Ciprian Manea va semna un contract pe 3 ani cu FCM

Negocierile purtate ieri intre presedintele FCM Bacau, Relu Damian, si portarul Ciprian Manea s-au incheiat cu succes. Portarul a fost de acord cu conditiile oferite de club si, „in proportie de 99,9 la suta”, va semna un contract pe durata a trei ani. „Au mai ramas de semnat doar actele si voi face asta mâine”, a declarat Manea la iesirea din biroul presedintelui Damian. „Nu-mi ramâne decât sa ma concentrez si sa ma antrenez, pentru a contribui la realizarea obiectivelor echipei, oricare ar fi”, a mai spus Ciprian.
Presedintele Damian a avansat aceeasi cifra ca jucatorul: „99,9 la suta, Ciprian va fi al nostru pentru inca trei ani. El este un om de caracter, caruia ii plac provocarile, iar FCM Bacau se afla in fata unor mari provocari. A fost de acord cu noile conditii oferite, a mai ramas doar sa semnam hârtiile”.
Cursul unui nou contract Manea-FCM ar putea fi blocat doar de un anunt de ultim moment pe care fotbalistul l-ar putea primi din SUA, acolo unde era dorit de un club, asta daca in America i se vor oferi conditii mult mai bune ca la Bacau. Si este foarte putin probabil sa se intâmple asa ceva.

Adauga un comentariu

*