Primarul din Onesti va avea consilieri personali

Cabinetul primarului din Onesti va include un numar de pâna la trei consilieri personali si se va infiinta prin Hotarâre a Consiliului Local Onesti, pe baza unui proiect care va fi dezbatut la sedinta de astazi a legislativului onestean. Cabinetul primarului este un compartiment din cadrul Primariei Onesti, care este prevazut de lege, dar care inca nu fusese infiintat la Onesti. “Conform legii, primarul are dreptul de a-si angaja trei consilieri personali, insa, la Onesti, domnul primar nu a uzitat de acest drept”, ne-a precizat juristul Daniel Spânu, secretarul Municipiului Onesti. Cele trei posturi vor fi aprobate prin votul consilierilor, insa, in prima faza, doar unul sau doua vor fi ocupate.

Gheorghe LEU

Comentarii

  1. La cati angajati are Primaria Onesti ce mai conteaza inca 3-5 prieteni buni ai primarului Lemnaru angajati ?
    Chiar mai intereseaza pe cineva ?

  2. PERSONAL MA BUCUR…POATE SE VOR REZOLVA MAI MULTE…, CU TOATE CA SANT FARA JOB DE 5 ANI ,A POLITIC SI FARA PROBLEME DE CAZIER…,,TOTUSI NU GASESC NIMIC SERIOS PENTRU MINE… DESI AM LICEUL CU BACALORIAT SI MULTE CALIFICARI…POATE VA FACE CEVA SI PENTRU CEI CE NU AU NICI UN FEL DE SUBZISTENTA SI VOR SA MUNCEASCA….POATE …SPERANTA MOARE ULTIMA.

  3. Normal ca-si baga apropiatii in aceste posturi….ce credeai ca le scoate la concurs?…..aceste posturi sunt urechile lui din primarie!!!

  4. ORASANU I a zis:

    Hi-hi-hi!
    Nu mai merge, frate! Gata, cu dormitul in bocanci! Are nevoie de consilieri, sa faca fata STRESULUI, din Consiliul Local si a „Proiectelor” din UE, care cica vor veni!
    Apa ci c…t, se screme SA SUPRAVIETUIASACA si Lemnaru le face „clisma’, poate il ajuata un consiler pe probleme de ” Rahaturi!!”Cred ca asta cu rahaturiule va fi primul consiler, urmeaza unul cu INTEGRAREA IN ABSOLUT, ca cea cu Europenele este dusa.. si poate al treilea consiler va fi unul cu RESTRUCTURAREA DIN PRIMARIE, ca daca mai angajeaza ceva se inclina ca Turnul din Pisa! si poate asa si Onestiul va deveni oras Turistic!!! Ne mai trebuie un consilier pe probleme de MEDIU IMBACSIT, in care traim si neaparat toti consilierii sa aiba TITLU DE INGINER!!!! Hi-hi-hi!!! Uite asa mai uita OMUL DE RAND de cacealmalele lui NEA’ ASFALT!!!!”

Adauga un comentariu

*