sa fiu pe scena, stiind ca sunt privita de milioane de telespectatori. Abia astept acum sa am propriul videoclip si sa ajung la concertul lui Miley Cyrus. M-am bucurat de fiecare clipa de când am intrat în aceasta competitie”. Smiley, unul dintre membrii juriului pe parcursul întregii competitii “Fii o vedeta Disney Channel” a spus ca “A fost minunat sa descopar atâtia copii care au potential sa devina adevarate vedete. Miruna este extrem de talentata si a reusit sa impresioneze juriul pe tot parcursul show-ului, dar toate interpretarile finalistilor au fost impresionante si fiecare dintre ei ar trebui sa fie mândru de realizarile sale”. Totodată, înaintea marii finale, fanii Disney Channel si-au votat online finalistul preferat, dupa ce au urmarit filmele de prezentare ale acestora pe website-ul www.disney.ro, alegând-o pe Madalina Lefter câstigatoarea publicului.
Serialul Hannah Montana a devenit un fenomen în rândul adolescentilor si o distribuie în rolul principal pe Miley Cyrus, care o interpreteaza pe Miley Stewart. Personajul duce o viata dubla secreta, este vedeta pop, Hannah Montana. Cel de-al treilea sezon al seriei se difuzeaza în exclusivitate pe Disney Channel.

“Fii o vedeta Disney Chanel” a debutat in septembrie

Competitia “Fii o vedeta Disney Channel” a început în România pe 29 septembrie. A inclus cinci auditii regionale în Iasi, Cluj Napoca, Timisoara, Brasov si Bucuresti în intervalul septembrie – octombrie. Cei mai buni participanti au fost alesi sa participe la o tabara de pregătire, unde si-au perfectionat calitatile împreuna cu doi profesori de canto si coregrafie, Cristina Manoliu si Sandra Mavhima. Cei cinci finalisti au concurat apoi în cadrul unui show televizat. Cei cinci finalisti au fost: Madalina Lefter, 11 ani, din Iasi, câstigatoarea auditiei de la Iasi, Luiza-Roberta Pirosca, 14 ani, din Cluj Napoca, câstigatoarea auditiei de la Cluj Napoca, Andrada Cretu, 9 ani, din Drobeta Turnu Severin, câstigatoarea auditiei de la Timisoara, Miruna Oprea, 14 ani, din Bacau, câstigatoarea auditiei de la Brasov, Mario Galatanu, 10 ani, din Iasi, câstigatorul auditiei de la Bucuresti. Disney Channel Worldwide reprezinta portofoliul cel mai de succes de canale TV pentru copii din lume, cu 98 de canale si/sau iesiri pe canale disponibile în 167 de tari si în 32 de limbi. Pâna la începutul lui 2010, Disney Channel si Disney XD vor putea fi urmarite în 13 milioane de locuinte din CEE. În 2008, Disney Channel s-a clasat drept canalul pentru copii nr. 1 în 17 tari sau teritorii. Proprietatile Disney Channel continua sa se extinda rapid pe noi piete din întreaga lume, jucând un rol important în prezentarea marcii Disney noilor consumatori.

Cine este Miruna Oprea?
Miruna Oprea are 14 ani, este din municipiul Onesti, si este atât de pasionata de muzica, încât prima sa participare la o astfel de competitie, Festivalul „Ti Amo”, a avut loc la frageda vârsta de 5 ani, desi limita de vârsta era de 6 ani. A reusit sa impresioneze juriul care a ales-o sa prezinte doua editii ale Festivalulului “Ti amo”. Miruna a luat parte la numeroase alte festivaluri, printre care: Mamaia Copiilor, Fulg de Nea, Delfin, Golden Crose (Malta), Festivalul Nilului (Egipt), Zecchino D’oro (Bologna). Remarcându-se drept cea mai tânara compozitoare în cadrul celei de-a 50-a editii a festivalului Zecchino D’Oro (Bologna), Mirunei i-a fost decernat premiul UNICEF pentru compozitie. Pentru a-si cultiva talentul în continuare, Miruna îsi doreste sa urmeze un liceu de specialitate. (D.M.)

Comentarii

  1. este frumoasa intradevar are vocea si un este rusinoasa are rima in ia si sper sa participe si anul viitor ma bucur foarte mult ca ai castigat!bravo bravo!

