Costel Dunava devine membru cu drepturi depline in Comisia de validare

dunava.jpgDupa demisia din functia de consilier local, in luna martie a.c., al lui Cosmin Necula (PSD) locul acestuia in Consiliul Local a fost luat de Costel Dunava, tot de la PSD. El s-a afirmat in ultimul timp printr-o serie de activitati care au vizat, in special, abrogarea unei hotarâri de Consiliu Local conform careia s-a aprobat regulamentul de debransare de la CET. Ca urmare a demersurilor facute de Dunava si colegii lui din PSD, primarul Romeo Stavarache a facut pasul inapoi si a acceptat amendamentele aduse de PSD. Regulamentul modificat va intra in vigoare in ianuarie 2010, pâna atunci debransarile de la CET se fac conform vechiului regulament, mult mai accesibil doritorilor.
Dunava va deveni de astazi, membru in Comisia de validare a Consiliului Local, comisie care, printre altele se ocupa de centralizarea votului secret pe proiecte importante pentru comunitate. F.C.

Comentarii

  1. baiat bun dar cam le are cu spritul, in rest numai de bine

  2. Baiat bun, frumos, destept de vreme a casa dar ii gagicar mare 😛 ii plac femeile frumoase si inteligente. Daca va intereseaza cautatil bait bun. se mereta sal cautati

Adauga un comentariu

*