S-a rupt lantul de iubire la Buhoci: Viceprimarul a fugit de la serviciu!

pict1005.jpgSedinta extraordinara a Consiliului Local al comunei Buhoci a fost suspendata in mod abuziv de consilierii PDL, care au parasit sala, la aparitia primarului, Rodica Odobisteanu. Aceata anuntase ca va intârzia, deoarece se afla la Consililul Judetean, pentru aprobarea bugetului. Consilierii PDL boicoteaza orice proiect care vine in beneficiul comunei. Alianta PSD A PDL la nivelul comunei, nu exista! Iar acest lucru se petrece gratie fostului primar, Mihai Antuca (foto), ajuns viceprimar prin masinatiuni de partid!

“Suntem exasperati, toti consilierii PSD si eu. Am crezut ca, daca la guvernare se afla alianta PSD A PDL, lucrurile vor decurge normal. Or, asa ceva nu mai poate fi imaginat. Orice proiect initiat de consilierii PSD, care vin in sprijinul comunitatii, este respins de consilierii PDL. Nu mai inteleg nimic, vor sau nu binele comunei acesti oameni?”, spune Rodica Odobisteanu, primarul comunei Buhoci. Cireasa pe tort a fost pusa marti dimineata, când a avut loc sedinta extraordinara a Consiliului Local. Urma ca primarul sa prezinte bugetul local. Rodica Odobisteanu a anuntat ca va intârzia la sedinta si le-a cerut consilierilor sa dea dovada de rabdare, pentru ca se deplaseaza la Consiliul Judetean sa aduca bugetul.

Sedinta de CL fara primar!

N-ar fi fost singura sedinta de Consiliu Local tinuta fara primarul comunei. Rodica Odobisteanu a mai lipsit la o sedinta, fiind chemata la Bacau, iar in absenta ei, consilierii PDL, majoritari, au schimbat viceprimarul, punându-l pe Mihai Antuca, fostul primar! “I-am anuntat ca voi intârzia, perntru ca am trebuit sa plec la Bacau, pentru a primi aprobarea bugetului. La propunerea viceprimarului, au inceput sedinta fara mine. Când am aparut pe usa, au suspendat sedinta, spunând ca s-a terminat! Nu mai inteleg nimic”, spune primarul Rodica Odobisteanu.

Consilierii PDL vor sa faca legea

Din Consiliul Local Buhoci fac parte sapte consiliei PDL, cinci PSD si unul PNL. Ei bine, penntru ca Vasile Paveliuc, consilierul PSD, a trecut in tabara adversa, organizatia comunala PSD a solicitat excluderea acestuia din partid. Prin decizia 40.26.03.2009, a Organizatiei judetene PSD, acesta a fost exclus din partid iar invalidarea lui urma sa fie facuta in sedinta extraordinara de marti. Ei bine, facând-o pe a toate cunoscatorul, Mihai Antuca, fostul primar cu dosar penal pentru consum de alcool la volan, a incercat sa-i convinga pe consilierii prezenti ca invalidarea nu este in regula si ca nu poate avea loc. Acest lucru, in ciuda faptului ca, in mapa fiecarui consilier local exista adresa Organizatiei judetene a PSD.

Mihai Anutuca i-a dat cu flit primarului

Uitând ca mâncase aceeasi pâine pâna in iunie 2008, Mihai Antuca a ordonat grupului PDL sa paraseasca sala, la aparitia primarului Rodica Odobisteanu. Invocând motive puierile, Antuca si consilierii PDL au parasit sala, lasându-i pe ceilalti cu gura cascata! Iar cei opt au spus ca pleaca spre Prefectura, sa reclame primarul! “Pentru ca a plecat din timpul serviciului, fara sa se invoiasca, viceprimarul va fi sanctionat cu retinerea salariului pentru ziua respectiva”, ne-a declarat primarul Odobisteanu.

Viceprimarul i-a asmutit pe toti impotriva primaritei!

“Ce sa va spun de faptul ca viceprimarul l-a asmutit si pe seful de Post impotriva mea. Am primit o adfresa din partea IJP Bacau, prin care eram somati sa incastram in pardoseala casa de bani, iar acest lucru in urma unui asa zis control al politiei din comuna! Ori noi avem si paznic de noapte, iar casa de bani este incastrata in pardoseala de când lumea. Ce sa spun mai mult decât faptul ca nici femeia de serviciu nu-si poate face datoria, fiind trimisa toata ziua dupa bautura si mâncare de viceprimar si ceilalti functionari din Primarie! Exista o declaratia a sa in acest sens. Am vrut sa infiintam o frizerie in comuna, având o camera disponibila in Primarie. N-au fost de acord viceprimarul si sustinatorii lui, pentru ca acolo isi fac de mâncare si beau toata ziua el si acolitii sai! Am sa merg la Preectura, la d-nul prefect, sa sesizez aceste abuzuri ale viceprimarului”, spune Rodica Odobisteanu.

