Deţinutul evadat de la Jilava, predat de familie poliţiei

evadat-jilava.jpgDeţinutul care a evadat, în urmă cu o zi, de la Penitenciarul Jilava a fost predat poliţiei de către familia acestuia şi este în drum spre unitatea de detenţie, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, reprezentantul biroului de presă al penitenciarului, Denisa Necula.

Emil Lecu, în vârstă de 29 de ani, din Bucureşti, condamnat la trei ani şi şase luni pentru furt, încarcerat în regim deschis la Penitenciarul Jilava, a evadat în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Bărbatul se afla la lucru la Gospodăria Agrozootehnică Jilava, în urma controlului acesta nefiind găsit în locul unde trebuia să stea, el fiind pus să păzească animalele.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană (IPJ) Ilfov, Elena Bucur, Administraţia Penitenciarelor a sesizat Poliţia, sâmbătă, în jurul orei 3.00, în legătură cu evadarea acestuia.

Pentru prinderea lui Lecu, Poliţia Ilfov a instituit filtre la toate intrările şi ieşirile spre Bucureşti şi judeţul Ilfov, evadatul fiind dat în urmărire şi căutat la domiciliul acestuia, din sectorul 3 al Capitalei, precum şi locuinţa tatălui lui, din comuna Glina.

sursa: mediafax

Adauga un comentariu

*