Bute l-a făcut KO pe Zuniga

Pugilistul român Lucian Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a făcut KO pe columbianul Fulgencio Zuniga, în repriza a patra a unei meci desfăşurat la Montreal.

Bute are astfel la profesionişti 23 de victorii, din care 19 prin KO.

Românul a câştigat meciul prin KO tehnic, în minutul 2:25 din runda a patra, după ce l-a trimis la podea pe Zuniga cu o lovitură de stânga. Zuniga a avut probleme în a se „redresa”, Bute şi-a continuat atacul, astfel că arbitrul Lindsay Page Jr. nu a avut altă soluţie decât să oprească partida.

Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins, în 25 octombrie 2008, pe mexicanul Librado Andrade. În meciul cu Andrade (27 victorii, o remiză, nicio înfrângere), Bute şi-a pus pentru a doua oară în joc centura mondială cucerită în 20 octombrie 2007, la Montreal, după ce l-a învins prin KO în repriza a 11-a, pe columbianul Alejandro Berrio.

Bute şi-a apărat pentru prima oară cu succes centura mondială în 1 martie 2008, după ce l-a învins, prin KO tehnic în repriza a zecea, pe americanul William Joppy.

Lucian Bute, în vârstă de 29 de ani, este al treilea pugilist român campion mondial la box profesionist, după Mihai Leu şi Leonard Doroftei.

Adauga un comentariu

*