Mut ca atunci când a foist prins beat la volan!

Viceprimarul Antuca nu se afla in Primarie, la serviciu, cum era normal. N-a raspuns nici la telefobn, nici chiar la apelul sefei sale. A preferat tacerea. Se lauda in comuna ca a rezolvat cu dosarul penal pentru consum de alcool la volan, acesta fiind trimis la Iasi! “Dosarul penal este la Politia municipiului Bacau si in cursul acestei luni va fi finalizat. Mihai Antuca a solicitat o contraexpertiza la Iasi, si i-a fost refuzata, una la Parchet, si acolo s-a intâmplatr la fel, el adresând alta procurorului general al Curtii de Apel”, ne-a declarat comisar Dorin Roman. Prefectul judetului, Dorian Pocovnicu, ne-a spus ca o va primi in cursul zilei de astazi pe Rodica Obdobisteanu, primarul comunei Buhoci, pentru a se afla cu exactitate ceea ce se petrece in cadrul sedintelor de Consiliu Local.
Dan MINDIRIGIU

Comentarii

  1. Nu se petrece nimic! Oamenii au luat teapa si data asta! Au schimbat un tractorist cu o vanzatoare de lapte la piata si TREBURILE COMUNEI BUHOCI sun EXACT CA-N PIATA ! NIMIC PENTRU CETATENI ! SOLUTIA AR FI ORGANIZAREA DE ALEGERI [ lucru pe care oamenii comunei il vorbesc peste tot} SI ALEGEREA UNUI PRIMAR CU CAT DE CAT C A R T E ! SA NU MAI FIE ACCEPTATE CANDIDATURI PT PRIMAR INTR-O COMUNA DIN COASTA BACAULUI, FARA STUDII SUPERIOARE,SAU MACAR candidatul sa fie inscris in unul din anii terminali la o institutie de inv. superior! RUSINE BRANZARESEI -PRIMARITE,RUSINE INTREGULUI CONSILIULUI LOCAL !

  2. sustac-adaugire la cele de mai sus a zis:

    Ba a fost si un CANDIDAT ce avea si studii,si bun gospodar-Dl Radu-sotul Dr.Radu din Bijghir!-dar e plin de prea mult bunsimt,nu e mahalagiu,nici bataus[ca actuala primarita],nici nu cara lapte si miei la superiori ,nici in cardasie cu preotul de la Buhoci-mare sustinator PSD ,ASA CA NU A FOST „AGREAT” de seful judetean de partid BENEA ! -GHINIONUL LUI CA E TOT PSD-ist ! A CANDIDAT INDEPENDENT SI A LUAT UN nr FRUMUSEL DE VOTURI,dar fara sustinerea unui partid era greu de reusit! BENEA ACUM SPALA-TE PE MAINI CU CE AI ALES!

  3. Ce tot trageti cu Antuca beat la volan! Omul era in curtea lui! Prost a fost ca a iesit la militieni afara din curte-ca in ograda lui nu aveau mandat sa intre! Totul a fost o inscenare a lui Benea,ca rasplata ca i-a blocat campania electorala in Bijghir! Mai alegeti PSD-isti ca branzareasa actuala-culmea sustinuta si de Pr.Leonte-Buhoci si Pr.Rediu-Bijghir[care de fapt i-au adus voturile] si va merge treaba la Buhoci DIN RAU IN MAI RAU !!! RUSINE !-pt ca nu se face nimic acolo[DECAT BATAIA PRIMARITEI CU BIBLIOTECARA],sau eventual GONDOLA DE LA BACAU-LA BUHOCI cum a zis branzareasa la 1Tv!-CULMEA PROSTIEI !!!!

  4. domnule asa zis ziarist, cat cas ti-a dat doamna primar ca sa scrii asemenea lucruri? si de nu nu iti relateaza si scenetele pe care le face dumneaei zilnic in primarie..

  5. ce rusine halal ziaristi esti

  6. mare dreptate are ziaristul!!! antuca mihai nu este altceva decat un incult cu 10 clase, un betiv care in 2 mandate nu a facut nimic pentru comuna!!! in schimb si-a marit substantial averea!!! nici actuala primarita nu este mai buna! a castigat alegerile „daruind” branza tuturor …..eu sunt din bijghir si stiu foarte bine ce se intampla in comuna…..alegerile ar fi singura solutie!!!