  2. miley e cea mai tare si miruna e super dar e cam lalaita

  3. te de unde ai stiut sa te inscri la concursul dysnei

  4. ????????????????????????

  5. esti super tare miruna!

  6. Cum te-ai inscris la concursul ,,Fi o vedeta Disney Chennel”?

  7. 1)Miley Cyrus nu are vocea Mirunei Oprea;
    2)Miruna arata bine,dar nu preaare ureche;
    3)Mai repeta!!!!!!;
    4)O sa-ti ajute!;
    5)Trebuia Andrada,Mario sau Madalina sa castice!;
    6)Bye!;
    7)Ma rog la Dumnezeu sa nu castigi si anul trecut la ,,Fi o vedeta Disney Chennel
    8)Traiasca concursul,,Be a Disney Chennel star”!!!!!

  8. 1)Miley Cyrus nu are vocea Mirunei Oprea;
    2)Miruna arata bine,dar nu preaare ureche;
    3)Mai repeta!!!!!!;
    4)O sa-ti ajute!;
    5)Trebuia Andrada,Mario sau Madalina sa castice!;
    6)Bye!;
    7)Ma rog la Dumnezeu sa nu castigi si anul trecut la ,,Fi o vedeta Disney Channel
    8)Traiasca concursul,,Be a Disney Channel star”!!!!!

  9. Andreea Spoiala a zis:

    :d esti urata1

  10. miruna are 40% din vocea hannei .daca ar putea si copii de la sate sa participe, cred ca miruna nu ar iesi pe primul loc. asa ca mai exerseaza ca nu canti bine .

  11. tatal mirunei sau mama ei au dat bani ca sa iesa ea in frunte

  12. de unde stiti ma voi bn ca sunteti voi tari macar aveti 1% din talentu mirunei nu:))
    si apropo iuly se zice anul viitor nu anu trecut:)):)):))

  13. mie mi`a placut foarte mult cum a cantat …si prima data am crezut ca miley dar era ea….ai o voce superr Miruna chiar daca esti rusinoasa ..!!..esti frumoasa ai voce …ce tot atata va luati de ea….vi`e ciuda ca a castigat ..!!..de era mai groasa vocea …umpic umpic mai groasa numa era vocea fix ca a lu miley …..tine`o tot asa :-* 😡 😡 …!! sa nu mai fii rusinoasa si succes in continuare ..!!.. braVo :-*

  14. da ii bn`e si cu vocea ta …:-x

    sa`ti faci de aqum incolo cd`uri de muzica :)) …

    Miruna Oprea !!!!!!!!!!!

  15. deci scuze …dak cantai mai gros umpic ….semana fiX cu vocea lu miley :-d …dar si vocea ta suna extraordinar …suCces :–x

  16. bai bogdane vezi-ti de treaba ta fiecare are voie sa se exprime cum vrea.macar miruna canta mai bn decat tn.

  17. bravo fii asa in continoare si o sa un succes mare

  18. Era de asteptat sa castige ea, pentru ca intr-adevar e foarte foarte talenta. In plus, datorita talentului sau a castigat multe concursuri, iar acest lucru i-a intarit increderea in ea. Bravo, Miruna!

  19. nitu nicoleta a zis:

    Mi-a placut foaret mult cum ai canta.Mi-a placut cum au cantat si ceilalti si apropo ti-a stat foarte bn cu parul desfacut si machiata asa cum ai fost la inregistrare.

  20. Dumitras cel tare a zis:

    tu de mai sus ai per fecta dreptate.o iubessc pe miruna ma puteti gasi pe fisa cu numele ce se termina cu MONDONEWS

  21. de ce esti asa geloasa pe miruna oprea iuly?crezi ca tu esti mai buna?

