FC WILLY Bacau – LAMINORUL Roman 1 – 2 (0 – 1)

Stadion: „Soimii”; Spectatori: 100; Teren: bun. FC WILLY: Ciuclea – Catau(Cuibar), Lozneanu, Vrânceanu, Ursu – Lipovanu, Chirila, Apostu, Braescu – Curiliuc (Panainte), Pitaru (Agiurgioaiei). Antrenori: Florin Pavel si Sorin Condurache. LAMINORUL: Zaharie – Vlaicu, Marin, Feraru, Dumitras – Tantos (75 Stângaciu), Patrascu (65 Cozma), Pancu, Popa (80 Alexandru) – Druga, Harbuzaru. Antrenori: Costel Enache – Daniel Dosan si Iosif Susanu. Arbitri: George Ionut Brânzei(Botosani) – Ciprian Iovu (Botosani) si Raluca Fratila Stefanescu (Ploiesti). Rezeva: Viorel Caunei (Plopeni). Obs: Florin Brânzoi (Bucuresti). Au marcat: BRAESCU(min. 85) /HARBUZARU (min. 43 si min. 68).

Esec neasteptat al „pinguinilor” care s-au vazut invinsi in primul rând de greselile proprii si dupa aceea de prestatia adversarilor. Sau, daca vreti, si de de maniera de arbitraj a centralului Brânzei care, pe alocuri, a tinut partea laminorilor. Ne referim in special la faza din minului 83, când ar fi putut dicta un penalty in favoarea gazdelor, dar n-au vrut muschii lui! Pe ansamblu, oaspetii au fost mai omogeni, au stiut sa conserve rezultatul si, mai ales, sa profite de slabiciunile si nervii gazdelor. Au deschis scorul cu doua minute inainte de pauza si l-au majorat in repriza a doua prin acelasi jucator, HARBUZARU, care a cam zburdat pe teren. BRAESCU a redus din handicap cu doar cinci minute inainte de final, dar era prea târziu pentru a se mai putea face ceva. Mai ales ca „fuierasii” erau „laminori”…(D.M.)

Comentarii

  1. romascanul a zis:

    jenant articol ! subiectiv si deplasat in exprimare. cat despre jucatorii laminorului…..unii nu mai sunt de mult la echipa,iar altii au abandonat fotbalul de ceva timp. daca ai nimerit 3-4 din cei care au jucat cu adevarat !

Adauga un comentariu

*