  7. ***DECAT SA FII UN CALIC LENES SI BETIV, MAI BINE ESTE SA FII UN CIOBAN HARNIC SI GOSPODAR !***
    Pentru cine este o rusine sa fii cioban ?????
    Va rog sa motivati raspunsul la *magdicieugeniu@hotmail.com*
    Multumesc.

  8. cetatean a zis:

    CINE E CIOBAN HARNIC Eugeniu? DE UN AN DE CAND E PRIMARITA BRANZAREASA NU S-A FACUT NIMIC LA BUHOCI ! CA are in plan o GONDOLA care sa lege Bacaul direct de Buhoci?- mai las-o! E la fel de proasta ca toti ceilalti! + se ocupa numai de intrigi si scandaluri. DU-TE FA LA PIATA INPOI ! SI : PSD-partid de nomenclaturisti NU STA IN TRADITIA BUHOCENILOR !!!!

  9. ptr sonic….bai dobitocule care te crezi mare inteligent de ce nu candidezi si tu bai????macar nu mai faci foamea si iti maresti si tu averea??
    vazand ca mihai antuca are 60 de anni la vremea lui 10 clase erau studii nu ca cum….dar cum esti inapoiat mental asta nu pui in cont.
    ce zici mai bine o facultate la ora actuala facuta cu carat branza sau cumparata decat 10 clase acum 40 de ani?
    saracul de tine……fii curajos si canideaza tu mai……
    poate o sa faci tu mai mult….caci poate ai 8 clase facute cu carat branza.
    de dat din clanta te crezi bun….al maxim nu iei centura de karate ca actuala primarita.

  10. …CE A FACUT PRIMARU ANTUCA IN 8 ANII NU A FACUT TOT GUVERNU ROMANIEI IN 20…4-5 KM DE DRUM ASFALTAT COMPARATIV CU 9 KM DE AUTOSTRADA .IAR PENTRU DOBITOCU DE JURNALIST DE MINDIRIGIU CARE MANINCA NU-MAI RAHAT SI NU-I IN STARE SA IA UN INTERVIU DECIT LA FEMEIA DE SERVCIU ,, MATURATOAREA PRIMARIEI,, SA-L PUNA PRIMAR PE DOM RADU IN COMUNA SA DE ORIGINE CA NE-AM SATURAT DE ,,VINITICII,,SI PENTRU KARATISTA SA NU COMPARE CONSILIU LOCAL CU STRUNGA EI OII SI CIOBANII

  11. … CE A FACUT FOSTUL PRIMAR DOM ,,ANTUCA,, PENTRU COM BUHOCI IN 8 ANII NU A FACUT TOT GUVERNU ROMINIEI IN 20 ….4-5KM DE DRUM ASFALTAT COMPARATIV CU 9 KM DE AUTOSTRADA…SCOLII … PODURII SI PIRIIE BETONATE …IAR PENTRU DOBITOCU DE JURNALIST MINDIRIGIU CARE MANINCA NUMAI RAHAT SI NU-I IN STARE SA IA MACAR UN INTERVIU ,DECIT LA MATURATOAREA PRIMARIEI, SA L IA PE DOM RADU SI SA-L PUNA PRIMAR IN COMUNA SA DE ORIGINE ,CA NOI NE-AM SATURAT DE ,,VINITICII,,…IAR PENTRU KARATISTA COMUNEI CUM SE CREDE SA -SI VADA DE OILE EI SA NU COMPARE CONSILIU LOCAL CU TURMA SI CIOBANII EI

  12. magdicieugeniu a zis:

    *sunt pe lume si fiinte umane !!!*
    Astept sa fiu contactat la *magdicieugeniu@hotmail.com* sau
    *magdicieugeniu@yahoo.com *
    Multumesc anticipat.

  13. cetatean nemultumit a zis:

    Speram ca atat primarul cat si consilierii comunei Buhoci au fost alesi pentru
    a fi in sprijinul comunitatii din care fac parte. Deoarece inca nu a fost ingropata securea razboiului dintre primar si viceprimar nu se poate realiza nimic bun. Ar trebui ca ambii sa vada si partile bune ale fiecaruia, sa se respecte reciproc si sa lucreze impreuna ca o adevarata echipa si poate atunci ar avea si ei niste rezultate pozitive cu care sa se poata mandri. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

  14. valerian a zis:

    buhoci are nevoie de un primar cu ecsperienta ?si scimbarea cadrului an cepnd de la inginera ?antuca afost un primar care nu vamai fi ??avem nevoie de un primar ??egzemplu antuca sau istoc cristian ?buhociul sau satele ce apartin are nevoie de oameni tari ?nu comunisti corupti!!!!!!!!!

Adauga un comentariu

*