CANCAN: Ramona Gabor a facut scandal la restaurant

raz_4512.jpgVedetele si-au dat intalnire sambata seara, in selectul local La Cena 2 inaugurat de omul de afaceri Serghei Mizil. In scurt timp, in restaurant s-au adunat in jur de 200 de persoane, printre care s-au numarat vedete TV, actori, cantareti. De asemenea, deputata Oana Niculescu – Mizil a fost prezenta la deschiderea luxosului restaurant La Cena 2, patronat de unchiul ei, Serghei.

Parolist, Mircea Radu a fost printre primele VIP-uri care au sosit la eveniment. Vedeta Antenei 1 a stat de vorba cu Dan Teodorescu si proaspata lui sotie, incercand probabil sa-i convinga sa-si puna pe tava, povestea de iubire, in platoul emisiunii „Din Dragoste”. Gasca s-a completat cu Victor Ciutacu de la Antena 2, tambalistul Marius Mihalache, actorul Horatiu Malaele si multi altii, toti felicitandu-l pe Serghei pentru atmosfera creata: bucate alese, bauturi fine, muzica de calitate. Aparitia in local a Oanei Roman cu Ramona Gabor si cu Alexandra Enachescu nu a trecut neobservata. Sora Monicai Columbeanu a socat prin vestimentatie, ea optand pentru o rochie care ii scotea in relief silicoanele.

Si-a dat arama pe fata

Cateva minute mai tarziu, mezina familiei Gabor s-a dat in stamba reusind sa faca un adevarat circ, pe motiv ca ea nu are masa rezervata. Ramona a protestat spunand ca ea nu sta in picioare, bombanind minute-n sir, in ciuda faptului ca restaurantul era plin ochi, si foarte multi prieteni chiar de-ai lui Serghei Mizil au ramas fara loc. Pentru ca nimeni nu a avut ceva de obiectivat in privinta spatiului, Ramona a fost luata la ochi, multi dintre invitati dandu-si coate si comentand ironic fitele de Bacau ale domnisoarei Gabor, care a reusit sa-l enerveze chiar si pe patronul restaurantului, Serghei Mizil care a intrebat pe cineva „De ce nu o dam afara?”. La plecare, prezentatorul emisiunii „Din Dragoste” nu a reusit sa-si scoata masina din curtea restaurantului. Autoturismul antenistului fusese blocat de masinile altor invitati, obligandu-l astfel sa-si mai prelungeasca cu cateva minute „vizita” la La Cena 2, restaurant ce se afla pe strada Matei Basarab, nr. 61..

Comentarii

  1. RAPANOASA DE LA BACAU …la cartierul NORD acolo la bacau cand te cotaiai pe pasuni pe la Coada Lacului nu comentai.
    RUSINE PRESEI ROMANE CA MEDIATIZEAZA RAPANOASA

Adauga un comentariu

*