Exuberanta si veselie la superlativ: 1 Mai muncitoresc la malul marii

Petreceri pâna in zori, multa bere, muzica si concerte au fost ingredientele perfecte pentru o minivacanta de 1 Mai incendiara. Nume cunoscute ale muzicii de la noi si de peste hotare au reprezentat focul pe care s-a calit usor distractia tinerilor veniti la mare.
In ciuda prognozelor meteo, care nu dadeau mari sanse aparitiei soarelui, acesta s-a incapatanat sa-si faca prezenta si chiar sa arda cu putere. Dupa cum era de asteptat cele mai aglomerate statiuni au fost Costinesti si Vama Veche. In timpul zilei, desi apa marii nu se ridica la gradele ce ti-ar fi putut permite o baie placuta, exaltismul debordant al tinerilor nu a tinut cont de acest lucru, plaja aratând ca un adevarat furnicar. Pentru cei cu adrenalina mare, vaporasele si hidrobicicletele i-au ajutat sa si-o consume intr-un mod eroic acestia infruntând curajos valurile marii.

Hainele groase pe care cei de acasa se asteptau sa le poarte au fost inlocuite de vestele de salvare, acest lucru aratând si vremea buna dar si constientizarea pericolului de catre tineri. Ministerul Tineretului si Sportului si-a facut simtita participarea prin organizarea a diferite concursuri, castigatorii acestora fiind premiati. Faptul ca acele cadouri erau consistente i-a bucurat foarte mult pe tineri. Nici simplii spectatori nu au plecat cu mâna goala, ci imbracati cu tricouri si purtând sepci.

1-mai.jpg

Seara, totul prindea o alta forma cu alte culori. Muzica rasuna din toate partile, discotecile si terasele reprezentând refugiul perfect al distractiei pentru orele târzii ale noptii. Discotecile iti puneau la dispozitie stiluri de muzica dance, rock, house sau punk iar terasele satisfaceau gusturile amatorilor de populara si muzica lautareasca.
Nu a lipsit nici jocul de lumini si de lasere, seara de 1 Mai fiind incununata cu un spectaculos foc de artificii. Ca orice petrecere care se respecta si nebunia de la Costinesti a durat trei zile si trei nopti. Spun unii, cum ca lumea ar merge la mare pentru relaxare de 1 Mai. As fi totusi de parere ca mai degraba spre o distractie binemeritata s-a indreptat tot omul dupa tot acest stres cu criza financiara.
Gabriel JOCA

Comentarii

  1. Johnny a zis:

    Cel mai frumos 1 Mai din viata mea 🙂

  2. codryna a zis:

    mult prea frumos a fost:D mai vreau la mare:D

Adauga un comentariu

*