  22. 1 LA MANA : MIRUNA ARE FATA UN PIK CAM DEFORMATA
    2 LA MANA : NU ARE NICI PE DEPARTE VOCEA LUI MIlley
    3 la mana : nu merita sa castige concursul 😉 😉

  23. Imi place de Miruna este o fata frumoasa, inteligenta, are o foarte mare performanta si personalitate, dar ce are ea mai presus de orice este vocea ei incredibila. Eu personal am votat-o ,De cand am vazut-o am stiut ca ea este preferata mea din acest concurs. Parintii mi-au spus ca la anul voi participa si eu la acest concurs si sper ca voi intra in finala. Asta este singurul meu vis ”sa devin un star disney chanel”. Si referitor la cei care o jignesc pe ea sa stie ca ei nu sunt mai buni ca ea sau chiar daca sunt nu trebuie sa jigneasca pe cineva care isi traieste visul in sfarsit deoarece daca ei ar fi fost in locul ei cum s-ar fi simtit? I-as sfatui pe cei care au jignit-o sa se puna in locul ei. La revedere.

  24. Miruna Oprea a zis:

    Am fost la concertul Hannei Montana! A fost super!

  25. bravo miruna. nu te lua dupa acei care te urasc pt ca sunt invidiosi…papa

  26. cea mai thare fata……………….luati exemplu..are tot ce`i trebe`….. talent, ambitie si frumusetze……………………………..tot asa si vei ajunge mai sus de miley cyrus………….

  27. Eu sunt nicoleta si acum sunt un fan de al tau, tu esti cel mai talentat capil de muzica pop rook din romania, defapt cel potin asa consider eu, eu te agmir si chear as vrea sa fiu in locul tau, nici mie nu imi vine sa cted ca tu ai castigat si ca ai avut ocazia sa urci pe o stena adevarata, sunt sigura ca parinti tai sunt foarte mandri. Intra pe id-ul meu (nicoleta_cichi) sa vb cu mine. Cu drag Nicoleta :*:*:*:*:* :X:X:X:X:X:D:D:D:D:D:D:-h:-h:-h:-h

  28. Eu sunt nicoleta si acum sunt un fan de al tau, tu esti cel mai talentat copil de muzica pop rook din romania, defapt cel putin asa consider eu, eu te agmir si chear as vrea sa fiu in locul tau, nici mie nu imi vine sa cted ca tu ai castigat si ca ai avut ocazia sa urci pe o stena adevarata, sunt sigura ca parinti tai sunt foarte mandri de tine. Intra pe id-ul meu (nicoleta_cichi) sa vb cu mine. Cu drag Nicoleta :*:*:*:*:* :X:X:X:X:X:D:D:D:D:D:D:-h:-h:-h:-h

  29. Eu sunt Nicoleta si acum sunt un fan de al tau, eu te agmir foatre foarte mult chear as vrea sa te cunosa. As vrea sa intri pe id-ul meu (nicoleta_cichi) si sa vb.:*:*:*:X:X:X:X:X:X::D:D:D:D:D:*:*:*:*:*:*:*:-h:-h:-h !!!!

  30. felicitari:X:X:*:* imi dai si mie un id cv??

  31. al meu este elena_sweet_gyrl poate vb ca intre fete

  32. buna de cand team vazut la disnep chanel team admirat foarte mult acum o sa fiu o fana dea ta eu am 3 id-uri asa ca iti las unu dintre ele (anabosumflata) !!!!!!!!!!! te pwp :-
    *

  33. esti supr as vrea sa aflu id tau

  34. latif sevil a zis:

    buna la toti cei care au trimis comentari eu cred ca miruna oprea are o voce foarte nasoala si parinti ei sunt mandri de geaba sa stiti fraerilor care o placeti miruna este o ratata notorie si eu sunt mai buna decat ea cine se crede ea madona fani ei care au trimis comentari ca o iubesc si ca e foarte buna si ei sunt niste ratati si eu am sa ma inscriu anul viitor si sunt sigura ca am sa castig mai bine merita sa castige madalina daca aveti ceva sa imi spuneti contactatima pe id ul meu sevil_medgidia

  35. bn miruna esti ffffffffffffff talentata canti super bn ca hannah montana exact ca ea si tu meriti sa castigi,si numai te lua dupa prosti aia care zic ca nu canti bn,pentru tu canti super bine si al inregistrare ai fost foarte tare si ai cantat foarte sunt fanul tau numerul 1 si id meu este asta christian.sale

  36. esti foarte frumoasa, dar trebuie sa te inbraci bn ,esti foarte talentata im place vocea ta pupici

  37. bn te ai distrat la concertul miley cyrus din londra si canti foarte bine ma bucur ca ai castigat si id meu este christian.sale

