Adio Cojo!

Posturile de radio au anuntat sâmbata ca ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a demis inspectorii scolari generali din judetele Bacau, Cluj si Harghita. Inspectorul scolar general adjunct, Cristian Ovidiu Merticaru, ne-a declarat: „M-a sunt de la Iasi sa ma intrebe daca am primit ceva oficial in acest sens de la minister si i-am spus ca nu. I-am spus ceea ce stia deja, ca doamna ministru nominalizase cele trei judete si ca motivul ar fi unele reactii ale inspectoratelor scolare respective la adresa Ministerului nr.32.247/27.04.2009, prin care ni se cerea ca, pâna la data de 30 aprilie 2009 sa comunicam masurile luate pentru incadrarea in cheltuielile de personal, ceea ce noi am si facut, trimitând la Minister toate informatiile solicitate. Astept ziua de luni, 4 mai, pentru a vedea ce vom primi de la Ministerul Educatiei”. Contactat telefonic, Ovidiu Cojocaru ne-a declarat: „Am auzit ca sunt invinuit de dezinformarea directorilor de scoli, ba chiar de instigare la greva, dar cum puteam sa fac aceste lucruri daca eu sunt de trei saptamni in concediu. Voi veni, totusi, luni dis-de-dimineata la Bacau, unde sper sa aflu mai multe si va voi sta la dispozitie”. (St.O.)

Comentarii

  1. sa nu uitati d-le Cojocaru sa vedeti si ce e cu bulinele galbene pe care le primesc prescolarii din Livezi, la indicatiile pretioase ale viceprimarului liberal enea.
    stiti, copilul meu de 5 ani, era un pericol real pentru campaniile electorale si era neaparata nevoie sa i se faca educatia politica inca de la gradinita.

Adauga un comentariu

*