Razii pe DN2 si printre taximetristi

Politisti din cadrul Serviciului Politiei Rutiere au actionat miercuri pe DN2 în scopul prevenirii accidentelor rutiere. Au fost aplicate 94 sanctiuni contravenetionale în valoare totala de 18.680 lei si s-au retinut trei permise de conducere. N. Ionica, de 32 ani, a fost depistat conducând un autoturism pe DN 2 (E85), în localitatea Bogdan Voda, cu viteza de 114 km/h. Cel in cauza a fost sanctionat contraventional si i s-a retinut permisul de conducere. S. Marian, de 35 ani, conducea un autovehicul pe DN 2 (E85), în loc. Nicolae Balcescu, folosind defectuos aparatul tahograf. Cel in cauza a fost sanctionat contravenetional.
Conducatorii auto care efectueaza transport de persoane în regim taxi pe raza municipiului Bacau au fost verificati de politistii din cadrul BSCMU Bacau.
Politistii au verificat 140 autoturisme, au aplicat 37 sanctiuni contravenetionale si au retinut doua permise de conducere. C. Costelus de 43 de ani a condus un autoturism inscriptionat “Taxi”, pe Str. Stefan cel Mare din Bacau, fara a avea atestat profesional de efectuare de activitatii de taximetrie. A fost sanctionat contraventional. S. Andy de 20 de ani a condus un autoturism pe str. 9 Mai, fara a poseda atestat profesional de efectuarea activitatii de taximetrie. A fost sanctionat contravenetional. H. Claudiu de 20 de ani in timp ce conducea un autoturism pe strada 9 Mai nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajati in traversare pe marcajul pietonal. A fost sanctionat contravenetional si i s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii.

Comentarii

  1. Ce faci Dana?

Adauga un comentariu

*