  38. id christian.sale terog sa te uiti

  39. ai fost superba

  40. ai fost superba

  41. va rog dac maputeti face si pemine o vedet disny va multumesc ma chiam feraru alex daniel am 11ani si stau an gulesti strada medresti nr 38 nr de tel al parintilor 0767333097 ami place sa cant si stiu sa cant si manele dar cele mai multe melodi care le ascult sunt alui puya si va pot aduce cu mn niste prieteni care pot desena frumos canta si dansa iar do dansatore din buric

  42. bun madalin ami place cum canti
    te iubesc

  43. amipare forte bn ca ai castigat sunt alex si ati las id meu alex_medalion vre sa vb cu tine esti forte frumosa alex
    te rog vb cumn

  44. buna miruna sunt cel deal 2 fan al tau vrei sami dai adresa de pe mes?

  45. Iuly esti foarte,foarte invidioasa pe Miruna Oprea!!! Ea a cantat foarte,foarte,foarte bine mai e umpic si canta FIX ca Miley!!! Oricum eu o vad pe Miruna o fata inteligenta,draguta,frumoasa si cu o voce de „AUR”!!! Si o s-o ajunga pe Miley Cyrus(Hannah Montana)!!! Bravo Miruna!!! Tine-o tot asa!!! ESTI O FATA SUPERBA!!! Si succes in continuare!!! Si daca ai putea sa-mi dai si mie id-ul tau daca ai, te rog!!! La revedere!!!(si Iuly nu mai fii asa invidioasa)

  46. Miruna felicitari!Esti cea mai tare si ai o voce extraordinara!

  47. imi dai te rog miruna idul tau sa ne cunoastem pe mess

  48. ESTI FOARTE TARE
    ma bucur ca ai castigat

  49. care e id-ultau
    ca poate dv . prietene al meu e (ema_bibi )

  50. jixigippkokogfiokdlcnzhjkbzuJKBLuhGZiugv

  51. esty super tare miruna .imi dai si mie id-ul tau?

  52. ioncapatina a zis:

    norok dumitru cel tare

  53. este frumoasa si canta foarte bn are vocea hannei

  54. sunt maria trebuie sa fi atenta la miscari mie mi sa parut urata vocea esti draguta da nu canti frumos

  55. bravo fato!!!! id meu e simo_anomis_simonik

  56. Are voce,este frumoasa si chiar ma bucur ca a castigat!!!Bravo

  57. esti o fata super tare. fi asa in continuare . intrecei pe toti.

  58. Mirisan Roxana Maria a zis:

    Miruna te rog sa imi dai adresa ta de mesenger!

  59. mirisan samuil a zis:

    miruna oprea cum a fost la londra si inca ceva ai cantat foarte frumos

  60. mirisan samuil a zis:

    xcfk8ww2q334 65hvm;ooi9ooiuyhgttrrr554t

  61. este foarte frumoasa miruna

  62. este foarte frumoasa miruna

  63. miruna nu imi place hanna asaca nu tin cu tine tin cu mario pentru ca el a jucat cinstit el nu adat bani casa iese in frunte tu miruna ai dat bani ca alfel nu castigai si mario a avut o voce superba PA

  64. mie mi se pare greu cantecul pe care l-ai cantat … dar mai trebuie sa exersezi …. si iti sta mai bine cu parul desfacut .. dar ori cum … bravo tie ..

  65. Esti foarte frumoasa ai 70la suta vocea hannai eu cand am urmarit concursul am stiut ca ai sa castigi pentru ca ai fost minunata si tiai ales o melodie care ti se potriveste esti o fata de nota 10 bravo succes in continuare

  66. miruna mie nu mia placut cum ai cantat andrada trebuia sa castige tu nu ai voce delc si nici piesa asta nu e frumoasa nu ai putea deveni cantareata eu am luat 5 premi fiindca am avut voce FRAIEROOO

  67. tote sunt frumoase:)

  68. miruna ai cantat destul de bine dar esti foarte demodata cu acea melodie trebuia sa ai acceasi melodie cu cea a madalinei

  69. nu mia placut cum ai cantat eu cantam mai bine daca participam si eu esti o proasta si nai voce de cantareata

  70. nu imi plac miscarile tale sunt groanice

  71. esti sooooper miruna !

