Tichete pentur pensionari

Primaria municipiului Bacau anunta inceperea actiunii de distribuire a tichetelor valorice destinate pensionarilor care inregistreaza venituri de pâna la 700 lei lunar. Tichetele vor fi distribuite de catre salariatii Serviciului Public de Asistenta Sociala, incepând de luni, 2 noiembrie 2009, la domiciliul fiecarui beneficiar. Tichetele au o valoare nominala totala de 100 lei si sunt aferente semestrului II al anului 2009. Pensionarii beneficiari vor putea folosi aceste tichete pentru achizitionarea de alimente de baza. De aceste tichete beneficiaza aproximativ 15.000 de pensionari din municipiul Bacau. F.C.

Comentarii

  1. nicolae buhusi a zis:

    este o suma modeste dar binevenita,pentru cei ce cheltuiesc 1/2 din pensie ptr. medicamente ,ar trebui si ceilalti primari pe care i-am votat cu speranta si incredere sa urmeze exemplul speram la initiativa si ganduri bune

  2. este o initiativa buna,mai ales pentru cei care au muncit multi ani si au pensii de mizerie,dar nu ar trebui sa beneficieze de astfel de facilitati si cei care au iesit la pensie anticipat sau au tot felul de boli inchipuite ,avand pensii nemeritate si ajutoare de la stat.Cred ca in Romania este incurajata lenea,minciuna si prostia,noi cei cativa care muncim trebuie sa ducem in spate sutele de mii de imputiti si smecheri care poate doar intamplator sau prin tot felul de smecherii abea ajung pe la 60 de ani sa aiba o vechime de 10 ani in munca.Eu,de exemplu,am 11,6 ani vechime si o facultate de stat facuta la zi,dar un salariu sub 100 ron,iar pana la pensie trebuie sa mai lucrez inca 32 de ani si nu stiu daca mai ajug sa am o pensie sau daca aceasta imi va rasplati munca.Ar trebui ajutati cei care muncesc dar sunt prost platiti,somerii care isi cauta un loc de muca ,nu cei care nu mai muncesc de 5-10 ani si poate mai mult pentru ca primesc tot felul deajutoare si doar fraierii muncesc.Personal cunosc astfel de persoane,80% din vecinii mei nu lucreaza,au tot felul de scuze pentru a motiva acest lucru,dimineata pleaca la servici doar o mana de oameni,restul dorm pana tarziusi nu au bunul simt sa ne lese sa ne odihnim pentru ca datorita noua ei trandavesc.

Adauga un comentariu

*