TSD Bacau are om in Guvern

necula.jpgLiderul tineretului social-democrat bacauan a fost numit, oficial, in functia de consilier de stat la cabinetul vicepremierului Dan Nica – Numirea a fost publicata deja in Monitorul Oficial, urmând ca tânarul politician sa-si preia postul la inceputul saptamânii viitoare

Seful TSD Bacau, Cosmin Necula a fost numit oficial in functia de consilier de stat la cabinetul vicepremierului Dan Nica. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial in cursul acestei saptamâni, urmând ca Necula sa-si preia postul la inceputul saptamânii urmatoare, cel mai probabil luni. „Intr-adevar, trebuie sa ma prezint la noul loc de munca la inceputul saptamânii viitoare. Voi face parte din aparatul vicepremierului Dan Nica insa, deocamdata, nu stiu foarte multe despre atributiunile pe care le voi avea. In conformitate cu prevederile legale in vigoare, ma aflu la dispozitia vicepremierului pentru oricare din domeniile de activitate ale aparatului din subordinea sa”, a declarat Cosmin Necula. El a mai spus ca numirea la nivel central va antrena renuntarea la functia de consilier local pe care o ocupa in prezent, in urma alegerilor locale desfasurate la mijlocul anului trecut.

Activitate politica prodigioasa

Activitatea politica a lui Cosmin Necula incepe in anul 1996 când proaspatul consilier de stat s-a inscris in organizatia bacauana a PSD. Munca propriu-zisa in cadrul partidului incepe in 2000, pentru ca in 2001 Necula sa acceada in biroul de conducere a TSD Bacau. Din 2003 este ales sef al municipalei TSD, iar peste doi ani ajunge presedinte al tinerilor social-democrati din judet. In prezent, Necula este vicepresedinte al organizatiei nationale a TSD, iar din 2008 consilier local. Tânarul consilier al vicepremierului Nica a absolvit in 2001 Facultatea de Drept a Universitatii „Mihail Kogalniceanu” din Iasi, iar CV-ul sau mai contine si un master in Drept International, urmat la Universitatea „A.I. Cuza” din acelasi oras. Cosmin Necula a urmat, de asemenea, mai multe cursuri de specializare la Institutul National de Administratie.
Lucian BOGDANEL

Comentarii

  1. O tanara social democrata a zis:

    SI CINE VINE IN FRUNTEA TSD ? SPER CA AVETI OAMENI LA FEL DE BUNI CA NECULA. DIN CATE SE AUDE O ALEGETI PE , GARBRIELA GURAU , PE CARE A ARANJAT-O DIRECTOARE LA BIBLIOTECA IN PARC.

  2. Tinerii PSD a zis:

    SI CINE VINE IN FRUNTEA TSD ? SPER CA AVETI OAMENI LA FEL DE BUNI CA NECULA. DIN CATE SE AUDE O ALEGETI PE GARBRIELA GURAU , PE CARE A ARANJAT-O DIRECTOARE LA BIBLIOTECA IN PARC. MAI TERMINATI CU AMANTELE ASTEA POLITICE, DUCETI PARTIDUL DE RAPA, TRADATORILOR!!!!!

  3. Cine e femeia asta ? Nu am auzit niciodata de ea si activez in TSD de ceva vreme.

  4. Dorina,daca nu stii cine este tanara te ajut eu.Oricum este probabil algoritmul dupa care se fac promovarile.Traim vremuri tulburi si trebuie sa inghitim in sec.Traiasca noua clasa tanara!

  5. BUNA ZIUA TUTUROR TSD-ISTILOR!NU POT SA CRED CE SCRIE IN PRIMUL COMENTARIU.AM AVUT OCAZIA SA O INTILNESC PE DISTINSA GURAU GABRIELA SI MI-A FACUT O IMPRESIE INDOIELNICA.SA SPERAM CU TOTII CA NU VA AJUNGE IN POSTUL RAMAS VACANT.IN ALTA ORDINE DE IDEI II UREZ LUI COSMIN SUCCES IN NOUA POZITIE.SANT SIGURA CA SE VA EVIDENTIA ASA CUM A NE-A OBISNUIT!

  6. BAFTA COSMIN IN NOUA TA FUNCTIE. SPERAM CA LA LOCALE SA FIE ALES UN OM DESTOINIC SI NU FIINTA ACEEA INSIPIDA DE AMINTESC BLOGERII IN COMENTARIILE ANTERIOARE.

  7. Dorian,speram ca tu sa vii cu un suflu nou in noul post pe care ai fost numit.Acum ai putere de decizie,poti sa aplici ceea ce aveai de gind sssa faci.INSIST sa iei atitudine si in ce priveste alegerea noul presedinte TSD.Esta momentul sa fie promovati cei cu activitate in organizatie si nu acele cu rezultate in asternuturi promiscue.Sper sa apara si sa ramana acest comentariu asa cum l-am redactat eu.

  8. florentina a zis:

    Felicitari Cosmin!
    Cu siguranta alaturi de altii faci parte din valul schimbarii in partidul social democrat!
    Succes

  9. O femeie de succes a zis:

    Poate n-o cunoasteti pe dra de care vorbiti dar e o profesionista desavarsita si are o cariera bine structurata pe adevarate valori si principii. Mai bine documentati-va si apoi aruncati cu venin. Nu cred ca ar interesa-o functia pentru care va agitati.

  10. Cosmin este un om serios si se intrezarea de peste 1o ani ca va junge un om de baza in PSD dar si un viitor politician de seama , merita urmarit , el chiar vrea sa ajunga sus , este serios si perseverent, nu mai vorbim de inteligenta si modestie ,mult succes pentru viitorul bacaului.

Adauga un comentariu

*