Consilierii locali pleaca in Filipine

consilieri-locali-filipine.jpgMai multi consilieri locali vor pleca in Filipine in a doua jumatate a lunii ianuarie 2009 in Filipine. Delegatia bacauana va cuprinde alesi municipali de la fiecare partid, respectiv PSD, PNL si PD-L. Ei vor face deplasarea pe bani publici in scopul semnarii unui Memorandul de Intelegere. Este vorba despre opt consilieri locali (Ionel Floroiu si George Bogatu – PSD, Claudiu Balan – PD-L etc.), impreuna cu care vor merge si viceprimarul Constantin Draganuta, primarul Romeo Stavarache si administratorul public al municipiului, Constantin Gioseanu. Printr-o hotarâre de Consiliu Local (CL), s-a aprobat infratirea intre municipiul Bacau si orasul Mandaue din Republica Filipine precum si Memorandumul de Intelegere intre cele doua orase. Primaria orasului Mandaue din Filipine si-a exprimat interesul si asentimentul sa intre in relatie de infratire cu municipiul Bacau si l-a imputernicit pe primarul Jonas C. Cortes sa semneze Acordul de Infratire in numele orasului Mandaue cu Bacaul. Ministerul Internelor si Reformei Administrative – Directia Generala Afaceri Europene si Relatii Internationale considera oportuna initiativa de a incheia un memorandum de intelegere intre municipiul Bacau si localitatea Mandaue si a avizat favorabil textul documentului. Desi, initial, consilierii locali ar fi trebuit sa faca deplasarea in perioada 15-30 ianuarie, s-a revenit si s-a stabilit ca vizita in Mandaue sa fie in intervalul 25 ianuarie – 10 februarie, astfel incât sa nu fie afectat bunul mers al sedintei din finalul primei luni a anului a CL Bacau.
Razvan SENDREA

Comentarii

  1. alegatorul turmentat a zis:

    Ma apuca un ris nervos cind vad cit de devotati sint alesii nostri in plimbari pe banul public cu rezultate ridicole. Infratire cu un oras minuscul dintr o tara pe care sint convins ca cei care se vor deplasa acolo habar nu au unde este.
    Este extrem de rusinos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  2. ca sa semnezi o hartie tre sa mearga 11 oameni o echipa de fotbal si cum era vb ” cu sergentul 10 ‘ e 11 acum , ba fratilor a mai fost o delegatie cu ceva timp in torino pt o infratire , mare tamtam atunci , rezultate ……
    un roman stabilit acolo care a pupat bine , are lucrari de miliarde in bacau , nu ar fi nici o problema dar….. banii merg in italia ..
    poate raman naufragiati pe o insula pustie ca oricum bacaul nu are nevoie de maimutoi , ar fi mai utili acolo ,populeaza si ei insula :))))))))))))))))

Adauga un comentariu

*