„România prinde radacini” revine la Comanesti

verde2.jpgEtapa de primavara a campaniei de impadurire „România prinde radacini”, initiata de Realitatea TV, continua sâmbata, 4 aprilie, la Comanesti. Anuntul a fost facut de Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean, intr-o conferinta de presa care a avut loc ieri, ora 10, in sala mare a Prefecturii. „Caravana verde” revine in judet pentru a continua procesul de refacere a padurii de pe Valea Agasului. Aceasta actiune urmeaza seriei de impaduriri care a cuprins in aceasta primavara judetele Ialomita, Dolj si Iasi. „Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decât sa lasi dupa tine o padure si nu un arbore. Daca fiecare dintre noi si-ar lua in serios destinul, am avea o tara bogata, frumoasa si curata. Noi am inceput cu padurea, pentru ca «România prinde radacini» inseamna mai mult decât a planta. Inseamna sentimentul comunitar, apartenenta la un loc, adica identitate. Si fiecare dintre noi e dator sa si-o construiasca”, a declarat Mihai Tatulici, initatorul si realizatorul campaniei „România prinde radacini”. In 2008, cu participarea a peste 5 mii de voluntari s-au plantat peste 75 de mii de puieti pe suprafete insumând 15 hectare din judetele Suceava, Neamt si Bacau. Campania „România prinde radacini” face parte din programul „Cod verde”, prin care grupul Realitatea-Catavencu se implica in politicile de mediu. Inceputa in toamna anului 2008, „România prinde radacini” se deruleaza in colaborare cu Regia Nationala a Padurilor Romsilva, Organizatia Non-Guvernamentala MaiMultVerde si cu sustinerea Petrom. Lucrarile se desfasoara in colaborare cu Consiliul Judetean, Prefectura Bacau si Consiliul Local Comanesti. Campania se intinde pe o durata de cinci ani, cu plantari succesive primavara si toamna, iar Realitatea TV va transmite in direct aceste actiuni de voluntariat. (Olimpia FILIP)

Comentarii

  1. oresteanu a zis:

    FARISEILOR!!!
    Dupa ce taiati padurile intr-un ritm diabolic, veniti sa ne scoateti ochii ca ati plantat mii de copaci!!
    Cine se face vinovat de taierea padurilor de pe VALEA ASAULUI, CAMENCA, IN GENERAL VALEA MUNTELUI? Peste 10000 ha. CINE D-LE PRESEDINTE DRAGOS BENEA?
    Veniti cu smecherii de LaMaiMultVerde, un ONG-u facut la comanda altor smecheri, sa spalati milioane de euro. Apucaturi Ceausiste de-a scoate la munca sute, mii de volunari( fraieri!!). Sa dreaga ce voi ati jefuit!
    Luati-i si pe cei de la Directia Silvica Bacau sa fie fotografiati cum planteaza si pe toti politicienii( in special Hrebenciuc!) ca el a taiat primul pe Valea Muntelui, acum poate sa puna safalt!!
    Niste mascarici!!
    Ne este graeata de asemenea scamatori!!
    Chiar azi am filmat zona, este de NO COMENT, stimabile, se taie in draci!!
    Acolo sa va duceti si nu la scamatorii!!

  2. xerox/afaceri de familie a zis:

    Voi nu aveti rusine …Mai Beneo, mi-au dat lacrimile …frumos mai graiesti.Vrei sa faci iar poze cu sclavii,urata creatura mai esti.Poate te uita astia prim Comanesti,sigur nu mai gasesti drumul catre casuta.Pupici.

  3. Vin si eu sa va pozez, sa vad cati copaci plantati si cat cheltuiti! Dati publica cheltuiala, pe aceasta scamatorie si apoi sa va spalati pe cap cu ea!
    Oamenii n-au de lucru , peste 7000 de someri in judet si ei se dau in scamatorii cu HOTII de paduri!
    Cine? Directia Silvica Bacau, MaiMultVede( o asociatie comandata de Principesa Margareta si condusa de un snapan DRAGOS BUCURENCIU, sustinuta de Realitatea TV, Academia Catavencu), Spala milioane de Euro pe un proiect facut la comanda! Scamatorie nationla!!
    Iar va fotografiati si filmati cu bradul in gauara?!!
    Ce faceti cu cele 10000ha care sunt rase, pe Valea Muntelui?!! Si inca se mai taie!!
    Va doare undeva de Valea Trotusului!! Plangeti cu LACRIMI DE CROCODIL!!
    Rezervatiile Naturale sunt varaza, padurile taiate ras, si voi va fotografiati cu ” HOTII DE PADURI!!”Hot la hot si o sa vedeti si reversul pe alte televiziuni!!

  4. Comanesti este un oras, nu o comuna asa cum se spune in promoul de pe Realitatea

Adauga un comentariu

*