Doi bacauani in loturile nationale

Vesti bune de la Federatia Româna de Natatie si Pentatlon Modern. In sedinta desfasurata miecuri, in cadrul sectiunii de sarituri in apa, au fost stabilite loturile reprezentative si programul de pregatire al acestora in vederea marilor competitii ce vor urma.
Bacauanii Mara Aiacoboaie si Catalin Cozma – care au dominat nationalele de la Bacau – deschid lista la lotul juniorilor B, iar antrenorii lor, Mihaela Neagu si Adrian Gavriliu, sunt selectioneri la juniori. Loturile contin câte sase sportivi, in afara de cei doi bacauani mai figurând in selectionate sportivi de la cluburi din Bucuresti si Sibiu.
Mai important decât prezenta in reprezentativa de junioare B, Mara Aiacoboaie va concura in probele de sincron la Mondialele de senioare, din luna iunie, de la Roma, alaturi de bucuresteanca Corina Popovici. „Este o excelenta sansa care i se ofera Marei, iar noi ne bucuram cu totii pentru ascensiunea ei”, ne-a declarat antrenorul coordonator al sectiei de sarituri in apa de la SCM Bacau, Adrian Gavriliu.
In programul juniorilor B figureaza mai intâi participarea la Internationalele Germaniei (Waldkraiburg, 12-14 iunie), urmate de testul suprem, Campionatele Europene (Budapesta, 1-7 iulie). In rest, pregatirea se va face la Bacau, bazinul din orasul nostru devenind cel mai bine dotat din tara, de fapt singurul in care se poate face pregatire la nivel international. „Invesitiile facute de Consiliul Local si Primarie la Bazin incep sa-si arate roadele, iar noi tinem sa aratam ca meritam si mai mult”, a spus Adrian Gavriliu.

Comentarii

  1. felicitari NOULUI coordonator ADRIAN GAVRILIU se vede o schimbare in sectia de sarituri in apa deasemenea si antrenoarei NEAGU MIHAELA

  2. Felicitari sportivilor bacaunai pt viitoarele participari la concursurile internationale si antrenorilor lor pe care ii stiu personal, foarte pasionati si care au muncit mult si au facut sacrificii mari sa ajunga aici. Pt. o tara cu oameni „jegosi” care conduc sportul si in conditii minime de pregatire e uimitor cum inca se mai scot sportivi de performanta.

  3. prosport a zis:

    Felicitari celor doi antrenori care au demonstrat ca si cei tineri pot face treaba buna.
    Totul este sa li se dea o sansa si, bineinteles, sa fie sustinuti financiar de edilii orasului.
    Poate asa, multi copii vor afla ca exista si alte sporturi frumoase, in afara de fotbal.

Adauga un comentariu

*