  72. alexandra stoica a zis:

    MIRUNA SE DA MARE CA A CASTIGAT OK SI PUTEA SA CASTIGE ALTCINEVA CARE MERITA PAPA FITOASO

  73. alexandra stoica a zis:

    MIRUNA ESTI CAM FRAIERA LA NIMENI DE LA MINE DE LA BLOC NU II PLACE DE TN ASA CA TE ROG NU AI VOCE SI NU IMI PLACE CUM TE IMBRACI K CEAU AAAAAAAAA VEZI NU AI VOCE HANNEI MONTANA ASA CA TOT FRAIERA RAMII A A ZIS VAREA MEA CA NU AI CREIER
    PA PA URATO

  74. Bravo miruna si pe mine ma cheama tot miruna esti supera si sa nu te ei dupa ceilalti esti supera ei sun doar invidiosi. Cred ca poate am si eu talent dar eu ma rusinez asa de tare in fata publicului dar ce spun ceilalti eu nu cred ca ai fost rusinoasa.

  75. miruna esti grozava. chear daca nu ai voce la fel de buna ca al lui miley tot iesti grozava .as vrea sa fiu ca tine .eu ma rusinez foarte tare in fata publicului .deci esti gozava

  76. Se pare ca pe toate site-urile copiati aceeasi stire cu informatii eronate. Piesa cu care MIruna a participat la Zecchino D’oro nu a fost compusa de ea ci de Gabriela Sauciuc Cicone, ca urmare, premiul de la Bologna nu i-a revenit Mirunei care a interpreta piesa, ci compozitoarei. Va sfatuiesc sa va informati mai bine inainte sa postati un articol pentru ca este o jignire la adresa Gabrielei Cicone. Cu scuzele de rigoare pe care i le datorati, va rog sa modificati stirea.

  77. esti superba as vrea id tau til las pe al mu plz bagama bia_bianca123

  78. bv miruna si tine`o tot asa! tin minte in clasa a2-a am primit un premiu pt un desen si te`am vazut cum cantai pentru prima oara….era ceva de vis:)….ps: diriga ta e super de treaba:))

  79. e cool k miruna a castigat dar ea avea „pile”bn…nu chiar asa…dar….ea era cunoscuta de knd era mica…shi mario!pfff…ala e un kkt mic kre se da in spectacol cu sosete SH!el a ajuns in finala pt k la vr sa fiu mare vedeta el a cantat in duet q alexandra shi deasta a ajuns el…k are cea mai de kkt voce din tot concursul pana shi aia mik kre a cantat Ice cream freeze a cantat mai bn k asta!….of….bn k a castigat miruna k altcnv nu merita q vocea aia de kkt a lor…..dak nu avea aia din Cluj melodia aia bashita shi lenta…..cashtiga shi ea un bv sau altcv….ok…papa!

  80. MIRUNA HAHAN a zis:

    MIRUNA NU BAGA IN SEAMA COMENTARILE AM CITIT SI EU NISTE COMENTARI NU PREA BUNE NU SE CONTROLEZA UN PIC EU IN TRADEVAR TE ATMIR BAFTA /////////sper sa mai castigi o data poate ne vom intalni

  81. //////////////////////////////////////////// a zis:

    bn de 1000000000000000000000000000000000000000,,,,,,,,,la suta

  82. hannah e k dar miruna este si ea dar sant umpic invidioasa

  83. bravo miruna mia placut foarte mult cum ai cantat si nu ii lua in considerare pe invidiosii astia tineo tot asa

  84. andrada fii o vedeta disney a zis:

    miruna e fraiera

  85. esty super draga

  86. Lasati-o pe Miruna in pace invidiosilor !!! Are o voce superba arata bine si sa stiti ca parinti ei nu au dat nici un ban ca ea sa castige a avut noroc si a stiut sa ii aiba pe toti la degetul mic.Asa cum a zis si Miruna HAHAN sunteti niste invidiosi ….Bravo tie Miruna !!! Ma ducur ca ai castigat tu pentru ca si eu stau in Brasov si ma bucur ca ne reprezinti chiar nu merita sa castige mario cascadoru madalina grasa sau pitica de andrada si cealanta SUCCES IN CONTINUARE DACA VREI SA VB CEVA CU MN ID MEU ESTE razvan_smarc99

  87. Miruna e ce mai buna chiar dak voua nu va placut mie mi-a placut si sunt sigur 100% cu nu sunt singurul apropo si Andrada sa stii ca Miruna nu e fraiera poate ea este fraiera facuta de tine dar u sigur esti din nastere !!! sa stii ca te adimi si sunt si un mic fan al tau si eu cant !!! asa ca as vrea sa te cunosc eu am tot 14 ani !!!

