Deputatul Gabriel Vlase, agresat de jandarmi lânga o sectie de votare

vlase-psd.jpgGabriel Vlase, deputat PSD a fost agresat verbal, legitimat si fotografiat ostentativ de jandarmii care asistau la procesul de votare din Contesti – „Nu mi-a venit sa cred ceea ce vad! In câteva secunde m-am trezit inconjurat de o ditamai echipa de interventie. De parca nu stiu ce infractiune facusem…”, a declarat deputatul Vlase n Generalul Nicolae Rugina, comandantul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bacau, afirma ca daca este asa cum spune Vlase se vor lua masuri, dar a tinut sa mentioneze ca el cunoaste o „alta varianta a intâmplarii”

Deputatul Gabriel Vlase, presedinte executiv al PSD Bacau, candidat la un nou mandat la Camera Deputatilor si vicepresedinte al Comisiei Parlamentare de Control a SIE, a fost agresat verbal de jandarmi in fata sectiei de votare din Contesti. El afirma ca, duminica, in jurul dupa amiezii, a fost inconjurat ostentativ de lucratorii Jandarmeriei care supravegheau procesul de votare, legitimat si fotografiat cu telefoanele mobile personale. In plus, Vlase afirma ca jandarmii i-au vorbit cu aroganta. „Nu eram in incinta sectiei de votare, ci in drum, in fata portii. Am niste rude in zona si vorbeam cu ele de câteva minute. Rapid a venit buluc peste mine o ditamai echipa de interventie, de parca nu stiu ce facusem”, a rememorat deputatul Vlase. El este convins ca jandarmii l-au legitimat in mod ostentativ, desi stiau cu precizie cine este. Ba mai mult au inceput sa il fotografieze cu mobilele personale. „Mi-au notat toate datele din buletin. Nu stiam ce vor de la mine. Apoi mi-au spus ca sunt imbracat intr-o geaca rosie si ca nu am ce cauta lânga o sectie de votare. Eu am dreptul sa ma imbrac cum vreau! Era o problema daca scria pe mine «Votati Gabriel Vlase!». Dar era pur si simplu o geaca normala ca oricare alta, numai ca era de culoarea rosie”, a mai spus Gabriel Vlase.

„Si-au depasit atributiile de serviciu!”

El a mai adaugat ca din punctul sau de vedere, jandarmii si-au depasit atributiile de serviciu. „Eu nu imi amintesc de când jandarmii au ca sarcina sa fotografieze cu mobilele lor personale oamenii care sunt pe strada. Asta e sarcina lor? De aia au fost adusi sa asiste la procesul electoral?”, se intreaba acesta. „Mi se pare firesc ca ei sa cheme echipa de interventie daca se intâmpla ceva grav. Daca se batea cineva sau cine stie ce mai ce. Dar sa vina o ditamai echipa numai ca sunt eu imbracat in geaca rosie mi se pare o mare exagerare anormala”, a mai spus acesta. „E inadmisibil ca niste militari care sunt scoliti in spiritul corectitudinii si disciplinei sa faca asa ceva! Daca mi se intâmpla mie, care sunt om politic, daramite unui om de rând!”, a mai afirmat Vlase, care a mai adaugat ca va urma calea legala pentru a fi trasi la raspundere cei vinovati.

Nicolae Rugina: „A fost rugat sa iasa din zona de protectie”

In replica, generalul Nicolae Rugina, comandantul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bacau, afirma ca a fost instiintat din teritoriu de o alta varianta a „povestii”. „Eu stiu ca Vlase a fost rugat de presedinta sectiei de votare sa iasa din zona de protectie in care se afla. Doar atât. Altceva nu stiu! Daca a fost agresat verbal vom vedea de acum incolo ce e de facut!. Vom face verificari in acest sens!”, a declarat generalul Rugina. (Olimpia FILIP)

Comentarii

  1. bai gogu da esti cam prostut frate…

  2. argumente, gogule! asa zic si eu „gogu este homo…”

  3. inca un grandoman care se crede Dumnezeu in fata fortelor de ordine. Trebuia ridicat pe sus si dus la sediu. Rusine Romaniei ca promoveaza asemenea haimanale ca oameni politici.

  4. acest „domn general”rugina a luat spaga la greu cand se faceau angajari la UM 0903 Bacau pentru cadre militare.rusineeee domn general

  5. bai amigos, teai trezit creodata in fata unui organ care matura pe jos cu tine? nu? inseamna ca esti organ. altfel, daca un nenorocit platit din banii publiciti are tupeu si aroganta asta cu un deputat, cum se va comporta cun om normal? iti spun eu, ii da una in freza si-l aresteaza direct.

  6. jandarmi lui rujina 12 clase cu bac furat…

Adauga un comentariu

*