Violator la 17 ani

fond2.jpgJoi dimineata, in jurul orei 1.00, Postul de Politie Sascut a fost sesizat prin serviciul 112 despre faptul ca, in noaptea de 27 spre 28 iulie, doi tineri au patruns cu forta in locuinta unei femei de 38 de ani pe care, sub amenintare, au violat-o. In urma cercetarilor intreprinse s-as constatat ca tinerii se numesc Costel C. de 17 ani si Adrian A. de 19 ani. In drum spre casa, cei doi au intrat in locuinta Aureliei B., de 38 de ani, care dormea linistita pe patul din bucatarie. Minorul Costel C. si-a imobilizat victima si a intretinut relatii sexuale, sub amenintare, cu femeia. In tot acest timp, Adrian a stat si a privit cum prietenul lui isi bate joc de femeie. In momentul in care cei doi au parasit casa Aureliei, aceasta a reusit sa iasa in curte si sa strige dupa ajutor. A fost auzita de vecinul ei, Neculai D. care a anuntat organele abilitate.
Cei doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore iar in cursul zilei de ieri au fost prezentat Parchetului pentru mandate de arestare preventiva.
Este pentru a doua oara, in ultimele 10 zile când la Sascut, tineri patrund cu forta in locuintele unor femei. In noaptea de 21 spre 22 iulie, Bogdan Dumitru de 19 ani, Ion Tanase de 17 si Eugen Miftode de 16 ani, toti trei din comuna Sascut au crezut ca vor da lovitura vietii. Dupa mai bine de o ora de consultari, cei trei au sarit gardul Mariei Nechifor, din Sascut, in vârsta de 80 de ani. Stiau cu precizie ca batrâna locuieste singura si ca a primit pensia aferenta lunii iunie. Seful, adica Bogdan Dumitru a intrat in casa batrânei, ceilalti doi au ramas de “sase” in curte. Timp de 20 de minute, bruta cu nume de om Bogdan Dumitru a lovit-o zdravan pe femeie cu pumnul si picioarele. Nu a gasit nici un ban in locuinta Mariei Nechifor deoarece femeia nu apucase sa se duca la Oficiul Postal sa-si ridice pensia. Dupa febrile cautari prin casa, Bogdan a plecat suparat impreuna cu cei doi parteneri de tâlharie. Femeia, plina de sânge s-a târât pâna in curte si a cerut ajutorul vecinilor. A fost adusa de urgenta la Spitalul Judetean Bacau unde, dupa mai multe investigari a fost trimisa cu salvarea la Iasi. Femeia suferise mai multe traumatisme cranio-cerebrale si toracice. Postul de Politie Sascut i-a identificat pe cei trei autori carara li s-a intocmit dosar penal pentru violare de domiciliu si tentativa de tâlharie cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Doar Bogdan Dumitru a primit mandate de retinere din partea procurorilor, ceilalti doi urmând sa fie cercetati in stare de libertate.

Comentarii

  1. felicit politia sascut ca si face meseria bine.daca ar descoperi si infractorii care au spart baruri si magazine in satul beresti i as felicita inka o data.mult succes lui domnu relu pe care l stimez

Adauga un comentariu

*