Miniştrii PSD şi-au depus demisiile la cabinetul premierului Emil Boc

dan-nica-psd-ministrii.jpgMiniştrii PSD şi-au depus demisiile la cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat, la Palatul Victoria, fostul vicepremier Dan Nica, afirmând că responsabilitatea crizei politice revine integral PDL.

„Aruncarea României în această criză politică, care- suprapusă peste criza economică – va avea efecte grele, grave, este responsabilitatea integrală a preşedintelui Traian Băsescu, a primului-ministru Emil Boc şi a PDL, care au ales să abandoneze acţiunile pentru ca economia României să fie redresată, pentru ca românii să aibă locurile de muncă protejate, pentru ca veniturile acestora să fie securizate, în favoarea luptei electorale şi în favoarea câştigării cu orice preţ a campaniei electorale de către Traian Băsescu”, a spus Nica.
citeste: mai mult

Comentarii

  1. Am impresia ca dl Nica , impreuna cu partidul pe care il sustine, renunta la responsabilitatile pe care si le-au asumat! Nu e cazul sa fiti acum lasi si sa ne ascundem dupa deget, in vreme ce ceilalti duc greul! Demiterea lui a avut loc pentru faptul ca a fost ‘dorita’ !

Adauga un comentariu

*