  88. Sper sa citesti aceste mesaje !!! Citeste-le pe cele bune !!!

  89. e sooper… miruna

  90. diana obada a zis:

    esti cea mai tare

  91. seremet ana maria a zis:

    arati naspa

  92. latif sevil a zis:

    buna! tot sevil sunt la inceput recunosc ca si eu o placeam pa miruna dar eu cred ca eu sunt suta la suta mai bune decat ea intr-o zi am sa fiu ma buna dacat ia si eu am participat la mamaia copiilor sa stiti. da orcum tot are miruna vocea nasoala si eu le dau fdreptate la cei care spun ca nu o plac .

  93. latif sevil a zis:

    buna si
    am uitat sa va s[pun ca cine e cu mine sa spune wwwwwwwoooww

  94. latif sevil a zis:

    si cine vrea sa fie prietena cu mine sa spuna yes

  95. latif sevil a zis:

    larevedere

  96. FORTE FRUMOS CUM A FOST LA CONCERT?
    idul meu est deea_deeutza_20082000

  97. DEEA andreea a zis:

    FORTE FRUMOS CUM A FOST LA CONCERT?
    idul meu est deea_deeutza_20082000

  98. este super si ma bucur pentru prietena mea miruna

  99. si id meu este hannah_montana133

  100. miley cyrus a zis:

    hello my name is miley cyrus-hannah montana

  101. alexandra ioana a zis:

    buna sunt isa vedeta miruna a fost super tare si o iubesc pentru vocea ei si nu cred ca ma intrece dar dacxa se va mai antrena ma va intrece

  102. santeti niste nesimtiti,nu ar trebui sa va bateti joc de miruna si de miley pentru ca au o voce minunata.eu cred ca va ie ciuda pentru ca miruna a castigat concursuol „be a disney channel star „.si alexandra stoica si latif sevil nu a fost frumos din partea voastra.

  103. andreyutzu a zis:

    bravo ai mcastigat pe meritul tau

  104. andreyutzu a zis:

    te apreciez mult si imi pare rau de prostii care te batjocoresc

  105. Buna miruna ma numesc Ana ai cantat excelent sunt din galati si bucurate de talentul tau si eu am acelas talent de a puta canta si credea esti si frumoasa si draguta si banuiesc ca esti si foarte foarte desteapta ai o personalitate super tare si ceilalti copii care te-au insultat nu tineau cu tine si erau si foarte invidiosi daca nu te superi imi bagi adresa? Adresa mea este ana_printesa_marii

  106. matei miruna alexandra a zis:

    draga miruna te ador.ma bucur ca ai castigat tu.daca vrei poti sa imi raspunzi la aceasta intrebare. Tu faci si scoala? daca faci vreau sa iti urez sa inveti si sa fii prima .daca continui tot asa si dincan in cand sa mai canti si tu o melodie o sa ajungi vedeta.ca si cleopatra stratan. nui asa ca tu ai scris sau marog recantat melodia bau bau? daca este asa te felicit. esti si frumoasa si talentata si buna la cantat.cred ca mai ai si alt talent.daca poti sivrei numai, eu am vazut cate mesaje ai de citit si de raspuns dar daca poti sa-mi raspunzi si mie. daca poti. dar te rog sa-mi raspunzi. miruna

  107. matei miruna alexandra a zis:

    draga miruna te ador.ma bucur ca ai castigat tu.daca vrei poti sa imi raspunzi la aceasta intrebare. Tu faci si scoala? daca faci vreau sa iti urez sa inveti si sa fii prima .daca continui tot asa si dincan in cand sa mai canti si tu o melodie o sa ajungi vedeta.ca si cleopatra stratan. nui asa ca tu ai scris sau marog recantat melodia bau bau? daca este asa te felicit. esti si frumoasa si talentata si buna la cantat.cred ca mai ai si alt talent.daca poti sivrei numai, eu am vazut cate mesaje ai de citit si de raspuns dar daca poti sa-mi raspunzi si mie. daca poti. dar te rog sa-mi raspunzi. miruna

