Ramona Gabor: „Nu-mi place facultatea!”

gabor.jpgSora mai mica a Monicai Columbeanu a terminat sesiunea. Domnisoara Gabor a incheiat anul II cu doi de patru.

Mezina familiei Gabor nu prea se omoara cu scoala. In timp ce Moni, sora ei, se lauda cu rezultate exceptionale la invatatura si declara peste tot ca aloca zilnic ore intregi invatatului, Ramona a incheiat anul doi la Relatii Economice Internationale (REI) cu doua restante. Nu numai ca a luat nota 4 la materia „Moneda” si tot 4 la „Contabilitate Financiara”, dar nici nu s-a grabit sa afle rezultatele. Contactata telefo-nic, aceasta a aflat cu surprindere ca nu a promovat la doua dintre examene. „Sunt doua materii extrem de grele si, sincer, nici nu m-am omorat prea tare cu invatatul. La „Moneda” ma asteptam sa iau nota mica, dar la „Conta” am scris ceva. Se pare ca nu ce trebuia”, ne-a declarat surprinsa Ramona. Cele mai bune rezultate le-a avut la limbile straine, Engleza si Franceza, 9, respectiv 8. In rest, doi de 5 si doi de 8. „Recunosc, nu-mi place facultatea”, justifica Ramona rezultatele. Sora Monicai Columbeanu sustine a facut o greseala cand a ales „REI” si ca, in mod sigur, dupa ce o va termina se va inscrie la Filologie sau Limbi Straine.

Moni i-a platit primul an!

Tinandu-si promisiunea conform careia, daca Ramona ia peste 8 la BAC, ii va sponsoriza facultatea, Moni i-a achitat prima taxa scolara. Situatia insa nu a durat decat in anul I. Dezamagita de rezultatele mezinei Gabor, sotia lui Iri a lasat-o sa se autofinan-teze. „Nu am nevoie de banii nimanui! Ma descurc si singura!”, ne-a declarat Ramona.
sursa: cancan

Comentarii

  1. Daca e buna la limbi se va descurca bine in viata, are un exemplu bun , pe sora-sa, gaseste si ea un bosorog linge p…… care o va aduna de prin cluburi…

Adauga un comentariu

*