De frica jurnalistilor, agentul Pacala a sarit gardul Politiei

politist-sare-gardul.jpgSuspectat ca a venit baut la serviciu, acesta este cercetat de colegii de la Inspectoratul de Politie Judetean

Entuziasmat copilareste in fata camerelor video marcate Antena1 si Realitatea, agentul Pacala de la Politia Buhusi s-a trezit vorbind in termeni de mahala despre cercetarea unei plângeri de viol. Când jurnalistii l-au luat la intrebari despre cum a venit beat (si la volan) la serviciu, „militistul” a intrat in panica, si-a abandonat masina in curtea Politiei si a parasit scena sarind gardul unitatii. Nu e o gluma de 1 aprilie, ci chiar s-a intâmplat luni seara in Buhusi, unde mai multi jurnalisti se adunasera in curtea Politiei asteptând noutati despre o ancheta a oamenilor legii.
„Un barbat venise sa reclame ca nepoata sa in vârsta de noua ani si jumatate a fost victima unui viol. La un moment dat, din sediu a iesit un agent (pe care-l vazusem parcând in curte cu jumatate de ora mai devreme) si ne-a spus despre fetita ca «a f…t-o, dar n-a durut-o». Am deschis camera, dar el a incercat sa acopere obiectivul. Simtisem de la el un damf de alcool, dar când l-am intrebat despre asta, a intrat repede in sediu”, a povestit Marius Fundulea, corespondent Antena1. Mai târziu, a continuat Fundulea, politistul a iesit, a dat sa plece cu masina, dar, dând cu ochii (din nou) de reprezentantii mass-media, a renuntat si a parasit curtea sarind pur si simplu gardul.
Spusele lui Marius Fundulea sunt confirmate de omologul sau de la Realitatea, Carmen Stan. „Era baut, se cunostea dupa limbajul pe care-l folosea. Sustinea ca stie ca «a f…t-o, dar n-a durut-o» chiar de la fetita. Am fost surprinsa ca era beat la serviciu, mai ales ca-l vazusem ca venise cu masina. Când a plecat, a sarit gardul, probabil ca sa ne ocoleasca”, a declarat aceasta.
Incidentul face in acest moment obiectul unei anchete interne a Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bacau. „Institutia noastra a desemnat ofiteri care sa faca verificari privind prezenta la unitate si comportamentul agentului respectiv”, a declarat purtatorul de cuvânt IPJ Narcisa Butnaru. Seful Politiei Buhusi, Ioan Chiriloiu, a preferat sa declare doar ca „agentul in cauza nu se ocupa de cercetarea plângerii de viol”.
Alin LEANCA

Comentarii

  1. urat din partea lui se stie ca e un betiv

  2. vreau sa vad filmuletul cum sare gardul domnul politist

Adauga un comentariu

*