  108. Foarte bine si sa-ti indeplinesti toate visurile!

  109. Eu am cunoscut-o pe Miru pe YouTube. Prima data nu am fost chiar prietene, dar am ajuns sa fim. Intradevar, are o voce frumoasa nu ca a lui Miley dar, cum au spus si altii, toti trebuie sa-si exprime parerea. Anul viitor voi participa si eu daca va mai fi si poate vom ajunge sa ne cunoastem mai bine 🙂

  110. andrada fii o vedeta disney a zis:

    esti tampita
    miruna

  111. exact are o voce b buna, la fel ca mine! dar mi se pare ea miruna e cam increzuta!am vrut sa ma g=duc al concursul BE A DISNEY CHANNEL STAR dar eu sunt din slatina si nu am putut ajunge la cluj, brasov bucuresti si celalalte orase

  112. Buna miruna sunt tot eu Ana si tu tot talentata ai ramas si poti sa imi bagi adresa mea te rog? te rog mult de tot vreau sa ne imprietenim si apropo am la scoala doua fete care ma cert mai tot timpul cu ele fetele se numesc:Alexandra si Madalina mereu ne certam ba ca ele vor sa fie prietene singure , fara mine ba ca suntem toate 3 sau ba ca una dintre ele vor sa fie numai pretena mea si amandoua sunt tare inganfate Alexandra se da mare si tare ca are nu stiu eu cu lucruri din Anglia dar sa stii ca ea este cea mai mica si cea mai mare dintre noi 3 este Madalina da ea isi aranjeaza paru, crede ca le stie pe toate cam amandoua sunt la fel de increzute da ce si eu am mai multe lucruri de cat ele si sunt din Italia si sunt mai bronzata de cat ele si sunt mai frumoasa de cat ele doua la un loc si nu uita ca ID-ul meu este:ana_printesa_marii

  113. te iu hanah

  114. eram sigura ca vei castiga mi-ai placut de la inceput sunt curioasa ce spun colegii tai daca vrei sa vb cu mn roxydany.roxydany :x:X:x:x:x

  115. andreea larisa a zis:

    buna!! eu am fost cand ai cantat ai fost super tare!!!

  116. invalid, 10dec2009 eu nu sunt lalaita ci tu esti tampita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  117. la inceput mia placut de ea dar dupa ce am vazut ca era deja lansata in muzica nu a fost corecta ca a participat.Nu a fost corect de ceilalti concurenti.si are dreptate e lalaita si in plus e o fitoasa.Sunt sigura ca a platit sa castige concursul.Nu mi se pare ca are voce extraordinara.Nu o so ajunga pe hannah montana niciodata.a avut pile.Ca altfel nu castiga.

  118. a!si inca ceva!ea nu are alte haine?cu aceiasi tinuta a aparut si la preselecti si la concurs si la dimineata cu razvan si dani!nu are alte tinute?

  119. Alexandra a zis:

    Miruna, eu sunt dn Alexandria si sunt o mare fana de-a ta.Te admir foarte mult! Esti foarte frumoasa, talentata, desteapta si ai o voce superba.Ignora-i pe cei care te jignesc si mergi mai departe!Fii mandra de tine si mult succes in continuare!
    Si daca vrei ia id-ul meu: gratzyela_gratzy99

  120. Miruna Oprea aproape ca am invatat melodia din camp rock 2 si te ador! imi poti da id-ul tau si nr de tel???Si cum reusesc sa ma uit la hi5 al tau ca am vazut ca e privat!!!

  121. BeAtRiCe-rogo a zis:

    chiar ma bucur ca ai castigat sa sti ca canti sooper si esti o frmusete de fata te rog intra pe id meu rogojanbeatrice as vrea sa fim prietene dk vrei

  122. Miruna Oprea a zis:

    Ma bucur ca va placut melodia :Nu as schimba nimic „.

  123. te rog dami id tau

  124. Iubita baga id geo_vgm am o propunere ptr tn 🙂

  125. cand voi fi vedeta la disney chenal

Adauga un comentariu

*