O bursă în memoria actorului Patrick Swayze, oferită tinerilor pasionaţi de echitaţie

patrick-swayze-sotia.jpgThe Arabian Horse Foundation a decis să acorde o bursă anuală tinerilor pasionaţi de echitaţie, în memoria actorului Patrick Swayze, informează accesshollywood.com.

Patrick Swayze şi soţia sa, Lisa Neimi, pasionaţi de acest sport, au fost proprietarii unor cai din rasa Pursânge Arab şi au participat la mai multe competiţii demonstrative. Această fundaţie reprezintă „braţul caritabil” al unei asociaţii sportive cu sediul în oraşul american Denver, intitulată Arabian Horse Association (AHA).

Larry Kinneer, preşedintele acestei fundaţii, a declarat că această bursă a fost înfiinţată pentru a onora memoria actorului Patrick Swayze, dar şi pentru a omagia „pasiunea cuplului pentru caii din rasa Pursânge Arab şi contribuţia lui în cadrul programelor AHA pentru tineri”.

Această bursă va fi acordată în fiecare primăvară unui tânăr implicat în procesul de creştere, antrenare şi pregătire pentru concurs a cailor din rasa Pursânge Arab, care îşi doreşte o carieră în domeniul artistic.

Citeste: mai mult

Comentarii

  1. Samela a zis:

    Ponta si nici macar bancurile cu Ponta nu mai sunt de mult aatnmzue. omul asta, ca si nevata-sa de altfel, cred ca ar face orice pt putin publicitate. Are tupeul sa vorbeasca despre ecologie dar cred ca nici macar nu s-a uitat la cum arata Rosia Montana de exemplu, ca tot e subiectul asa..la cald. Du-te, curata zona, si poate apoi mai vorbim. Daca nu o poti face tu, atunci lasa-i pe cei care pot sa o curete. Si nu, nu ma refer la ONG-uri!

Adauga un comentariu

*