Centru de sanatate privat, deschis in Podis

centru-sanatate-podis-1.jpgFundatia umanitara „Dr. Luca” a inaugurat ieri in Podis (comuna Margineni) un centru de sanatate privat. „Este o institutie ce promoveaza nu doar imbunatatirea sanatatii, ci si a stilului de viata. Oferim servicii de terapie, recuperare si educatie pentru un stil de viata sanatos – organizate in sejururi de 11 zile. Serviciile si activitatile noastre se bazeaza pe studii stiintifice si informatii medicale, utilizam metode si tehnologii moderne, iar actul medical este realizat cu cel mai inalt respect pentru fiinta umana. Centrul, proiect al Bisericii Adventiste, se adreseaza nu numai persoanelor cu probleme de sanatate, ci si celor interesate sa invete un stil de viata prin care sa previna bolile cronice degenerative sau acelora care doresc sa se odihneasca intr-un cadru natural atractiv si reconfortant”, a declarat presedintele fundatiei „Dr. Luca”, Constantin Iosub.
Alin LEANCA

Comentarii

  1. David Ana Maria a zis:

    V reau sa merg cu sotu sau cu mama mea dar si cu copii care au varsta de 1an baiatu si fetita are 4ani suntem adventisti botesati mama si cumine sotu nu este botesat este vreo broblema si as vrea sa stiu cat costa acest sejur

  2. CRACIUN CARMEN a zis:

    Va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns cat costa sejurul de 11 zile pt o persoana si cum se procedeaza in cazul in care vrem sa venim.Trebuie cumva sa facem o programare sau exista niste conditii ceva?Va multumesc!

Adauga un comentariu

*