SCRISOARE DESCHISA

Presedintele PNL, Crin Antonescu a trimis ieri o scrisoare deschisa bacauanilor pe care o prezentam integral

Dragi români de bun-simt,

Pe 22 noiembrie, ati demonstrat ca valorile in care credeti sunt mai importante decât indiferenta care ne-a cuprins pe multi dintre noi in ultimii 20 de ani. Ati iesit in numar mare la vot si ati semnat adeziunea la REVOLUTIA BUNULUI-SIMT. Ati sanctionat nesimtirea, tupeul, incompetenta crasa si minciuna si ati incercat sa validati opusul acestora – bunul-simt, competenta, cinstea si sinceritatea – adica acele conditii cerute pentru SCOATEREA ROMÂNIEI DIN CRIZA! Va datorez enorm pentru actul dumneavoastra si va multumesc!
Va datorez o asigurare, pe care vi-o ofer cu toata convingerea: REVOLUTIA BUNULUI-SIMT nu a fost un esec si nu s-a terminat. REVOLUTIA BUNULUI-SIMT continua, pentru ca de-abia a inceput. Mai avem inca de luptat cu obsesia pentru putere, cu tupeul si incompetenta care sufoca România de 20 de ani. Va datorez o incurajare, pe care vi-o transmit din inima: credeti si sperati! Pentru noi si pentru copiii nostri, care merita sa traiasca intr-o Românie prospera, libera si civilizata, o Românie a bunului-simt. Va datorez o explicatie: optiunea mea si a Partidului National Liberal pentru turul al II-lea al alegerilor prezidentiale, de a-l sustine pe contracandidatul lui Traian Basescu. Consecvent propriilor mele convingeri, va enumar argumentele:Traian Basescu este un om obsedat de putere, se comporta ca un sef de trib, nu ca un Sef de Stat. Nu ii pasa decât de propria persoana si de propriul sau clan. Traian Basescu genereaza in permanenta crize politice si morale, cu grave consecinte economice. Traian Basescu promoveaza incompetenta slugarnica in cele mai importante demnitati ale statului. Astfel, au fost posibile masuri economice aberante, precum impozitul forfetar! Traian Basescu nu crede in nimic. Nu are doctrina, nu are convingeri si nu crede in nimic, decât in visurile sale de marire. Pentru acestea, ar fi in stare sa sacrifice orice si pe oricine: pe mine, pe dumneavoastra si chiar România intreaga! România nu mai poate fi lasata in deriva, la cheremul unui om obsedat. Criza economica, in care ne-a afundat guvernul lui Traian Basescu, ne afecteaza pe toti. Criza politica si morala risca sa arunce România intr-o prapastie din care nu se stie daca va mai iesi vreodata.
Nici eu si nici dumneavoastra, nu putem sta cu mâinile-n sân. Si nu am stat. Ne-am impus punctul de vedere in fata lui Mircea Geoana. Vom forma un Guvern stabil, condus de premierul Klaus Iohannis, actualul primar al Sibiului. Vom impune în Guvern oameni nepatati si competenti în gestionarea problemelor economice, pentru a putea scoate România din criza. Vom reduce fiscalitatea, fiindca, indiferent de orientarea noastră politica, stim ca numai astfel putem relansa economic România. Si înca ceva: Guvernul Iohannis va face o politica „altfel”, fara baroni locali, fara devalizarea bugetelor ministerelor dupa modelul Ridzi-Udrea si fara nesimtire!
Dumneavoastra nu-mi datorati nimic, eu va datorez enorm, daca nu chiar totul. Iar obligatia mea de „datornic” este sa va spun ca, duminica, suntem in fata unei alegeri cruciale pentru viitorul României bunului-simt. Avem de ales intre Traian Basescu si proiectul Klaus Iohannis. Avem de ales intre haos si o constructie stabila. Avem de ales intre nesimtire si o sansa data bunului-simt. Avem de ales intre trecut si viitor. Avem de ales intre continuarea REVOLUTIEI BUNULUI-SIMT si esecul ei definitiv.
Va chem, asadar, la continuarea REVOLUTIEI BUNULUI SIMT. Va chem sa votati impotriva lui Traian Basescu! Va chem sa votati proiectul Klaus Iohannis!
Aratati-va!
Doamne-ajuta!

Comentarii

  1. Unde este si ce cuprinde proiectia de Sibiu? Cuprinde si visul lui Mircea de a reinviere a bancilor prin capital autohton pentru o noua devalizare precum BANCOREX sau Banca Agricola?

Adauga un comentariu

*